Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kıslar bu yumurlama testini bende alıcam bu ay başka .
çaresi kalmadı ben sanırım adetime yakın yumurluyorum gibi geiyor böle düzensiz çalışınca sonuç sıfır :umursamaz:

al cnmm ama o zaman adet bitiminden başlayıp 2 çizgiyi görene kadr yapman lazım buda madden baya bı paraya denk geliyo netten alışverış yapıyosanız ordan sipariş et orda daha uygun biz yapmıyoruz netten alışveriş 2ci kutuyu aldım 50 lira gitti inş iki çizgiyi görürümde değer bari

canım sonlara doğru yapsam olmuyormu inş. sende sonuç alırsın bu ay canım değsin uğraşlarına inş. aslında kendiliğine bıraksak belki daha çabuk sonuç alıcağızkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 allh seni kızz bende ne diyo bu diyorum testle konuşuyomuş

napım ya..
bu testlerden yaptım gecen ay olmadı..bu ayda bakalım..zaten yumurtlama tarıhımde bıttı..beklıcem 29 aralıkı...hayde bre bu sefer olsun yoksa korkmaya baslıycam...

dilos cnm sorun her neyse kafana takma gercekten umursama bos ver sen civil civil bir kardesimizsin bak burada kactene ablan anlatmak istersen hepimiz dinleriz seni opuyorum cnm
saol bitanemm bişe yok ya aynı selr aklıma geldiii öle geçti amaaaa nabersinizzzzzz
dilan nerde be moreli bozukmuş öle yazmış bi bakim ben şu deli kızımızaa

zemuszemus zemuszemus sırnaşık şey sırnaşık şey geldiimm arastırmalardayımm bögrtlen köküüü yumurtlagı catlatıor yaa bakınıorm bilen varmı nası yapılıoooo

napım ya..
bu testlerden yaptım gecen ay olmadı..bu ayda bakalım..zaten yumurtlama tarıhımde bıttı..beklıcem 29 aralıkı...hayde bre bu sefer olsun yoksa korkmaya baslıycam...

29 aralığa çok var daha sen çalışmaları bırakmaa belki adetine yakınn yumurtluycannn belli olmaz gün aşırı ilişkiye devam ett tamammıı

ay canim amin hepimize ins yasi meseala 38 sedam duysun yani o gec kalmamis ben erken davranmisim

38 ikizmi bebekmi beklio maşallah maşalah maşalah alahm nazarlardan korusunn.....yok kız geç kaldımı düşünmüorum boşver anca kndimi kişilimi buldum ben zaten çocuk gibiyim hala..

dilos aklina getirmemeye calis cnm onune bak.ozaman daha cok yol aliriz inanki

doktora gitmedinmi cnmm

adet gunum 1 gun suruyor dıyemı...o konuyu bılıyormuydun...doktora gıttım tarıh verdı..ben yokum dıger doktordan sıra al hormon testı yapalım bakalım dedı...ultrasondan bısey yok dedı..normal gorunuyor...verdıgı tarıhte gıttım dıger doktora sıra almaya..oda gece nobetteymış..bugun yok nobet ıznınde dedıler..bırdahada gıtmedım...bebiş çalısmasına basladık...gecen sene kurtaj oldum..o yuzden korkuyorum rahım yapışıklıgı dıyorlarya ondan korktum ya...
maden yapışıklıga neden oluyor...bu kadar bılınçsız nasıl doktorlar hastayı yapırıp kurtaj yapıyor..bunun bır onlemı yokmu..yada neden bılgı vermıyorlar ınsana anlamıyorum...özel ya hemen parayı almaya bakıyorlar galıba..haldır huldur iş bıtsın..para cepte...
işte böyle canım...sen nezamandır ıstıyorsun bebek..kaç yıllık evlısın canım sen.. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…