Kızlar bu işler nasıl olcak ?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Herkese meraba , kızlar yaşadiğim yerde tanıdığım bir çocuk var ama hiç muhabbetimiz olmadı görünce öyle hoş çocukmuş demiştim içimden öyle geçti sonrada görmedim :)) beni instagramdan eklemiş aylar sonra ben kabul etmedim öyle beklemede bana artık çok saçma geliyor bu işler ya daha önce yaşadığım ilişkilerimde çok kırıldım hatta farklı amaçla yanaşanlar oldu ama beni tanıdıktan sonra nasıl biri olduğumu anlayan uzak durdu.Sormak istediğim şu :zaten birşey düşünem veya ciddi düşünen insan açıkça yazmazmi ya sizcede ben artik düşüncem şu isteyen yadirgayabilir fakat bu benim düşüncem birini beğenirsem en fazla iki ay konuşup evlenmek çünkü yoroldum ve sıkıldım burada küçük yer buraya atanan gençler geneli gönül eğlendirme amaçlı yanaşıyorlar kızlara malesef bugüne kadar öyle denk geldi bana en azindan:( bu arada bu beyfendi o dönem duymuştum birinden benden 4 yaş küçük ve boşanmış ben 32 o 28 yaş . Kısacası sizce bu işler nasıl olacak yaa :))))

Yani bahsettiğiniz plan güzel de bunu karşı tarafın da istemesi lazım, şartların hazır olması lazım vs vs yani ben plan yaptım hadi bana uy ne hayat olmuyor maalesef.

Geçmişten ötürü korkular yaşamanız çok normal. Ama bir cümlenizi anlamadım: En fazla 2 ay konuştuktan sonra mı evlenmek istiyorsunuz?
Bir de, instagram'dan istek atması bana komik geldi. Aynı şehirde yaşıyorsunuz sonuçta ve küçük şehir dediniz. Ortak gittiğiniz bir yer varsa oraya gelip sizinle yüz yüze konuşmalı, normal olan da budur. Hangi şehirde yaşadığınızı öğrenebilir miyim bu arada?

Geçmişten ötürü korkular yaşamanız çok normal. Ama bir cümlenizi anlamadım: En fazla 2 ay konuştuktan sonra mı evlenmek istiyorsunuz?
Bir de, instagram'dan istek atması bana komik geldi. Aynı şehirde yaşıyorsunuz sonuçta ve küçük şehir dediniz. Ortak gittiğiniz bir yer varsa oraya gelip sizinle yüz yüze konuşmalı, normal olan da budur. Hangi şehirde yaşadığınızı öğrenebilir miyim bu arada?
Tamam, cevabımı aldım. Aklı başındaki hiçbir erkek bile iki ay sonra evlenme fikrine yanaşmayacaktır. Öyle bir-iki ay içinde sizinle evlenmek istediğini söyleyen adam da olgunlaşmamıştır. Sonuçta aynı çatı altında yıllarca ortaklaşa bir hayat süreceksiniz. Böyle işler aceleye gelmemeli.

İlçedeyim çok küçük bir ilçe gelip benimle konuşamazki 3 bin nüfuslu yer herkes birbirini tanir yanima gelse on sene konuşurlar bizi şehir yazamıyorum burdan tanidiklar varda kusura bakmayın lütfen :( yani benimde kabul etmem saçma olur değilmi :) ya 2 ay dediğim şöyle söyleyim ben yıllarca konuşmam gerek yok en fazla 6 aya çıkarırım tabi karşı taraf ne der onu bilemem ha yok derse zaten devam etmem ben inanin çok sıkıldım çünkü

Naparsiniz bilmiyorum ama 2 ay konusup evlenme fikrini kendinize saklayın bu fikriniz degismese bile bence. cunku epey urkutucu duruyor
:))) ya uzatmak da istemiyorum eğerki zaten konuşunca aklima yatmayan şeyler olursa herşeye rağmen evet demek değil bu :))Yanlis anlaşilmasin tahmin etmiştim aslında 2 ay deyince farklı anlaşilcağni

:))) ya uzatmak da istemiyorum eğerki zaten konuşunca aklima yatmayan şeyler olursa herşeye rağmen evet demek değil bu :))Yanlis anlaşilmasin tahmin etmiştim aslında 2 ay deyince farklı anlaşilcağni

