cnm hoşgeldnnn inş regl olmazsınn:Saruboceq: hiç kafanaa takma bırak oluruna cnm benimmmm sorun varmı sizdeeemerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende buay ilk defa serophone kullandım 19 aralık reggly günüm ama hiç belirti yok umutsuzum sizde ağrı sızı varmı
kız muayane etmeden bakmadan test yapmadan nasıl böle bişey söyler dedim ya ahh bu doktorlarr iileri hariç hepsii mnyak olmuşşş ....allah onları nasıl biliosa öle yapsın bişey demiorum dahhaa..sendekafana takma canım hiçbişeyck olmaz kndi doktoruna gvn para için para demin alenama bunu anlatmaya çalıodum bndee para gözlerr
valla ikinci ayım cnm bilmıyorum oluyomuuu doktorumm yumurta takibine falan çağırmadı beni özellikle sordumm gerek yok dediii 3 ay sonra inş hamile gelirsin olmassada o zaman zorlaşıcak aşılamaya gidebilirz dediii bilmıyorum hayırlısı artıkkkk
kizlar kactim ben esim geliyo yoldaymis sonra girerim ben hepinizi optum
alır cnm soğanı sumaklaaa ye çok iii gelıyomuş bebiş olmasınaaa
doktor öle desede bnce yaptırsaydın daha ii olurduu emn olurdun hiç olmazsaa inşş aşılamaya gerek kalmadan hamiş oluruzz yaa allahım duy bizii :Saruboceq::Saruboceq:
dilannn sen kendi doktoruna bak cnmm sonuçta o senin herşeyini biliyo takip edennn ooo millett para göz olmş cnm bebek aşkıyla yananları sömürüyolar böle işte
sagol cnm kocamannnnnn optumzemuszemuszemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aynen öle bitanem yaa valla hemen adet olsamda doktora gitsemmmm valla kız sen gördnmü çift cizgiii:Saruboceq:
kız adama zorlamı gelcem deseydimmmm bakalım inş 3 ay içinde kalırım aşılamaya hemen gitmiycem cnm bennn böle içten olarak düzenli bebek için çalışmalarımda 2 ayımdayım daha yaşımda o kadr geç değilll allahım hepimizin dualarını duysunnn
kızlar teşekürler pembe patik benim buay ilk ayım pko luyum adetin 5.günü başladım hergün 5 tanae 5 gün
13 günü yumurtalığıma bakıldı 20mm sadece sağ tarfta bi yumurtam oluşmuştu pregly diye bir iğneyle çatlattı doktorum arkasından 3 gün ilişki önerdi şimdi bekliyorum senin buay kaçıncı ayın
ben bugun calismalara devam edicem...yumurtlama donemim 18. araliktan sonra bitiyor...sonrasi allahima kaldi
ee kızz ben proalktn için zorladım doktoru test yapsın diee bazen doktorları senn uyarman gerekioo onlara kalırsa oo dediğin gibi yaşın gençç dur bakalım hayırlısı
et anam ett delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol: deliiiii kız hadi inş ya cıksın cift cizgiii inş yaaa:Saruboceq:yok anam yokk daha göremedimm çişim geldi nasıl altıma edicemmm tutmaktan 4 saat çiss etmek sulu şeyler yemek yasakyaa zor tutuyom valla laelaelaelaelae
ben bugun calismalara devam edicem...yumurtlama donemim 18. araliktan sonra bitiyor...sonrasi allahima kaldi
cnm bende özellikle sordummm ttakipe gelmem gerekıyomu diyee sedaaaaaaaaaaaaaaa sana bişi sorcam direksiyon dersleri sınavı verdikten sonramı öncemi başlıyo çabuk cvp ver bana
senin calismala bittimi kiz:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?