- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Vallahi ben arkadaşımı yalnız bırakırdım hiç kimse kusura bakmasın. Bu adam bu kızı aldattıysa evlenince tekrar aldatacak demektir, ileride düşeceği duruma bugün gidipte göbek atamam. Artı erkektir aldatır diyen bir insanlada bence arkadaş olma zaten, o nasıl bir zihniyet ? İçimden bir ses o düğüne gideceğini söylüyor ama ben olsam gitmezdim
O zaman arkadaşınıza sorun, ben gelirsem yüzümü asıp oturucam, rol yapamıyorum çünkü. Gelmesem olur mu diye sorun. alınacaksan geleyim diye de belirtin. Samimiyseniz zaten sorunuza alınmaz diye düşünüyorum.
ben bir bahane bulur gitmem açıkcası, erkektir yapar diye bir zihniyetteki insan da benım arkadaşım olamaz , çok şükür böyle geri kafalı arkadaşlarım yok , ha bazen hata yaparlar ama bu şekil değil, o evliliğe şahit olmak isteme yarın bigün evlilyken de kocam beni aldattı diye ağlarsa dayanamam sinirimden bu duruma , bi insan bile bile lades dermi ya, akıl kari değil....
E o zaman gitmezseniz de alınır, erkeğe olan kızgınlığınız arkadaşınızı kaybetme korkusundan fazla değilse gitmelisiniz.Su an psikolojisi düzgün değil ayrılık barışma ayrılık aşamasında evindeki eşyaların dağıtılması sonra tekrar eşya alınması falan 2 ayda çok şey yaşadı o yüzden alınabilir
E o zaman gitmezseniz de alınır, erkeğe olan kızgınlığınız arkadaşınızı kaybetme korkusundan fazla değilse gitmelisiniz.
Arkadasin durumu kabullendiyse senin yapabilecegin bi sey yok. Yalniz birakma bence.
Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Benimde benzer bir sebeple 10 senelik arkadaşlığım bitti. Yanlış bir insanla yanlış bir insana dönüştü arkadaşım. Bende biraz dobrayımdır doğruları açık açık söylerim canını acıtsada çünkü ben neler neler yaşadım biliyorum hayatının gerçekleri benim sözlerimden daha acıtıcı. Söylediklerim, uyarılarım battı hanfendiye. Konuşmuyoruz şimdi. Keşke olmasaydı ama çokta umrumda değil. Çünkü aylardır mücadele veriyorum, yıprandım ne halin varsa gör dedim en son. Çünkü neden biliyor musun ? Hep bela insanı bulmaz, bazende insan gider belayı bulur. Sen elinden geleni yapmıssın arkadaşının iyiliği için. Bende yaptım. O kendini düşünmüyorsa, senin daha fazla yapacak birşeyin yok. Sevgili için üstelik yanlış bir sevgili için arkadaşını, ailesini ve düşüncelerinizi ezip geçmiş. Hem bugün erkektir aldatır deyip affedenin, yarın arkadaşımdır düğünüme gelmesede olur deyip affetmesi lazımÇok kararsızım eşim gitmeyi düşünmüyor zaten bana sen bilirsin dedi. Arkadaşım tüm hayatını değiştirdi bu çocuk için 13 senedir tanıyorum ama son 6 yıldır beraber bu çocukla ve cok değişim gösterdi giyimi kusami düşüncesi ama özünü biliyorum ve iyi bir insan olduğu için seviyorum onu
Ailesi neden tekrar kabul etti ki, madem durumu kabullenemiyolar. Gerci kiz ille de istiyom derse anne babanin yapabilecegi pek bisey yok bu durumda.Durumu bi tek o kabullendi zaten
Vallahi ben arkadaşımı yalnız bırakırdım hiç kimse kusura bakmasın. Bu adam bu kızı aldattıysa evlenince tekrar aldatacak demektir, ileride düşeceği duruma bugün gidipte göbek atamam. Artı erkektir aldatır diyen bir insanlada bence arkadaş olma zaten, o nasıl bir zihniyet ? İçimden bir ses o düğüne gideceğini söylüyor ama ben olsam gitmezdim
Kim ne kazanacak o bakıştan, baktığı ile kalır emin ol :) Arkadaşı yalnızlığı tercih ederek, arkadaşını, ailesini, sevdiklerini ezip geçmiş. O yüzden yalnız değilsin msjı verse ne olur vermese ne olur, umrundamıdır sence ? Katılmayabilirsin benim nacizene görüşüm budur.kımse oyna cok eglen demıyor zaten (kendı adıma konusayım) ama arkadasının yalnız olmadıgını gostermesı gerek. o adama "ben senın ne mal oıldugunu bılıyorum sırf arkadasımın yanınd aolmak ıcın geldım gun gelır hatanı tekerur edersen basına bela olurum" bakısını atması lazım
Kim ne kazanacak o bakıştan, baktığı ile kalır emin ol :) Arkadaşı yalnızlığı tercih ederek, arkadaşını, ailesini, sevdiklerini ezip geçmiş. O yüzden yalnız değilsin msjı verse ne olur vermese ne olur, umrundamıdır sence ? Katılmayabilirsin benim nacizene görüşüm budur.
kımse oyna cok eglen demıyor zaten (kendı adıma konusayım) ama arkadasının yalnız olmadıgını gostermesı gerek. o adama "ben senın ne mal oıldugunu bılıyorum sırf arkadasımın yanınd aolmak ıcın geldım gun gelır hatanı tekerur edersen basına bela olurum" bakısını atması lazım
Ailesi neden tekrar kabul etti ki, madem durumu kabullenemiyolar. Gerci kiz ille de istiyom derse anne babanin yapabilecegi pek bisey yok bu durumda.
Ben olsam gitmezdim mesela. Biri aldatan müstakbel es digeri erkektir yapar diyen aptal asik. Benim kafa yapima uymiyan insanlar. Isim olmaz ama senin icin kiymeti fazlaysa git yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?