• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar botoks yaptıran var mı?

botox ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi sebebi kırışıklık oluşmasını önlemek aslında amaç oluşanı yok etmek değil oluşmadan önlemek o sebeple 30 yaş erken değil ,
kişiye özel yapılan botox ve dolgu gayet iyi sonuç veriyor ve hiç farkedilmiyor ayrıca cildi canlı tutan uygulamalarla harika sonuç veriyor ,
6 ayda bir yaptırmak bile yetiyor ,
37 şahında 27 gözükebilirsiniz ,uygun kilo ve bakımla orantılı yapılan bir uygulama ile ,
uzman kadro önemli ,hangi ildesiniz siz

aydın ili ya da izmir'de önerebileceğiniz bir doktor var mı acaba? aydın'da olması tercihimdir. kaşı düşen, asimetri sahibi olan insanların yorumlarını cok fazla okur oldum.

İzmir'de botoks konusunda, ben şimdiye kadar 3 hekim denedim. Bu 3 hekimden Dr. Turap Bey'i önerebilirim size. Hem çok itinalı çalışıyor, hem de yaptığı botoksun kalıcılığı uzun sürüyor. Diğer iki hekimin ismini vermeyeyim, dileyene özelden söylerim... karalamak istemem ama onların yaptığı botoks 2-3 ay bile sürmedi... E tabi yaptıra yaptıra tecrübe sahibi oluyor insan; forumlardaki görüşleri okuya okuya...
Tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla kalıcılığı etkileyen faktörler şunlar:
  • Botoksun kalitesi, açıldıktan sonra bekleme süresi (hemen kullanılacak; bence değil 1 gün, 1 saat bile beklemeyecek; hatta gözünüzün önünde açtırın ilacı),
  • Botoksa katılan serum fizyolojik su miktarı (bazı yerler fazla sulandırıyor bu toksini, e dolayısıyla daha fazla seyreltilmiş ürün zerk ediliyor cilde.. sonuç dayanıksız botoks...2 ay anca dayanıyor)
  • Hekimin ihtimamı ve tecrübesi (bazı hekimler tecrübesine aşırı güvenir; bazısı hiç güvensiz... iki tür hekimden de uzak durmalı),
  • Hekimin günde veya haftada yaptığı botoks sayısı (el alışkanlığı çok önemli, ayda yılda birkaç botoks yapan hekime gitmeyin nolur)

burda bir arkadasın dediği gibi yuz yogası çok iyi birde kayısı yagı deneyin pişman olmazsınız o pahalı kremlerden daha fazla işe yarıyor sadece aksamları surmekte fayda var guneşe cıkınca karartıyor .

İzmir'de botoks konusunda, ben şimdiye kadar 3 hekim denedim. Bu 3 hekimden Dr. Turap Bey'i önerebilirim size. Hem çok itinalı çalışıyor, hem de yaptığı botoksun kalıcılığı uzun sürüyor. Diğer iki hekimin ismini vermeyeyim, dileyene özelden söylerim... karalamak istemem ama onların yaptığı botoks 2-3 ay bile sürmedi... E tabi yaptıra yaptıra tecrübe sahibi oluyor insan; forumlardaki görüşleri okuya okuya...
Tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla kalıcılığı etkileyen faktörler şunlar:
  • Botoksun kalitesi, açıldıktan sonra bekleme süresi (hemen kullanılacak; bence değil 1 gün, 1 saat bile beklemeyecek; hatta gözünüzün önünde açtırın ilacı),
  • Botoksa katılan serum fizyolojik su miktarı (bazı yerler fazla sulandırıyor bu toksini, e dolayısıyla daha fazla seyreltilmiş ürün zerk ediliyor cilde.. sonuç dayanıksız botoks...2 ay anca dayanıyor)
  • Hekimin ihtimamı ve tecrübesi (bazı hekimler tecrübesine aşırı güvenir; bazısı hiç güvensiz... iki tür hekimden de uzak durmalı),
  • Hekimin günde veya haftada yaptığı botoks sayısı (el alışkanlığı çok önemli, ayda yılda birkaç botoks yapan hekime gitmeyin nolur)

Çok teşekkür ederim arkadaşım <3

slm tavsiye etmiyorum batoksu agrı acı çekiceksin bir sürü para odiyceksin surat ifaden deyisecekve yaptırdıgın botoks 6 ay snr erimeye başlıcak bir yıl snr batoks tekrarı yapmak zorunda kalacaksın. 10 seansta 8 yaş gençlesmeyi garantiliyorum dogum lekesi güneş lekesi akne sivilce kırışıklık 10 seansta hepsine son ve kullanılan hersey doğal organik.

neden dogal batoks yaptırmıyorsunuz 10 seansta 8 yaş gençleşiyorsunuz leke akne sivilce kırışıklık hepsine cözüm olur citti rakamlar da ödemiyorsunuz.

aydın ili ya da izmir'de önerebileceğiniz bir doktor var mı acaba? aydın'da olması tercihimdir. kaşı düşen, asimetri sahibi olan insanların yorumlarını cok fazla okur oldum.
Merhaba. Ben de Aydinda oturuyorum. Yaptırdınız mi acaba botoks?

Back
X