KISSLAR KAFAM ÇOK KARIŞIK MANYADIM GALİBA BEN AKINTIM GELDİ KOYU RENK SANKİ PEMBEYE DONÜK KIRMIZI KART YEDİM SANDIM ŞİMDİ HİÇ BİRŞEY YOK AKINTI FELAN KALMADI AYYY DELİ OLCAMMMMM NİYE GECİKTİ BU BENİ DELİRTMAK İÇİNMİakannehir
mseda sen bu gece calisacakmisin
Kıslar sabah test yapsam gece gelmezse kırmızı erkenmİ olur
psikolojime bağlıı :lepi::lepi:
Kıslar sabah test yapsam gece gelmezse kırmızı erkenmİ olur
istatiklerde oyle gosteriyor ilk ayda hamile kalanlarin sayisi azmis....
niye kiz neyin varki :hulya:
ben evlendiğimde ilk ay kaldım adet bile görmeden ama malesef yavrum 9 haftalıkken kalbi durdu
canım ya ilk hamileliimde 3 gün geçince yapmıştım çıkmadı 3 gün sonra tekrar yaptım çıktı bilmiyorum kafayı yicem niye gelmiyor gecikmiştir belkiyap canım erken dil çıkar testtee hadii inşş ttlım güzel haberle gell :saruboceq:
basiniz sag olsun canim kolay degil....
ben evlendiğimde ilk ay kaldım adet bile görmeden ama malesef yavrum 9 haftalıkken kalbi durdu
canım ya ilk hamileliimde 3 gün geçince yapmıştım çıkmadı 3 gün sonra tekrar yaptım çıktı bilmiyorum kafayı yicem niye gelmiyor gecikmiştir belki
canım ya ilk hamileliimde 3 gün geçince yapmıştım çıkmadı 3 gün sonra tekrar yaptım çıktı bilmiyorum kafayı yicem niye gelmiyor gecikmiştir belki
ahah istemedmiz anda nasıl geldi yavrular şimdi bzim yzümüzden gelmiolar tak kafaya yao stresiii Çok üzgünüm çoook
peki sen ilk hamileliginde hergun birlikte oldunuzmu canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?