Yok ben ne demek istediginizi anladim 1 ayda evlenmeye karar verip cok mutlu olanlarda var. Ama siz cok dolmussunuz gibi geldi bana bi anda 2 ay urkutur o yuzden seyaptim😂

Şehir yazmamanızda sorun yok, ilçe dedikodularını az çok biliyorum. Yani ne desem bilemedim. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız bence yerinde bir yaştasınız. 35 yaşında çocuk sahibi olan bir teyzem var. Bunun için telaşlanmanıza gerek yok. Ama yalnızlığınızı paylaşacak kader ortağı arıyorsanız, böylesi ciddi bir iş aceleye gelmemeli. Dediğim gibi, hiçbir erkek kısa sürede tanıdığı bir kadınla evlenmeyi düşünmeyecektir, zaten evliliğin sorumluluklarından kaçtıkları biliniyor. Yaş farkı da sıkıntı olmamalı ve sizden en fazla 4 yaş küçük bir erkek de kafası olgunlaşmış biri olabilir. Sanki yaşı büyük her erkek ideal koca adayı niteliği mi taşıyor?

Valla panpa benim ise iyice hayale ruyaya kaldi, ben isterim ki boyle eskiden tandigim biri de olabilir gelip dicek ki
seni cok mutlu etmek istiyorum benimle evlen al bu da yuzugun

2 ay falan da degil oyle sorucak damdan duser gibi cok romantik

i

Yok ben ne demek istediginizi anladim 1 ayda evlenmeye karar verip cok mutlu olanlarda var. Ama siz cok dolmussunuz gibi geldi bana bi anda 2 ay urkutur o yuzden seyaptim😂
Hahahahha ben çok sıkıldım artık birileriyle görüş ortada bişede yok olsun bitsin der gibi yazdim farkındayım maksatim uzatmamak anlaşınca:)

Valla panpa benim ise iyice hayale ruyaya kaldi, ben isterim ki boyle eskiden tandigim biri de olabilir gelip dicek ki
seni cok mutlu etmek istiyorum benimle evlen al bu da yuzugun

2 ay falan da degil oyle sorucak damdan duser gibi cok romantik

i
Hahhahaha seninki daha güzel canım çok sıkıcı değilmi artik sencede onu tani yok bu değil bu böyle cıktı başkasını tanı yok canım buda olmadı anaa yeter dedim içimden:))))

Şehir yazmamanızda sorun yok, ilçe dedikodularını az çok biliyorum. Yani ne desem bilemedim. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız bence yerinde bir yaştasınız. 35 yaşında çocuk sahibi olan bir teyzem var. Bunun için telaşlanmanıza gerek yok. Ama yalnızlığınızı paylaşacak kader ortağı arıyorsanız, böylesi ciddi bir iş aceleye gelmemeli. Dediğim gibi, hiçbir erkek kısa sürede tanıdığı bir kadınla evlenmeyi düşünmeyecektir, zaten evliliğin sorumluluklarından kaçtıkları biliniyor. Yaş farkı da sıkıntı olmamalı ve sizden en fazla 4 yaş küçük bir erkek de kafası olgunlaşmış biri olabilir. Sanki yaşı büyük her erkek ideal koca adayı niteliği mi taşıyor?
Elbetteki yaşı büyük bu olmuştur değil .Şu durumda sizce napayım kabul etmeyim değilmi isteğini

İlçedeyim çok küçük bir ilçe gelip benimle konuşamazki 3 bin nüfuslu yer herkes birbirini tanir yanima gelse on sene konuşurlar bizi şehir yazamıyorum burdan tanidiklar varda kusura bakmayın lütfen :( yani benimde kabul etmem saçma olur değilmi :) ya 2 ay dediğim şöyle söyleyim ben yıllarca konuşmam gerek yok en fazla 6 aya çıkarırım tabi karşı taraf ne der onu bilemem ha yok derse zaten devam etmem ben inanin çok sıkıldım çünkü

Fıkır çok riskli ya devam eder ya da 3 4 ayda biter hiç tanımadığınız biriyle 2 3 ayda evlenirseniz. Şöyle olabilir belki senelerdir arkadassinizdir taniyorsunuzdur hani birden biz neden evlenmiyoruz deyip evlenen arkadaşlar olur ya o şekilde olursa olur bence diğer türlü 1 sene bile süre vermem 2 3 ayda birbirini tanidigini sanıp evlenen insanlara :)

