- 26 Haziran 2021
- 797
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.422
- 33
- 24
O da dogruAllah'tan korkmayan zinanın günahını umursamayan bizi takar mi kardeşim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da dogruAllah'tan korkmayan zinanın günahını umursamayan bizi takar mi kardeşim
Is arasında gidiyormuş herhalde. Kendi işiydi. Hamileydim 8 aylık ve ögrendigim an aşırı kanamayla bebeğimi kaybettim.Evden işe işten eve giderken hangi ara vakit bulup aldatmış? Kıyamam size koştur koştur ilaç almaya gitmişsiniz. Fazla güvensen olmuyor, şüpheci yaklaşsan paranoyak oluyorsun. Nebahat çehre gibi yalnız yaşlanıcam sonunda. Kadının hayatında erkek olmadığı için yaşanmıyor bile. Çocuğunuz var mıydı bu yaratıktan?
D vitaminini düz sade D olarak mı kullanıyorsunuz?D vitamini de kullanıyorum. Benimkisi magnimore plus tablet. Herhangi bir tadı yok, memnunum. Doktorum omega 3, D3, B12 ve magnezyum takviyesi önerdi ama herhangi bir marka vs yazmadı. Mineral olduğu için ölçülemiyor, evet. Günlük belirli bir miktar herkesin alması lazım, ben kötü beslendiğim için günlük yiyeceklerle pek almıyorum vitamin mineral.
Magarada ayiya denk geldim de diyebilirAğaca sürtüp kaşındım dese daha inandırıcı olurdu.
İzlere bakınca taşlar yerine oturduYalnız erkekte kıl cinsel performansın yüksek olduğunu gösterir diyolla. Bilemedim![]()
Zina nereden çıktı sırat köprüsü nereden çıktı? Ne diyorsunuz siz yahuu?Allah'tan korkmayan zinanın günahını umursamayan bizi takar mi kardeşim
gözünüzü seveyim beni böyle tabiri caizse saçma sapan şeylere etiketlemeyin hanımlarİkinci fotoğrafta bayağı kalın ve kabuk bağlamaya yüz tutmuş bir bere söz konusu. Tırnak izi böyle iyileşmez, ince ince kabuk tutar. Bunda bir tahriş söz konusu, sürtünmeye bağlı bana kalırsa.Bayağı inceledim yani.
Otrera sen ne diyorsun, bak bakalım darp izi falan mı?
Olmaz sen bizim adli ve de kriminal tabibimizsingözünüzü seveyim beni böyle tabiri caizse saçma sapan şeylere etiketlemeyin hanımlar![]()
yav yiyicem ama hahahahahhaa, şimdi ne diyeyim şu tatlılık karşısında,Olmaz sen bizim adli ve de kriminal tabibimizsin![]()
Hem biz gördüysek kıllı sırtı, sen de görmelisin, bunu kaçırmamalısınyav yiyicem ama hahahahahhaa, şimdi ne diyeyim şu tatlılık karşısında,tamam be tamam etiketleyin her saçma şeye,kabul
![]()
![]()
![]()
Üşenmemişsiniz adamı fotoğraf çekmişsiniz yetmemiş bir de burada binlerce kadına kocamın resmine bakın acaba bir kadın mı yaptı diye soruyorsunuz.bir adam bu sizin yaptığınızı yapsa kıyamet kopar vallahi sizin gibi kadınlardan korkulurEşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
D3 damla kullanıyordum koledan. Aile hekimim yazıyordu bunuD vitaminini düz sade D olarak mı kullanıyorsunuz?
Doktorumuz bize Dvitamininden iyi sonuç alabilmek için d3k2 formunda kullanılmasının gerektiğini söyledi.
Bir açıklaması var ama biraz uzun bir açıklama. :)
Ne biçim doktorsun sen. Doktor vakaya saçma sapan der migözünüzü seveyim beni böyle tabiri caizse saçma sapan şeylere etiketlemeyin hanımlar![]()
Hem biz gördüysek kıllı sırtı, sen de görmelisin, bunu kaçırmamalısın![]()
nalet olsun şirret kadınlar tamam be tamam,etiketleyin,her şeye etiketleyin!!Ne biçim doktorsun sen. Doktor vakaya saçma sapan der mi![]()
Çok iyi niyetlisinBen hiç öyle düşünmüyor ya hatta görünce kendi kendime derim yazık günah nereye vurmuşhiç sorma gereği bile duymam
![]()