Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ay kizlar dilana neler sacmalamis o doktor menopoz falan allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi ilgilenmiyorlar allahtan benim dr cok iyi ilgileniyor

kiz nerelerdesin seda da kacmis ben gelmeden bugun bizimki erken geldi hemen yemegi yedik o topa gitti ben nete girdim aliskanlik oldunuz vallaopuyorumnanaktan

öle kız bağımlılık yaparız biz benimkide işte geç gelck miş gene bu akşam cnm sıkkın bnimde psikolojim bozuluyo galiba benmm yaa çok takıntılı oldum bu ara evde afakanlar basıyo bana

BENıM KOCıŞDE GELMEK ÜZERE KISLAR SONRA GÖRÜŞÜRÜZ ıNŞ. ıLERLEYEN SAATLERDE HAEKES BURDA OLUR ıNŞ.KAFAMIZ DAĞILSIN BıRAZ mafoldumben

SEMRA CIM ayy sen uzaksın canım opuyorumnanaktan

evet cnm biraz uzaktayim yakin olsa ona git diyecem ama malesef.bak bu bnim ikin ci bebegim olacak......birincide hemen olmadi her ay hamileyim diye test yapmaya basladiydim kafamda o vardi sadece inanki sonra bir ay hic umursamadim aman olmaz gene diye az lekenme olduydu dedim bak gene hastalandin sonra devami gelmedi ertesi gin test yaptim iki cizgi var ama tam belirgin degildi beklemedim ay olmustu bundada ayni stress yaptim

öle kız bağımlılık yaparız biz benimkide işte geç gelck miş gene bu akşam cnm sıkkın bnimde psikolojim bozuluyo galiba benmm yaa çok takıntılı oldum bu ara evde afakanlar basıyo bana

kiz simdi kizican durmadan takmayin diyoz birbirimize ama inanki bu takintidan boyle sIKILIYOR ICIN AMAN ERKEKLER INAN KI SENIN KADAR DUSUNMUYOR KADINLARA NE OLUYORSAANLAMIYOMKI ICINDE BENDE VARIM HEEEkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm ya haklısın aslında çok büyütüyorummm millete takma diyorum ama kendim uygulayamıyorumkii ben sabrsızım çok gerçek anlamda bebiş için uğraşımda 2ci ayımdayımm

cnm ya haklısın aslında çok büyütüyorummm millete takma diyorum ama kendim uygulayamıyorumkii ben sabrsızım çok gerçek anlamda bebiş için uğraşımda 2ci ayımdayımm

kiz olur inanki benim arkadas alti ay sonra hamis oldu insanindan insanina farkli ama bak sen iki ay diyon ben bir yildir ama arada birde bos gebelik vardi yani unutmadan valla oliuruna birakalim

kiz olur inanki benim arkadas alti ay sonra hamis oldu insanindan insanina farkli ama bak sen iki ay diyon ben bir yildir ama arada birde bos gebelik vardi yani unutmadan valla oliuruna birakalim

inşş bitanemmm aamaaa takıntılıyıım işte bennnn istediğim hemen olucakkk buda benim elimde değil rabbim böle sınıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…