he tamam o zaman slm söle nilgülee bana dua etmeyı unutmayınnnn
onundea cookk selamı var askımmhe tamam o zaman slm söle nilgülee bana dua etmeyı unutmayınnnn
Kısss dİlan bacım canımmmmmmm yapma bÖyle yarın adet gÜnÜm kırmızı kartı gÖrÜnce benİde maf edİcen yİne bunalıma gİrcem kocada ÜzÜlcek Çocuk İŞİnİ rafa kaldırcak yapma bÖle hatırlatma banada bİlİyom Çok zor ama artık İlerİye bakalım olan oldu ŞÜkÜr allah a onu verdİ aldı yİne verİr daha hayırlısını verİr canım ÜzÜlme ne olur
Üzme benİde
şimdi onu konusuordukk askmmm etmezmyzz yaa herlde edicezzzz Şeniz yeni arkdsımız varrrr ben tanısmadmm henüz hosgldn cnmmmm semracım arzucum burdmsnzzz
PATKCİM KOCİŞE YEMEK HAZIRLADIM BARBUNYA YAYLA ÇORBASI YAPTIM ŞİMDİDEopuyorumnanaktan NAMAZ KILIP GELİRİM
yeni arkidiş gittiii bilemm
hmm anldmm cnmm tamamm bende cayımı yaptım içicemmm şutarafagitti
PATKCİM KOCİŞE YEMEK HAZIRLADIM BARBUNYA YAYLA ÇORBASI YAPTIM ŞİMDİDEopuyorumnanaktan NAMAZ KILIP GELİRİM
şifa olsnn cnmmm
geldmmmmmmmmmmmm cayımı içtim kasıklrmda agrı varrrr kaydirigubbakcemile5 neden acabaaa
ay neblm askımmm yaaa yarın doktora gidiorrrmmm cnmm dua edin banaaaaa kaydirigubbakcemile2kıss yumurtluyonmu yoksa ama biraz erken değilmi yada yumurtalar hazırlanıyor inş.
Kıs yarın hİcrİ yılbaŞı yanİ dİnİ yıbaŞı bol dua edİn namaz kılın uĞurlayın yenİ yılı karŞılayın allah dualarımızı kabul etsİn İnŞ. Amİn
seda sen daha gitmedinmi kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?