Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

bazen kanayana kadar kasiyorsun demi canim birde yanma gibi oluyor ici...bunlarin aynisini etrafimda kasiyan bayanlarda var...bende kasinti olmuyor ama agri yapiyor hap filan kullandim ama gecmiyor kafamçokkarıştı

KISSLAR ÇOK KÖTÜ OLDUM ŞİMDİ KIRMIZI KART GÖRÜNDÜ mafoldumben

üzülme aşkım regli olmakta güzel bişey wallahh en azından geçikmeler yok sorunumuz yok walla ben seviniorum regli olunca çnkü prolaktn geçikmede yapıo allahıma şükür ben zamanında oluorum üzülme ttlımmm opuyorumnanaktan

iki gun arayla birlikte olmak sperm kalitesini dusuruyor hikayesine inanmiyorum pek cunku hergun birlikte olup hamile kalan bayanlar cok var....sperm sayisi az olan erkeklerde veya yasi baya ilerlemis olan erkeklerde iki gun arayla birliktelik uygun olabilir....

Kremı hatırlamıyorum ama 7 felandır temızleme jelı 35 almıŞtım ama 1 damla yetıyor ve bayador kullnıyorum 6 yadır hala bıtmedı

bunu doktorlar sölüolar ve nete heryerde yazıo ona bakarsan ayda bi gn beraber olup gebe kalanlarda var varsayımlarla hareket etmeyelimm

KISLAR NE AĞRI NE SANCI SıNSı SıNSı GELıYOR BıDE SABAH DEĞıL AKŞAM SAATı UMUTLANDIRIYOR SONRADA ÜZÜYOR BU KIRMISILAR :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…