Fıkır çok riskli ya devam eder ya da 3 4 ayda biter hiç tanımadığınız biriyle 2 3 ayda evlenirseniz. Şöyle olabilir belki senelerdir arkadassinizdir taniyorsunuzdur hani birden biz neden evlenmiyoruz deyip evlenen arkadaşlar olur ya o şekilde olursa olur bence diğer türlü 1 sene bile süre vermem 2 3 ayda birbirini tanidigini sanıp evlenen insanlara :)
Artik kimin ne olduğunu çok rahat anladığımı düşünüyorum ha şu var adam da hoşuma gitmeyen şeylerolur uzatırım elbette ha olmazsada olmazbahsetmek istediğim artik bu süreçten sıkıldım herkes 2 aya takilmis :))

Ay okurken sizi lise öğrencisi sandım. 28 yaşındaymışsınız. Sizinkisi doğmamış çocuğa don biçmek. Adamı beğendiyseniz isteğini kabul edin konuşun, tanıyın. Kim neden sosyal medyada isteğini kabul etmeyen demek ki beni beğenmedi diye düşündüğü birinin peşinden koşsun? Siz iki ayda evlenmek istiyorsunuz da karşınızdaki insan iki ayda atlı kovalar gibi koştur koştur evlenmek istiyor mu acaba? Evlilik o kadar basit değil. Öncelikle iyice tanıyın sonra evlilik olursa olur zaten.

Ay okurken sizi lise öğrencisi sandım. 28 yaşındaymışsınız. Sizinkisi doğmamış çocuğa don biçmek. Adamı beğendiyseniz isteğini kabul edin konuşun, tanıyın. Kim neden sosyal medyada isteğini kabul etmeyen demek ki beni beğenmedi diye düşündüğü birinin peşinden koşsun? Siz iki ayda evlenmek istiyorsunuz da karşınızdaki insan iki ayda atlı kovalar gibi koştur koştur evlenmek istiyor mu acaba? Evlilik o kadar basit değil. Öncelikle iyice tanıyın sonra evlilik olursa olur zaten.
Keşke 28 olsam 32 :))) o kişi 28 ya ben çok sıkıldım o yüzden sanırm bu moddayim birini tanımak ne bileyim artik sıkıcı :)ben biri benim peşimden koşsun durumundayim şuan :))) ki bana gelenler çok iyi niyetli olmasada öyle geldiler geneli :)

Keşke 28 olsam 32 :))) o kişi 28 ya ben çok sıkıldım o yüzden sanırm bu moddayim birini tanımak ne bileyim artik sıkıcı :)ben biri benim peşimden koşsun durumundayim şuan :))) ki bana gelenler çok iyi niyetli olmasada öyle geldiler geneli :)

Ay yanlış okumuşum 🙈 isteğiniz normal herkes bunu ister ama gerçekçi değil, kim niye sizin peşinizde koşsun? Bu sizin değil herkes için geçerli. Kim neden yolda gördüğü birinin peşinden koşsun üstelik karşı taraftan hiç olumlu bir hamle görmemişken? Size böyle gelmişler ama kendiniz yazmışsınız çok iyi niyetli değillerdi diye. Sizi yolda gören bir insanın hemen sizinle evlenmek istemesi dört dörtlük bir insan olması sizin de hemen içinize sinmesi gerçekleşmesi imkansız bir durum bence. Muhtemelen bunaldığınız için böyle yazdınız ama 2 ayda evlenmek hiç sağlıklı bir durum değil, o yüzden herkes oraya takılmış. Kavun mu bu koklayın anlayın ne olduğunu ki muhtemelen sizin tanımak için yaptığınız eylemler küçük yerde yaşıyorsunuz cafede gündüz oturmak, sinemaya gitmek vb şeylerdir. 2 ay evlilik kararı için çok kısa bir süre.

Yaşadığınız çevreyi değiştirme imkanınız yoksa madem evlenmek niyetindesiniz etrafınızdaki insanların size tanıştırmak istediği kimse yok mu? En azından referansı güvenilir olur, evlenme niyetiyle tanışır içinize sinerse evlenirsiniz

Back
X