Kızlar bu adama ne yapmalıyım

Adam bütünnn çeli çocuğu toplamış götürmüş. 17 yaşındaki kızda küçük sonuçta.Sizi almadıda elti kızını aldı gibi bi kıyas söz konusu dahi olamaz çünkü ne alaka.O çocuğu aldı beni almadı diye düşünmek mantıksızlık.Bence siz biraz fazla herşeyi kafaya takıyorsunuz.Yorumunuzdada ''şimdide çocukları bıraktı arkadaşlarına gitti oooofff'' demişsiniz.Duyanda adam bişey yapmış sanır.Çocuklarıını almış gündüz gezdirmiş, getirmiş eve bırakmış kendi arkadaşlarının yanına geçmiş.Kötü hiçbir şey yok ortada anormal bişey zaten yok.Mesele sizinle vakit geçirmemesiyse haftaya pazar için siz bi plan yapıp eşinize söyleyin ve haftaya istediğiniz planı gerçekleştirin. Bu kadar basit.

"Beni götürmüyor"nasıl bir cümle?si götürülecek bir eşya yada 10 yaşında bir cocukmusunuz?
Neden kendiniz gitmediniz peşinden mesela?

Mesele eltinin kızı, yeğeni falan değil. Çocuklar yüzünden eve tıkılmış bir kadın. Bir yere gidiliyorken karısını almayan bir koca. Kadın bekliyor ki, birlikte gezelim iki insan yüzü göreyim, vakit geçirelim. Ama adam karısını almadan gezmeye gidiyor. Ortada adamın yeğenini kıskanma gibi bir durum yok bence. Sadece bunalmışlık var. Adam da bu sıkıntıyı görmüyor.

Değil mi konu sahibi?

Evet yeğenini goturebilir ama benide görsün hep akrabaya bıktım o kız açılsın diye yanında taşıyor benide alsalardi yiyecekmiydi
. Neyse aksam eve geldi hic konuyu acmadım . Biliyorumki suçlu olucam ALLAH bana sabır versin ben kendimi gezdiririm ne halı varsa görsün odun herif. Burda 2sene kaldı cocukların büyümesine biraz daha dayanayım isallah odun herifin bana yaptığını bende ona yapacam iyiki burası var kızlar . Esime bisey demedim . Burda icimi döktüm . Adam kendisi ailesi . Cocuklarında yarım saat götürdü . Öyle uzun süreli değil . Kaynanamda oturmamışlar alış veriş merkezine gidip gezmişler neyse ne halleri varsa görsünler ben önüme bakacağım . Bıktım odun herifden eksikliği. Bir sürü bitmiyor hangi birini anlatayım

siz ,sabahtan eşiniz çocukları dışarı çıkarırken niye eşlik etmediniz onlara,evde oturmayı siz mi tercih ettiniz eşiniz size gelmemi dedi.

Hiç eşin seninle plan yapmıyor mu C Cansu098 ? Sen hep evde misin?
Hic yapmıyor hep evdeyim .evede geç geliyor . Akrabası eve gelirse erken geliyor . Kimse yoksa geç geliyor . Yemek yiyor saat 3kadar tv bakiyor . İşe gitmeye yakın uyanıyor ve ise gidiyor . Cocuklar ben özlüyoruz . Gelince önünde 4 donüyorum yemeği meyvesi tatlısı kahvesi yinede gözü disarda

Fazla mı dört dönüyorsun acaba?
Çocuklar küçük mü? Sen de çalışmıyorsun. Kendine bir meşgale edinebilmen mümkün olur mu, çocukları emanet edebileceğin kimse var mı? Belediyenin ücretsiz kursları vs var.. En azından kendini o evden bir çıkarsan olmaz mı? mecbur musun eşine, yani öyle despotlukları var mı?

Kaynananla sorun mu var aranizda sen niye gitmedin?
Kaynim gelmişti esim sabah kahvaltıya çağırdı gelmediler eşimde dedi ben bir ara uğrarım . Bana demedi sende gel . Bende gitmedim . Cocuklar götüreyim dedi . Bende hazırladım gittiler . Kaynanam gelinlere gider ama gelinleri evinde istemez . Hazırlık yapar oğlunu tek çağırır yedirir içirir yollar bana . Bende bisey demem bana zararı olmasın bu bana gore masum bir gorusme

Bırakacak kimse yok İnan tanıdıkta yok . Cocuklardan cevrede edinemedim . Gurbetteyim . Bunaldım artık . Bu gun kapıyı çekip gidecek kimse yok . Yoruldum eşimde hic beni anlamıyor . Cok bencil

Sen gitmek istemesen neyse de evde gelin istemeyen kaynana da bi acayip yani.

Sen gitmek istemesen neyse de evde gelin istemeyen kaynana da bi acayip yani.
Kendisi geliyor yiyor iciyor kalıyor . Canı istese misafir. Çağırıyor . Kendi evine gelince cocuklarını çağırıyor . Yediriyor içiriyor . Memnun edip yolluyor . Bende bundan daha cok memnunum gitmek zaten istemiyorum. Ben her yerde rahat edemem

Bırakacak kimse yok İnan tanıdıkta yok . Cocuklardan cevrede edinemedim . Gurbetteyim . Bunaldım artık . Bu gun kapıyı çekip gidecek kimse yok . Yoruldum eşimde hic beni anlamıyor . Cok bencil
Yani ne bu böyle kaynana gelin istemiyor, sen eşinin gözünün içine bakıyorsun adam evde durmuyor...

Soruyorum ama tavsiye verebilir miyiz acaba düşüncesiyle öğrenmeye çalışıyorum yanlış anlama. Kocanın şiddete meyli var mı? Yani ona buna höt diyen, el kaldıran vs bir adam mı? Geçmişte el kaldırdı mı hiç?

neyse en azından bu durum işine geliyormuş, herhalde çok anlaşamıyorsunuz da...

Ama hos degil bence o cagirsa sen gitmesen neyse ama seni cagirmayip sadece oglunu cagirmasi dogru gelmedi bana. Kaynanam aynisini yapsa üzülürdüm acikcasi.

kayınvalide de tuhafmış,kendi gelinlere gidip evine istememek,istenmediğin yerde çocuklarının da işi yok onlarıda göndermemeliydin ama eşin de tuhaf huzursuzluk çıkarırdı kesin.sizin bir aile olduğunuzu ne kayınvaliden kabullenmiş ne de eşin ,zaten bir erkek annesine giderken karısıyla birlikte gitmeyi akıl edemiyorsa avm ye giderkende karısını almayı akıl etmesini beklemek hayal zaten.eşinden böyle incelikler bekleme.evde tek başına keyfine baksaydın .çocuklar da yokken kendinle ilgilenseydin fırsata çevirseydin bu yalnızlığı.

Ama hos degil bence o cagirsa sen gitmesen neyse ama seni cagirmayip sadece oglunu cagirmasi dogru gelmedi bana. Kaynanam aynisini yapsa üzülürdüm acikcasi.
Ama bana tek degilki damatlara ve diğer eltimede öyle huyudur diye kimse yadırganıyor herkes öyle kabul ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…