- 20 Mart 2008
- 5.900
- 8.421
- 723
Bana kırbaç gibi geldi pek çizgi cizgi çünkü. Belki yattığı halıda kablo falan vardır bilemedimHerifin sırtı benim dizler gittiaha pozisyon bilgisi de verdik resmen
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kırbaç gibi geldi pek çizgi cizgi çünkü. Belki yattığı halıda kablo falan vardır bilemedimHerifin sırtı benim dizler gittiaha pozisyon bilgisi de verdik resmen
![]()
Eşinize ne dediniz? Sırtının resmini çekip bdv ye atıp kadınlara soracağım mı dediniz?Çizgiler dikey yani belirgin olanlar dikey enine de hafif var.
Zannetmiyorum çizmiş olabileceğimi
Çok doğru, kimse kendini dikey kaşimaz sonuçta.Çizikler enineyse kendini kaşımıştır, çizikler boyunaysa yani dikeyse sevişirken farketmeden çizmiş olabilir misiniz?
Ayy resmen kırbaça aş erdimvurucam kırbaçı vurucam kırbaçı
![]()
Şaka maka konu sahibinin yerinde olsam adamı paralardım he. Müthiş delirtici bir şey.Var bişiyler varr![]()
![]()
![]()
Bunu ben de merak ettim hatta yazdım mesajını gördüm yazdığım mesajı da silmeden paylaşıyorumEşinize ne dediniz? Sırtının resmini çekip bdv ye atıp kadınlara soracağım mı dediniz?![]()
Anlatım o kadar net ki bi an tahayyül yeteneğim gelişti şeffaf beyaz ırk haaÇok doğru, kimse kendini dikey kaşimaz sonuçta.
Konu sahibini doldurmak gibi olmasın ama ben aynısını gördüm. Ama benimki konu sahibinin kocası kadar kara ve kıllı değildi, göğsünde bile kılı olmayan, şeffaf beyazı bir irktandi, belli ediyordu tüm hasarı.
Bilmiyorum, eşinin cildi hassas mi?
Ben yerinde olsam bir sonraki sevişmede yapıştırırim tırnakları o gidip gelirken. Ertesi gün izler ne halde olacak, ona göre kavganı çıkartırsij
Kaşımıştır?Eşimin sırtında böle izler gördüm.
Bu ne dedim bilmiyorum diyor oturmuş düşünüyor vallahi bilmiyorum kızmakta haklısın ama. E olduğunu bilmiyorum diyor ne olabilir başka allh aşkına
Bi merhem falan da önerebilirİkinci fotoğrafta bayağı kalın ve kabuk bağlamaya yüz tutmuş bir bere söz konusu. Tırnak izi böyle iyileşmez, ince ince kabuk tutar. Bunda bir tahriş söz konusu, sürtünmeye bağlı bana kalırsa.Bayağı inceledim yani.
Otrera sen ne diyorsun, bak bakalım darp izi falan mı?
Ben başka şeyler öneririm şahsen.Bi merhem falan da önerebilir![]()
Bu arada şu an sağ kolumda ve sırtımda çizikler sol kolumda da morluk var. Dün akşam eşim farketti hiç bir fikrim yoktu neden olduğuna dair.Şaka maka bir erkeğin o boyutta iz bırakacak bir darbeyi unutması anca seks sırasında veya sarhoşken gibi aklı yerinde olmadığı hallerde mümkündür bence. İnsan sırtında 30 cm iz oluşturacak çarpmayı, surtunmeyi hatırlamaz mi hiç? Eski konulardan da masum değilmiş zaten bence gözünüz açık olsun
Sitedeki kadınların yüzde sekseninin sevgilisi ya da kocası kıllıdır. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım slav ırkından kocalarımız yohhhhhElalemin kocası yaramazlık yapıyor diye ben neden kıllı erkek sırtı görüyorum ya?![]()
Resmini çek at analiz edelimBu arada şu an sağ kolumda ve sırtımda çizikler sol kolumda da morluk var. Dün akşam eşim farketti hiç bir fikrim yoktu neden olduğuna dair.
Sonra düşününce buldum. Bikaç gün önce bahçede otururken masayı ağacın altına koyduk, ağaç da dalları alçak bi ağaç. Oturup kalkarken ona sürttüm sanırım sağ tarafı. Sol taraf da ufak bi kaza atlattık arabada kolumu kapıya vurdum. Tamamen unutmuşum bunları.