Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

Kısss dılan bacım canımmmmmmm yapma bÖyle yarın adet gÜnÜm kırmızı kartı gÖrÜnce benıde maf edıcen yıne bunalıma gırcem kocada ÜzÜlcek Çocuk ıŞını rafa kaldırcak yapma bÖle hatırlatma banada bılıyom Çok zor ama artık ılerıye bakalım olan oldu ŞÜkÜr allah a onu verdı aldı yıne verır daha hayırlısını verır canım ÜzÜlme ne olur
Üzme benıde

he tamam o zaman slm söle nilgülee bana dua etmeyı unutmayınnnn
onundea cookk selamı var askımm

tamam askmmm geçti zatennnnnn Şeniz sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey üzülme sendeeeee askım benmm canlarımm iim ben geçtiiiiikaydirigubbakcemile2

AMANDA HERKES BıRYERE KAÇMIŞ KISSSSSSSSSSS BACILARRRR NEYSE BEND EBıRAZDAN GELEYıM SıZE ÇAĞIRMAKTAN BOĞAZIM AĞRIDIzemuszemus

Kıs yarın hıcrı yılbaŞı yanı dını yıbaŞı bol dua edın namaz kılın uĞurlayın yenı yılı karŞılayın allah dualarımızı kabul etsın ınŞ. Amın

bende akıntııı testı yaptım bgnnnn uzuyooo ehehehheheheheheh ama benim kociş geç gelicekmiş bu gece yaa 11i geçer didiiii:sinifsinif:

kıss yumurtluyonmu yoksa ama biraz erken değilmi yada yumurtalar hazırlanıyor inş.
ay neblm askımmm yaaa yarın doktora gidiorrrmmm cnmm dua edin banaaaaa kaydirigubbakcemile2
Kıs yarın hİcrİ yılbaŞı yanİ dİnİ yıbaŞı bol dua edİn namaz kılın uĞurlayın yenİ yılı karŞılayın allah dualarımızı kabul etsİn İnŞ. Amİn

tamam canım saolll allahh dualrımızı kabletsn cnmmmmm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…