kıslar bu yumurlama testini bende alıcam bu ay başka .
çaresi kalmadı ben sanırım adetime yakın yumurluyorum gibi geiyor böle düzensiz çalışınca sonuç sıfır :umursamaz:
ayyy ne güzellllll allhımm bir avazda kurtarsınn tedaviylemi ikiz oldu yoksa kendiliğindenmi ailedemi varrr
amin cnm yok yedavi falan degil normal yoldan biri kiz biri oglan kismet iste,ay bizim ailede var bir kaci hamile kaldi ikizdi ama dogmadi kaybettik buna kismet herhaldezemuszemus
al cnmm ama o zaman adet bitiminden başlayıp 2 çizgiyi görene kadr yapman lazım buda madden baya bı paraya denk geliyo netten alışverış yapıyosanız ordan sipariş et orda daha uygun biz yapmıyoruz netten alışveriş 2ci kutuyu aldım 50 lira gitti inş iki çizgiyi görürümde değer bari
kaydirigubbakcemile3 allh seni kızz bende ne diyo bu diyorum testle konuşuyomuş
sağol canım iyi diğelim iyi olsun sizlerde iyisiniz inş.
opuyorumnanaktan
valla süper cnmmm inş bunlar sağ salim doğarlarrrr belki seninde öle olur kız
napım ya..
bu testlerden yaptım gecen ay olmadı..bu ayda bakalım..zaten yumurtlama tarıhımde bıttı..beklıcem 29 aralıkı...hayde bre bu sefer olsun yoksa korkmaya baslıycam...
saol bitanemm bişe yok ya aynı selr aklıma geldiii öle geçti amaaaa nabersinizzzzzzdilos cnm sorun her neyse kafana takma gercekten umursama bos ver sen civil civil bir kardesimizsin bak burada kactene ablan anlatmak istersen hepimiz dinleriz seni opuyorum cnm
dilan nerde be moreli bozukmuş öle yazmış bi bakim ben şu deli kızımızaa
sagol canim sukur disari buz gibi evdeyim hep can sikintisi
valla süper cnmmm inş bunlar sağ salim doğarlarrrr belki seninde öle olur kız
napım ya..
bu testlerden yaptım gecen ay olmadı..bu ayda bakalım..zaten yumurtlama tarıhımde bıttı..beklıcem 29 aralıkı...hayde bre bu sefer olsun yoksa korkmaya baslıycam...
yok canım olurmu öle şeyy aşkolsun iste tabi birncyi büyütmüşün yaş farkı olmasn aralarında bende öle istiorum iki yaş yada üç yaşş arkdaş olsunlarr:)))))))))))
dilannn kıss canım nasılsınn yaaaaaaaaaaaaaa birtanemmopuyorumnanaktan
ay canim amin hepimize ins yasi meseala 38 sedam duysun yani o gec kalmamis ben erken davranmisim
saol bitanemm bişe yok ya aynı selr aklıma geldiii öle geçti amaaaa nabersinizzzzzz
zemuszemus zemuszemus sırnaşık şey sırnaşık şey geldiimm arastırmalardayımm bögrtlen köküüü yumurtlagı catlatıor yaa bakınıorm bilen varmı nası yapılıoooo
doktora gitmedinmi cnmm
İİM ASKIMM SEN NASILSII Bİ SEN SORDUN BENİ:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?