Kızlar bu ne resimli

Evden işe işten eve giderken hangi ara vakit bulup aldatmış? Kıyamam size koştur koştur ilaç almaya gitmişsiniz. Fazla güvensen olmuyor, şüpheci yaklaşsan paranoyak oluyorsun. Nebahat çehre gibi yalnız yaşlanıcam sonunda. Kadının hayatında erkek olmadığı için yaşanmıyor bile. Çocuğunuz var mıydı bu yaratıktan?
Is arasında gidiyormuş herhalde. Kendi işiydi. Hamileydim 8 aylık ve ögrendigim an aşırı kanamayla bebeğimi kaybettim.

D vitamini de kullanıyorum. Benimkisi magnimore plus tablet. Herhangi bir tadı yok, memnunum. Doktorum omega 3, D3, B12 ve magnezyum takviyesi önerdi ama herhangi bir marka vs yazmadı. Mineral olduğu için ölçülemiyor, evet. Günlük belirli bir miktar herkesin alması lazım, ben kötü beslendiğim için günlük yiyeceklerle pek almıyorum vitamin mineral 😅.
D vitaminini düz sade D olarak mı kullanıyorsunuz?
Doktorumuz bize Dvitamininden iyi sonuç alabilmek için d3k2 formunda kullanılmasının gerektiğini söyledi.
Bir açıklaması var ama biraz uzun bir açıklama. :)

Ayol bu ne böyle resmen biri yapmış. Eşiniz düşse etse veya kaşımakla bu kadar iz olmaz. Benim de cildim çok hassastır hemen kızarır veya iz kalır. Ama bu izler farklı geldi bana. Ve bal gibi de ne olduğunu biliyordur. Ben ya olay çıkartırdım ya da çok ciddi takibe alırdım. Bu ne yahu? E Allah da sizin karşınıza çıkartıyor sevilen kuluymuşsunuz.

Benim eşimde hep olur koli taşıdığı için ya da beraber alışverişe gittiğimizde omzuna bişey attığı zaman aynı izlerden oluştu hep hemen kötü düşünmeyin bence

İkinci fotoğrafta bayağı kalın ve kabuk bağlamaya yüz tutmuş bir bere söz konusu. Tırnak izi böyle iyileşmez, ince ince kabuk tutar. Bunda bir tahriş söz konusu, sürtünmeye bağlı bana kalırsa. :deli: Bayağı inceledim yani. Otrera Otrera sen ne diyorsun, bak bakalım darp izi falan mı?
gözünüzü seveyim beni böyle tabiri caizse saçma sapan şeylere etiketlemeyin hanımlar :olamaz::olamaz:

Eşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
Üşenmemişsiniz adamı fotoğraf çekmişsiniz yetmemiş bir de burada binlerce kadına kocamın resmine bakın acaba bir kadın mı yaptı diye soruyorsunuz.bir adam bu sizin yaptığınızı yapsa kıyamet kopar vallahi sizin gibi kadınlardan korkulur 🤦🏼‍♀️

D vitaminini düz sade D olarak mı kullanıyorsunuz?
Doktorumuz bize Dvitamininden iyi sonuç alabilmek için d3k2 formunda kullanılmasının gerektiğini söyledi.
Bir açıklaması var ama biraz uzun bir açıklama. :)
D3 damla kullanıyordum koledan. Aile hekimim yazıyordu bunu 😄. Biraz ara verdim bu ay başlarım tekrar. Kendim araştırıp daha iyi, daha etkilisini alayım diyorum. Özelden yazabilirsiniz isterseniz, konuyu çok dağıttım arada bir yazdığım takviye yorumlarıyla 😅.

Back
X