- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
eltinizle aranız bozuk olduğu için çağrmadı belkide.sizde alın çocuklarınızı gezin.Esim pazar gunu çalışmıyordu . Aldı cocukları kaynanama götürdü . Orda oturmuş . Sonrada eltimin kızını cocuklarımı alış veriş merkezine götürmüş . Beni neden almadın giderken dedim . Acil gitmem gerekiyordu ondan dedi . Demiyor karimida götüreyim eltimin kızını götürüyor beni götürmedi delirdim yoruldummm
Bilsem öyle yapıyor bende gezerd im . Evde bekle bekle gelmediler zaten ne halı varsa görsün bıktım sorumsuz adam isteSe de gez canım o geziyor sen de çık çık gez ver cocuklarida babasına ben öyle yapıyorum
Bilsem öyle yapıyor bende gezerd im . Evde bekle bekle gelmediler zaten ne halı varsa görsün bıktım sorumsuz adam isteeltinizle aranız bozuk olduğu için çağrmadı belkide.sizde alın çocuklarınızı gezin.
Evet İnan cok doluyum . Artık tahammül edemiyorum esimi gorunce bisey demiyorum ama sinirden elim ayağım titriyorBaska sorunlar var ki dolmuşsun
Âmin cnm. Yeni evliyken batmiyordu bu kadar cocuklar olduktan sonra zaman geçince artık tahammül edemiyorum . Bagirsamsa kussemde aynı değişen bisey yok . Odun iste daha öyle kabullenicem ne yspayimO zaman normal erkekler odundur dicem cok klasik olcak ama ne yazik ki bu dogru odundan kurdanlik beklemeyin yoksa benim gibi çok hayal kırıklığı yaşarsınız hatta size çok dokunsa da belli etmeyin daha ozguvenli duruyorsunuz çıkın siz de basın
Ben henüz takmadan yapamıyorum yeni evliyim ama sizin sene itibariyle vaktiniz gelmis cok da ..... deyin gecin
Benim de yapabilmek için bana da dua edin
Sevgiyle kalin
En azindan sen gerilmemis olursunDaha mutlu olur cnm daha rahat gezer . Arkadaşlarıyla ailesiyle buluşur bu ona ödül olur
O çocuğun amcası oluyor eşiniz yani eltinizin değil kardeşinin çocuğunu götürmüş oluyor değil mi ?
Karışmadım kızmadım bile sadece burdan sitem ettim . Kaynim kendi ailesini birakipta benimkiyle muhatap olmaz . Hemde kapımın önünden geçiyor karicim gelsen demiyor . Sorun yaşadığım eltimin kıziyla geziyor . Bende mal mal evde oturuyorum . Bu insanlikmi .
Nedir o sorunlar?Evet İnan cok doluyum . Artık tahammül edemiyorum esimi gorunce bisey demiyorum ama sinirden elim ayağım titriyor
yeğenleri kuzenlerşi toplamış adam gitmiş. ne var ki bunda ? ben bir şey anlamadım. seni de almamış çocuklarla takılmak istemiş. e hepsi ile de başa çıkmış sag saglim herkesi eve getirdiğine göre problem yok.Esim pazar gunu çalışmıyordu . Aldı cocukları kaynanama götürdü . Orda oturmuş . Sonrada eltimin kızını cocuklarımı alış veriş merkezine götürmüş . Beni neden almadın giderken dedim . Acil gitmem gerekiyordu ondan dedi . Demiyor karimida götüreyim eltimin kızını götürüyor beni götürmedi delirdim yoruldummm
aynen öyle oluyorEltimin kızı dediğiniz adamın öz be öz yeğeni olmuyor mu ?
sah mat elin alisti tabi 1.yi yapan 2.yide yapar derler
Esim pazar gunu çalışmıyordu . Aldı cocukları kaynanama götürdü . Orda oturmuş . Sonrada eltimin kızını cocuklarımı alış veriş merkezine götürmüş . Beni neden almadın giderken dedim . Acil gitmem gerekiyordu ondan dedi . Demiyor karimida götüreyim eltimin kızını götürüyor beni götürmedi delirdim yoruldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?