Kızlar bu ne resimli

Şiddetle venatura demir +c vitamini tavsiye ediyorum, bana da drun yazdığı Ferro sanol vs demir ilaçları fayda etmiyordu, ferritinim eksideydi, bir şişe venatura demir ve c vitamini kullandım 50 lere çıktı
Teşekkürler deneyeceğim 🤗

Eşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
Valla tırnak izine benzetemedim ben . Eşinizi az çok tanıyorsunuzdur böyle bir şey yapar mı sizce ?

Eşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
Bence sessiz kalın:110: bir dahakine daha dikkatli olurlar iz falan kalmaz.:işsiz:
Yazım tarzınızdan zaten endişeli olduğunuz belli.
Takip edin bakalım neler çıkacak.

Bu kadar derin mi çizikler? Benim de vücudumun bir sürü yerinde kedi tırmıklari var teyzemin kedisi saldırdı 😂 bacaklarımın da muhtelif yerlerinde morluklar var ben de hatırlamıyorum vurmuşumdur bir yerlere hemen kızarıp moraran bir cildim var. Bilemiyorum konudaki fotoğraflar daha derin geldi gözüme bir de adam pek masum düşünülecek biri değilmiş, ikisi birleşince türlü türlü fanteziler canlanıyor insanın gözünde :KK53: gülüyoruz falan ama inşallah yanılıyorumdur masum bir sürtüktür 🤪
Ay geçende sırtımda bir kaşıntı vardı. Elliyorum sanki saç var ama alamıyorum. Baya uğraştım almaya, en son aynada bir baktım, incecik tırnak izleri, dikine. Meğer kedimi omzuma aldığımda o benim sırtımı tırmalıyormuş :D.

D vitamini de kullanıyorum. Benimkisi magnimore plus tablet. Herhangi bir tadı yok, memnunum. Doktorum omega 3, D3, B12 ve magnezyum takviyesi önerdi ama herhangi bir marka vs yazmadı. Mineral olduğu için ölçülemiyor, evet. Günlük belirli bir miktar herkesin alması lazım, ben kötü beslendiğim için günlük yiyeceklerle pek almıyorum vitamin mineral 😅.
Ben de şimdi eczaneden ocean d3 k2 vitamini aldım damla formunda. Yalnız konu ne ara adamın izlerinden vitamin reklamına geldi anlamadım :KK53: omega da alıcam bi ara bir de ginseng alıcam cinsellik bölümünde çok moda bu ara :KK45:

Ay geçende sırtımda bir kaşıntı vardı. Elliyorum sanki saç var ama alamıyorum. Baya uğraştım almaya, en son aynada bir baktım, incecik tırnak izleri, dikine. Meğer kedimi omzuma aldığımda o benim sırtımı tırmalıyormuş :KK70:.
Kedi tırmığı da çok pis kaşınan bir şey. Teyzemin kedisi her yerimi tırmaladı göğsümü ellerimi falan. Elimdeki kanadı yara bandi yapıştırdım bir de alerjim var yara bandına. Yara bandı takınca yara bandı şeklinde kabaran biriyim 🥲

bilemem artıkkkk mimliymiş herhalde eşi ama kendisi ne açıklama yaptı gece evde değil miydi merak konusuuuu.
ayrıca eşlerimiz meslektaşmış Omuzları çok kötü oluyo ya her görevden sonra içim gidiyo. Allah yardımcıları olsun....
@Malkero meraktayız cınım.

Back
X