Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende buay ilk defa serophone kullandım 19 aralık reggly günüm ama hiç belirti yok umutsuzum sizde ağrı sızı varmı
cnm hoşgeldnnn inş regl olmazsınn:Saruboceq: hiç kafanaa takma bırak oluruna cnm benimmmm sorun varmı sizdeee

aynen askım yaaa vallaaa yazık yaaaa kız bukdr olmaz ama bee tüpbebek dio asılamada denemyn dioo:roflol: anamm ben tahilsiz bi gebelik yasdm tamam ama biliorm hamile kalabiliorum ya bukdr salak olnurumusırnaşık şey :mymeka:

doktor öle desede bnce yaptırsaydın daha ii olurduu emn olurdun hiç olmazsaa inşş aşılamaya gerek kalmadan hamiş oluruzz yaa allahım duy bizii :Saruboceq::Saruboceq:

dilannn sen kendi doktoruna bak cnmm sonuçta o senin herşeyini biliyo takip edennn ooo millett para göz olmş cnm bebek aşkıyla yananları sömürüyolar böle işte

kızlar teşekürler pembe patik benim buay ilk ayım pko luyum adetin 5.günü başladım hergün 5 tanae 5 gün
13 günü yumurtalığıma bakıldı 20mm sadece sağ tarfta bi yumurtam oluşmuştu pregly diye bir iğneyle çatlattı doktorum arkasından 3 gün ilişki önerdi şimdi bekliyorum senin buay kaçıncı ayın

doktor öle desede bnce yaptırsaydın daha ii olurduu emn olurdun hiç olmazsaa inşş aşılamaya gerek kalmadan hamiş oluruzz yaa allahım duy bizii :Saruboceq::Saruboceq:

kız adama zorlamı gelcem deseydimmmm bakalım inş 3 ay içinde kalırım aşılamaya hemen gitmiycem cnm bennn böle içten olarak düzenli bebek için çalışmalarımda 2 ayımdayım daha yaşımda o kadr geç değilll allahım hepimizin dualarını duysunnn

ee kızz ben proalktn için zorladım doktoru test yapsın diee bazen doktorları senn uyarman gerekioo onlara kalırsa oo dediğin gibi yaşın gençç dur bakalım hayırlısı

günde 5 tane birdenmi içtin cnmmmm benim 2.ayımmm bende pcoluyum ben adetin 3 günü başladım benim doktor öle dedi bu ay hergn iki tane içtim bu ayda kalamassam diğer ay hergün 3 tane içicemm çok acı bi ilaç yaa inşş hamişsindir cnmmm

ee kızz ben proalktn için zorladım doktoru test yapsın diee bazen doktorları senn uyarman gerekioo onlara kalırsa oo dediğin gibi yaşın gençç dur bakalım hayırlısı

cnm bende özellikle sordummm ttakipe gelmem gerekıyomu diyee sedaaaaaaaaaaaaaaa sana bişi sorcam direksiyon dersleri sınavı verdikten sonramı öncemi başlıyo çabuk cvp ver bana

yok anam yokk daha göremedimm çişim geldi nasıl altıma edicemmm tutmaktan 4 saat çiss etmek sulu şeyler yemek yasakyaa zor tutuyom valla laelaelaelaelae
:roflol: deliiiii kız hadi inş ya cıksın cift cizgiii inş yaaa:Saruboceq:
ben bugun calismalara devam edicem...yumurtlama donemim 18. araliktan sonra bitiyor...sonrasi allahima kaldi

devam et cnm ara ara cok üstüste diil askımmm sen nasılsınnn

cnm bende özellikle sordummm ttakipe gelmem gerekıyomu diyee sedaaaaaaaaaaaaaaa sana bişi sorcam direksiyon dersleri sınavı verdikten sonramı öncemi başlıyo çabuk cvp ver bana

ben derslere girmedim canım çalışıodum hep ama en sonmuş canım eşim öle dioo

cnm hoşgeldnnn inş regl olmazsınn hiç kafanaa takma bırak oluruna cnm benimmmm sorun varmı sizdeee

cnm teş valla testler oldu eşimede banada bi sorun yok testler normal ama bende düzensiz adet vardı doktor pko dedi aranızda pko olan varmı belirtileri ne bende sadece düzensiz adet allah hepimize önce sağlık sonra bebiş verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…