iki gn içinde yumurtlama gerçekleşicek canım bnce bu gece beraber olun yrın olmayın ertesi gün yine bir gn arayla canım hergn yapmayın sperm kalitesi düşer
hee ii bari canım patik korkuttu beni bnde öle engel gebeliğe filan die hiç duymamıştım...ama bu kaşıntı çok kötü bişey bi ara geçio bir hafta yok sonra gene başlıo ve hergn duş alırım iç çamaşırımı ütülerm ama genede oluyo iştee...
KISSLAR ÇOK KÖTÜ OLDUM ŞİMDİ KIRMIZI KART GÖRÜNDÜ mafoldumben
KISSLAR ÇOK KÖTÜ OLDUM ŞİMDİ KIRMIZI KART GÖRÜNDÜ mafoldumben
canım o şampuanın adı ne bnde alım eczanedemi satılıo....regli belirtisi varmı kızzz belkide olmassın gebelik şansı varmı sende bu ayy alkisalkisalkis
kız vallla nasıl adetin var ölee dediğin vakitte geldi benimki asla gelmez ne zaman canı istersee illa gecikme olur bidahaki aya cnm üzülmeee çalışmalara devam bu ay
travocort KREM NUMISmed temizleme jeli
patkçim sende bi sorunmu var neden geçikio bi baktır sana test yaptır
mmenunsun dimi canım senn ne kadar fiyatı dierleri gibi ucuk deildir inşşdelikafadulden
ben pco luyum cnmmm yaptırdımm 3 ay önce bakıldı herşeye
iki gun arayla birlikte olmak sperm kalitesini dusuruyor hikayesine inanmiyorum pek cunku hergun birlikte olup hamile kalan bayanlar cok var....sperm sayisi az olan erkeklerde veya yasi baya ilerlemis olan erkeklerde iki gun arayla birliktelik uygun olabilir....
ölemi pko oldunu bilmiodum sende geçmiş olsun ttlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?