Sinir sıkışması olabilir bileğinize öbür elinizin parmak uçları ile kapı tıklatır gibi yaptığınızda elektriklenme gibi bir his yaşıyor musunuz?
Ya esiniz gec gelcekse 112 yi arayin gercektende allah korusun önemli biseyse yaUmarim onemsizdir. Tabiki bilgilendirirm
Ya esiniz gec gelcekse 112 yi arayin gercektende allah korusun önemli biseyse ya
Çok büyük ihtimalle sinir sıkışması o Zaman, bugün market poşeti falan taşıdınız mı yada cam silme küvet ovma vs bilek gücü gerektiren birşey? Yine de eşiniz gelince gidin tabiki muayene olun ama gidene kadar da panik yapmayın içinizi ferah tutunEvet yaptım şuan parmak uclarimda karıncalanma hissi artti
Kızlar gidiyorum birazdan gelince yazarım size hepinize çook teşekkür ederim.
canım telaş yapma internetten okuduklarınada inanmaYaklaşık 3 saat önce sol elimde iğne batması gibi bir sizi oldu daha sonra karincalandi ve su an ara ara da uyusuyor.
Geçer diye düşündüm biraz şiddeti arttı. Eşimi aradım telaslandi gerçekten mi falan dedi. Kendisi görevde 1 saat sonra geleyim de gidelim doktora dedi. Gidicem ama sizce ne olabilir.
Internette saçma sapan şeyler okudum sinirlerim bozuldu.
Cvp veren herkese çok teşekkürler
Bu arada hamile değilim takvimi kaldırmayı unuttum
İnşallah hemen gelirYarım saat önce konuştuğum da 1 saate gelirim demişti. Izin alicam mudurden dedi ama aramadi henüz
Allah korusun düşünme öyle şeyler. Belki sinirlerle alakalı bir durumdur.Ya kalp krizi gecirirsem ay valla iyice paranoyak oldum. Küçücük çocuğum var ya töbe töbe
Ben yazacaktim sinir sıkışması olabilir yada telefonla cok.uğraştığım gunlerde bende de oluyor.yada kansizlik olabilir ins onemli borsey degildir canimBence de sinirlerle alakali bi durum. Cunku ben de cok fazla yasiyorum bunu. Hatta surekli doktora gidiyordum sonra farkettimki fazla tlfn kullandgm zamanlar kolumdaki sinirler sapitiyor. Ama ilk defa oluyorsa gitmekte fayda var. Merakla bekliyoruz iyi haberlerini.
Eğer can sıkıntısı yaptıysa çok o yapıyor.psikolojik . Ufak dozda sakinleştirici veriyorlar.yine de nörolojiye gidebilirsiniz içim rahat ederYaklaşık 3 saat önce sol elimde iğne batması gibi bir sizi oldu daha sonra karincalandi ve su an ara ara da uyusuyor.
Geçer diye düşündüm biraz şiddeti arttı. Eşimi aradım telaslandi gerçekten mi falan dedi. Kendisi görevde 1 saat sonra geleyim de gidelim doktora dedi. Gidicem ama sizce ne olabilir.
Internette saçma sapan şeyler okudum sinirlerim bozuldu.
Cvp veren herkese çok teşekkürler
Bu arada hamile değilim takvimi kaldırmayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?