Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

valla ne blimmm cnm yaa benmki çağırmadııııııı iğne lafı zaten hiç konuşmadıkkk ben yaşadığım yerdeki ennn iii dr ye gidiyorumm çok övgü duydum o yüzden ona başladımmm

canım belki seni strese sokmak istemiyordur çünkü sürekli takip strese sokuyo sen pkolu olduğunu nasıl anladılar

canım belki seni strese sokmak istemiyordur çünkü sürekli takip strese sokuyo sen pkolu olduğunu nasıl anladılar

benim kilo problemimm var (bu konuya girmeyin) çkta olmasa tüylenmede var ve adet olmaya başladığımdan beriii adetlerim düzensizz ama yumurtlaıklarımda rahimimde kist gibi bişi çıkmadııı

kızlar biraz ütüm var gelirim gene öptüm kkocaman byebyeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben varım kız aşk olsn beni saymıyon galibaa ben kadrolu elaman kaydirigubbakcemile3 kız ben gene tek çizgi gördüm deliricem artık

pembe patik sen adet olurken goguslerinde agri veya vucudunda agri hissediyormusun yani adet olmadan bir kac gun once adet olucagini agrilarindan anliyabiliyormusun...

pembe patik sen adet olurken goguslerinde agri veya vucudunda agri hissediyormusun yani adet olmadan bir kac gun once adet olucagini agrilarindan anliyabiliyormusun...

hayır cnm benim göğüslerimde şişme ağrıma olmaz belim ağrır çokkk halsiz olurum bidee karnımda arıyo bazen ama belim daha çok ağrır

bu gogus agrisi yumurtlama belirtisimi yoksa adetmi cunku sitelerde okudugum kadariyla yumurtlayan kadinlarda gogus agrisi olur diyor....

hiç bilmiyorum canım 1 hafta kala oluyor 2-3 ayda hiç olmadığıda oldu ben adetime yakın halsizlik mide hafif bulantısı da yaşıyorum bel ağrımda olur hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…