Kızlar bir sevgilim olduğunu ve istemeye geliceklerini nasıl söylerim aileme ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cveo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cveo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
140
0
46
Diğer
Kızlar aileme söylemek istiyorum ? nasıl konuşmalıyım? tecrübeli arkadaşlar yardım..fisfisfis

annene de annen babanlaa konussun :):)

sen söyleme babana..ben ablama söylettirdim..kardeşin falan yoksa annen söylesin.

yok öyle değil ikisiyle aynı anda konuşmak istiyorum aslında ama nasıl yapıcam azcık korkuyorum ben

Nesinden korkuyorsun okulun mu var,sevgilinin askerliğimi var,kısaca sevdiceğini istememeleri için sebep varmı??

yok tabi. ama ne bilim heycan bastı şimdiden. askerden gelince işe gircek istemeye gelcekler.

yaşlar 22. ya aslında biliyorlar çünkü liseden beri beraberiz. ama ben karşılarına geçip seviyorum ve evlenmek istiyorum dicem.ama o cümleyi kurmam için baya bir zorlanıcam belli çünkü şimdiden heycanlandım. benim sevgilimin iş problemi yok.bilgisayar üzerine birsürü dükkanları var herşehirde. oda bilg.programcısı bende. babasının işinde çalışmak işlerin başına geçmek istemiyor. kendi birşeyler yapmak istiyor. o yüzden iş bulcak. askerliğin bitmesine 199gün var. eee evide var daha yeni yaptılar. o yüzden benim aileme birazcık çıtlatmam lazım bu konuyu diyorum. saklamıyorum ailemden herşeyi biliyor annem ama istemekti evlilikti daha erken diyorlar.

oo evi var işi var çok iyiaskerlikte bitiyor
sölemekte haklısın ama askerliğin bitimine yakın de bence

askerliğin bitmesine daha 6 ay var

iş bulmasını 6 ay desen yaşlar 23 ü buluyor . istemeleri de işten sonra olursa fazla acele ve stres yapıyorsun gibi görünüyot

madem biliyorlar ilişkinizi annene söyleyeceğin tek şey istemeye gelecekleri günü söylemek olsun :lepi:

sanırım öyle daha iyi olcak. zaten askerlikte düşüyor. 90 gün gitti.100 gün kaldı.3 ay kalmış oluyor. askerlik bitsin öyle derim. ya aslında ben tek olduğum için bu sorunlar. ailem pek vermek istemiyor beni tek çocukları nede olsa :1rolleyes: ama birgün gelcek uçucam yuvadan bunu kabul etseler sorun olmıcakta işte.. sevgilimde aramda sorun yok çok şükür. ama onun ailesi tanışmak istiyorlar. napıcam bilmiyorum. çok karışık geliyor bu işler bana. istemekti nişandı düğündü .. neyseki çeyiz hazır benim herşeyim var. inş.ailem verir beni.sorun çıkarmazlar inş.

canım Allah kolaylık versin..çok zor inan bu aileye söyleme işi...yani en azından ben çok zorlanmıştım...
ağzından bal damlıyor..inş.askerlik düşer..ben de asker yolu bekliyorum çünkü...

inş.düşer askerlikte hiç olmazsa 90 gün azalır. rüyamda gördüm zaten 12 aya düşmüştü. bu sabah mutlu kalktım o yüzden. bende tekim sevgilimde tek çocuk ve bütün ailenin tek erkek çocuğu. çok üstüme düşüyorlar çok bunalıyorum bazen. aileme dicem 8 yıldır beraberiz diye bakalım neler olcak. bi askerden gelsinde ilk anneme dicem o babama desin. benim annem daha serttir babamdan.ama babam ne derse odur bizde. inş.aksilik çıkmaz.

aynı durum çok yakın bi arkadaşımda var çocuk askerde şuan öğretmenlik yapıyor arkadaşımın ailesi biraz katı nasıl konuşucam ne dicem diyo sürekli yalnız siz biraz daha şanslısınız arkadaşımın sevgilisi 27 yaşında 4 yıldır beraberler yaşı geçiyor çocuğun artık bian önce söylemesi gerekiyo kara kara düşünüyo şimdi stres yapmayın bana kalırsa askerden dönsün konuşursunuz nasıl olsa yaş sorunuda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…