yooooooooo tamm ggazzzzzzzzzzdelikafadulden:sm_cool:
:roflol: deliiiii kız hadi inş ya cıksın cift cizgiii inş yaaa:Saruboceq:
devam et cnm ara ara cok üstüste diil askımmm sen nasılsınnn
yooooooooo tamm ggazzzzzzzzzzdelikafadulden:sm_cool:
cnm hoşgeldnnn inş regl olmazsınn hiç kafanaa takma bırak oluruna cnm benimmmm sorun varmı sizdeee
cnm teş valla testler oldu eşimede banada bi sorun yok testler normal ama bende düzensiz adet vardı doktor pko dedi aranızda pko olan varmı belirtileri ne bende sadece düzensiz adet allah hepimize önce sağlık sonra bebiş verir inşallah
cnm hoşgeldnnn inş regl olmazsınn hiç kafanaa takma bırak oluruna cnm benimmmm sorun varmı sizdeee
cnm teş valla testler oldu eşimede banada bi sorun yok testler normal ama bende düzensiz adet vardı doktor pko dedi aranızda pko olan varmı belirtileri ne bende sadece düzensiz adet allah hepimize önce sağlık sonra bebiş verir inşallah
ayin kacina kadar calisman var hihoyyyt
ben iyiyim canim.......sen nasilsin
offf yaaaa çok kalaabalık diye öne almışlarrrr sınavdan önce başlıycakmış çalışmalar heyacan bastııı benidee
öfff bebek için çalışşşşşş ehliyet için çalışşşş hayatım çalışmakla geçıyoo
kızz korkma bişey olmaz hocalar yardım ediolar zatenn wallah bakkk
direksiyon sınavında yardım edıyolarmı cnmmm ay valla çok heyacan yaptımmmm
günde 5 tane birdenmi içtin cnmmmm benim 2.ayımmm bende pcoluyum ben adetin 3 günü başladım benim doktor öle dedi bu ay hergn iki tane içtim bu ayda kalamassam diğer ay hergün 3 tane içicemm çok acı bi ilaç yaa inşş hamişsindir cnmmm
canım günde 1 tane 5 gün boyunca içtim ama sana bişey söyliycam doktor bu hapı verince hap bittikten sonra mutlaka kontrolle çağırıyo çünkü yumurtlama varmı kaç cm görüp ona göre çatlatması gerekir al 3 ay kullan dememesi gerekir sen hangi doktora gidiyosun
ediolar kız dedim ya benm kulandığım arabadaki hocalar oturdu yanma yan koltukta var ya fren gaz vs hep onlar kaldırdı geri geri sürdü arabayı ben de öle kaldım hehhehee millieğitmden gelenler arkadalar bişiy görmüolarr :lepi::lepi:
canım günde 1 tane 5 gün boyunca içtim ama sana bişey söyliycam doktor bu hapı verince hap bittikten sonra mutlaka kontrolle çağırıyo çünkü yumurtlama varmı kaç cm görüp ona göre çatlatması gerekir al 3 ay kullan dememesi gerekir sen hangi doktora gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?