Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

cnmm hiç takmaa olurrr inan bitanemmmm inş cnm aminnnn:Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım inş..canım bide mesajı alıntı yapıp altına cevap yazabilirsin sağdaki alıntı yap linkine tkla kime cevap verceksenn öle yaz cevabını ttlım

direksiyon sınavında yardım edıyolarmı cnmmm ay valla çok heyacan yaptımmmm

ediolar kız dedim ya benm kulandığım arabadaki hocalar oturdu yanma yan koltukta var ya fren gaz vs hep onlar kaldırdı geri geri sürdü arabayı ben de öle kaldım hehhehee millieğitmden gelenler arkadalar bişiy görmüolarr :lepi::lepi:

canım günde 1 tane 5 gün boyunca içtim ama sana bişey söyliycam doktor bu hapı verince hap bittikten sonra mutlaka kontrolle çağırıyo çünkü yumurtlama varmı kaç cm görüp ona göre çatlatması gerekir al 3 ay kullan dememesi gerekir sen hangi doktora gidiyosun

valla ne blimmm cnm yaa benmki çağırmadııııııı iğne lafı zaten hiç konuşmadıkkk ben yaşadığım yerdeki ennn iii dr ye gidiyorumm çok övgü duydum o yüzden ona başladımmm

ayyy inş bizimkilerde yardım eder ölee yoksa ben heyecandan bi cacık yapamammmm

pkoluyum dedin ne gibi belirtileriniz var....mesela tuylenme sizde varmi yada kilonuz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…