- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 31
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Şimdi deli olacağım ben yazdım,tango programı diyor Google siz ne yazdınız acaba
Fiesta yazdım.Şimdi deli olacağım ben yazdım,tango programı diyor Google siz ne yazdınız acaba
Değil maalesef boşuna kendinizi kandırmayın.Normal bir sosyal medya değil gibi dimi
Silmiş uygulamayı mesaj beğeni falan yoktuFlört sitesi gibi duruyor. niçin girmiş ki eşiniz? Ona sormadan, çaktırmadan takibe alın bence.
Biraz daha takipte kalın bence. O uygulamalardan bir sürü vardır, onu beğenmemiştir başkasını da yükleyebilir. Yani eğer niyetine girmemiş olsa niçin kayıt olsun ki? Hadi indirdi telefonda gördüm deseniz tamam da kayıt falan da olmuş. Çok iyi niyetli göremedim ben bu durumuSilmiş uygulamayı mesaj beğeni falan yoktu
3 gün önce üye olup aynı gün silmiş geri yükler mi neyi merak etti takip edeceğimFlört sitesi gibi duruyor.
Popüler kızlarla konuşmayı vaat ettiğine göre.
Bence sessiz kalıp takip edin.
Facebook gibi bişey mi sandıkiBiraz daha takipte kalın bence. O uygulamalardan bir sürü vardır, onu beğenmemiştir başkasını da yükleyebilir. Yani eğer niyetine girmemiş olsa niçin kayıt olsun ki? Hadi indirdi telefonda gördüm deseniz tamam da kayıt falan da olmuş. Çok iyi niyetli göremedim ben bu durumu
İnşallahBu programları ailelerin dibine dinamit koymak için yapıyorlar. Oh onlar para kazanıyor milletin yuvası dağılıyor ahlakı bozuluyor. Bir taşla iki kuş. İnşallah korktuğunu gibi bir şey yoktur.
Felaket tellalı gibi olmak istemem ama program facebook değil, facebookun uzantısı messenger gibi bir şeye benziyor anlık konuşmak için. Yani bariz sohbet sitesi. Sanmıyorum öyle sanacağını.Facebook gibi bişey mi sandıki
Hesap sormam telefonuna bakmazdım bu uygulama nedir ya evli barklı adam neyi merak ettiBen bu erkekleri anlamıyorum abi ya. Valla anlamıyorum. Biz burda masum masum kadın kadına sohbet ederken, onlar nette bile kız peşinde. Cidden anlamıyorum. Bu kaçıncı konu, ne yapmaya çalışıyorlar. Hani o kadar arttı ki bu tür konular.
İnsan konduramıyor kötülüğü galibaFelaket tellalı gibi olmak istemem ama program facebook değil, facebookun uzantısı messenger gibi bir şeye benziyor anlık konuşmak için. Yani bariz sohbet sitesi. Sanmıyorum öyle sanacağını.
Maalesef.. Ama öyle bir niyeti varsa da Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki çıkmış karşınıza diye düşünün. Umarım sadece merak etmiştir, inşallah kötü bir durum yoktur ortadaİnsan konduramıyor kötülüğü galiba
Tesadüfen gördüm zaten bana bi mail gelecekti erişim olmadı araştırma yapıp bulduğum bişey değildi ona kızıyorum o resimler gerçek değil bellidirOnu geçtim, neyi merak ediyorum biliyor musunuz? Bu resmi görünen kişiler acaba kadınlar kulübüne üye mi
Kocan da bi anlık hevesle indirmiş bakmıştır kafa dengi birini bulamayınca silmiştir. Eğer bir "halt" yiyecek olsa neden senin de erişimini sağlayabileceğin bir mail kullansın ki?
İnşallah öyledir yoksa hakkımı helal etmemFlört sitesi gibi duruyor, oyun oynarken falan devamlı reklamı çıkıyor böyle sitelerin bence elinizde meraktan tıklamıştır. Tekrar sildiğine göre sitenin nasıl birşey olduğunu anlayıp ne işim var burda diye düşünmüş bence. Yine de takipte olun ama yanlış bir şey yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?