kızlar bir sn bakar mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen stres yapma canım.
Sinir harabiyeti olabilir.
Mesela ben günde 3 dilekçe yazıyorsam o kol 2.cide otomatik olarak uyuşmaya ve iğne batırıyorlarmış gibi keskin bir ağrıya sebep oluyor

Internete bakmayın artık. Özellikle sağlık konusunda çok kirli.

Sicaklardandir. Sinirsel olabilir ya da tansiyondur. Tansiyonunda böyle bir etkisi var.kendimden biliyorum..

Her ihtimale karşı ;
Cam açın. Ayaklarınızı kalbinizden yüksek bir yere koyun. Birde ambulansı kaydedin telefonunuza.

gebeligine cok sevindim fsh yuksekti yanlis hatirlamiyorsam. elindeki uyusma gebelik kaynakli olabilir. ilk haftalarimda benim de oyle olmustu

Allah korusun kalp krizi bile olabilir.
Uyuşma karıncalanma gibi durumlar tehlikeli zaten.
Kusma vs oldu mu ?

Bendede ayni olay var aylardir cekiyorum fizik tedaviyle duzeliyorum ancak . sinirseldir ins daha kotu bisey degildir..

Kızlar 22:40 da tam kan sayımı verdim. 2 saat sonra çıkacak demişlerdi bekliyorum. Devlet Hastanesine gittim tabiki çok ilgilenmediler. Doktor elimi sık dedi sadece sonra hemogram istedi işte bakalım ne çıkacak sonuç göstermek de ayrı bir zulüm

takvimi gorunc yanilmisim pardon...

Takvim kaldı ya bi ara kaldiricam hamile değilim yani aslında kan da baktirmadim. Idrar testi yapmıştım onda da önce çıktı 2. Çizgi hafif sonra kayboldu. Hamile Değilim ya dedim. Bide kan sonucu çıkıyormus ki gebe :)

Eğer can sıkıntısı yaptıysa çok o yapıyor.psikolojik . Ufak dozda sakinleştirici veriyorlar.yine de nörolojiye gidebilirsiniz içim rahat eder

Ilgilenmedi bile acile gitmiştim. Elimi sık dedi sadece taa burdan oraya doktorla tokalasmaya gitmisim iyi mi çok garipler ya. Kan istedi işte sonucu bekliyorum

Ilgilenmedi bile acile gitmiştim. Elimi sık dedi sadece taa burdan oraya doktorla tokalasmaya gitmisim iyi mi çok garipler ya. Kan istedi işte sonucu bekliyorum
Takipteyim
Umarım iyi çıkar sonuç
Devlet hastaneleri öyle malesef
İlgilenilmesi için ölümcül hasta olman lazım
Gerisine evham yapmış acile gelmiş gereksiz yere gözüyle bakılıyor

Takipteyim
Umarım iyi çıkar sonuç
Devlet hastaneleri öyle malesef
İlgilenilmesi için ölümcül hasta olman lazım
Gerisine evham yapmış acile gelmiş gereksiz yere gözüyle bakılıyor

Sonucu bekliyorum henüz çıkmamış cildiricam. Birsey sorucam tam kan sayiminda gebeliğe de bakılıyor mu ? Çok doktora gitmem de bilmiyorum

Sonucu bekliyorum henüz çıkmamış cildiricam. Birsey sorucam tam kan sayiminda gebeliğe de bakılıyor mu ? Çok doktora gitmem de bilmiyorum
Canım tam test adını yani hastane dilini söylesen daha doğru cevap verebilirim
Sonucunu aldıgında beta hcg değeride yazıyorsa evet belli olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…