Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

ben gozlerıne bakarım. bakısları anlamsız ve bos olan bı erkek dunya yakısıklısı olsa benden puan alamaz :icecream:

poposuna bakarım ilk önce sonra da kollarına

kolları gövdesine göre kısa olan ya da bana kısa gelen erkeklerden hoşlanmam poposu büyük ve çıkık olanlardan da hoşlanmam

ilk gözlerine bakarım aklinialirimsmile
sonra da ellerine tırnakları biçimli ve temiz olmalı
dişleri temiz olmalı
ayakkabıları temiz olmalı
kulakları temiz olmalı

önce kıyafetlerine bakarım nasıl özenli mi giyinio diye sonra yüz hatlarına gülüşüne bakarım...

önce direk dişlerine bakarım temiz mi die sonra elleri tırnakları sonra üstü başı temiz mi derli toplu mu die bide ayakkabılarına artık en son da gözlerine bakıyım barii hihi

4 sene oldu bi erkeğe bakmayalı
onun için bilmiyorum cevabımı bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
baksaydın nere bakardın
senınkının ılk neresıne baktınnn :jeyyar:

çok güzel bi soru sordun gül tebrik ederim vereliniortak

ilk yüzyüze geldiğimizde totosunu gördüm çünkü bana arkası dönüktü beni arıyodu otobüsten inince :bbo:

uzun bi zaman soracıma ona o gözle bakarkene gözlerini inceledim pek bi buğulu heyecan doluydu tabii birde giyim kuşama bakmıştım:jeyyar:
ahhh 4 seneden beri öyle balık gibi baka kaldım zatii bakış o bakış oldu kitlendim kaldım :1ninca:boshayallersmile

:roflol::roflol:

ya goz dıs vs bakarım ama onceden de dedıgım gıbı poposuna bakarım ya ben aklinialirimsmile
hımbıl olmamalı kaydirigubbakcemile3

Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

* Gözüne

* Kaşına

* Boyuna

* Kilosuna vs ...:jeyyar:

ben söliim bi anda hepsine bakabilirimaklinialirimsmile

fakat beni en çok gözleri ve kokusu ilgilendirir. temiz kokacak bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…