Kızlar bu adama ne yapmalıyım

Zaten hep yalnızım her zaman kendimle ve çocuklarla ilgileniyorum sadece bu gun biraz doluydum burda paylaştım elimden geldiğince çocuklarla ilgileniyorum bende açılıyorum avm cocuklarımla isallah giderim . O güne gore bu gun daha sakinim destek icin sagolun kızlar iyiki buradasiniz öpüyorum . Allah'a emanet olun
Ah Cansu ah
Herşey bitti de tek sorun avm ye sensiz gitmesi sanki
ne olursa olsun gönül istiyor . Ama olmuyor . Nelere alıştım bu da olmasın bitti gitti . Aksam geldi hic birsey demedim yemek yedirdim . Iyi karşıladım yapacagım budur . Başka bisey yapamam herseyi denedim . Suan susma hakkımı kullanıyorum kim ne yaparsa yapsın gerisiniallaha havale ediyorum . Destek icin sagol cnm öpüyorum Allah'a emanet olcnm

Allah aşkına kendi kadınsal meselelerinize çocukları karıştırmayın.Sen eltinle sorun yaşıyorsun diye,adam öz be öz yeğeniyle dışarı mı çıkmayacak.Sana sürekli karıcığım şuraya gidelim karıcığım gel gezelim diyordu da şimdi yapmayınca mı dert oldu.Yoksa eltinin kızını götürmesi mi dert oldu.

Ne var bunda ne güzel çocukları ve yeğeni ile ilgilenmiş. Bunaldiysaniz sakince bende sıkılıyorum birdahaki ne böyle yapma desen nolur yani?ben eltinizin kızını kiskandiğinizi düşünmüyorum ihtimal bile olamaz çünkü sadece hava almaya ihtiyacınız var gibi geldi ve eşiniz sizi düşünmediği için sanırım kirilmişsiniz.

Çok anormalsiniz, bu adama ne yapmalıyım yerine bu kadına ne yapmalıyız olsun başlık.
Sizin sevmediğiniz eltinizin kızı diye adam yiğeniyle çocuklarıyla gezemiycekmi.
Bundan bu kadar kabarmışsınız sizi götürse burnundan nasıl gelecekti kimbilir.
Çok egoist ve bencilce davranışınız.
Sanki gitmemiş gezmeye ölmüş.

Evet öyle bunalmistim kimseyi kıskandırın yok . Benide düşünsün evden çıkmıyorum. Ev isi cocuklar bunaldım artik

Bu adam bunu her hafta yapiyorsa belki sorun olabilir ama bi kereligine yigenini cocuklarini gezmeye cikarmis bence cok abartiyorsunuz. tamam madem cok bunaldiniz sizde kendiniz cikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…