Kızlar bir erkeğin önce neresine bakar?

Öncelikle genel görünüşüne bakarım. Genel olarak bana hitap ettiğine karar vermişsem gözler ve ardından dişler gelir. Sonrasından teni ve burnu da önemli tabi ama genel baktığımda gözüme batan bişe görmüşsem diğerlerine bakmama gerk kalmaz...

nedense ayakkabısına :) bakımına.. giyimine kuşamına suratına.. tabi birde karakterine :)

ben gözlerden hiç etkilenmezdim renkli gözler yalancı olur derdim maviş gözlü çıktı karşıma evet tezim de doğru çıktı yalancıymış kendisi. . neyse ben önce ellerine tırnaklarına dişlerine bakarım. .temizlik şart . .

boyuna ve kilosuna.uzun ve zayıf olmalı ayrıca saçları güzel olursada fena olmaz

önce boy bos sonra yüz sonra da ayrıntılar konuşma,tarz,bakış vs.vs

Boyuna Kilosuna Zayıfları Sevmemde sempatiksalakcinni Ele Avuca Gelsin Dimi :jeyyar:

Sonra Diş Ve Ayakkabısına..

bu huyumu sevmiyorum ama kıyafetine ve ayakkabısına uyum çok önemli herşeyi gösterir sırnaşık şey

yüzüne bakarım temiz yüzlü olması benim için çok önemli,Sonra pantalonunun duruşuna bakrımsempatiksalakcinni niye bunuda bilmiyorum ama pantolon duruşu benim için çok öneli kaydirigubbakcemile3

giyim tarzı ve mutlaka ayakkabı. boy pos saç sakal modeli. ve tabiki temiz olmalı yakası bağrı açık olmamalı kıllı böcek gibi olursa direk bakmam kafayı çeviririmkaydirigubbakcemile3

ben bütün olarak herifin tarzına bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…