BENCEDE KISLAR KARDEŞİM KORUNURKEN OLMAZ DİYE ADETİNE 4-5 GÜN KALA KORUNMUYOR 1 GECE O GECE HAMİLE KALMIŞ 15-20 SONRA DOĞURACAK İNŞ.kaydirigubbakcemile3
şimdi sakin ol canım stres yapıp reglinide kaçırma sakin sakin dur bakaım sabah neler olcak zaten regli önccesi akıntı olmaz kuruluk olurr......
kizlar sizde pko yok demi???
allah sağlıkla kucana almayı nasip etsn inşş :))))))))))
HAKLISIN BELKİDE PSİKOLOJİK GERİ KAÇTI BU ADET AYYY DELİ OLUCAM GELSİN UYUYAMIYORUM BİLE SİNİR OLDUM KAÇ GÜNDÜR ERKEN GELSİN İSTİYORUM BÖLE 1 GÜN GECİKSE BÜTÜN UMUTLARIM AYAKLANIYOR GEÇEN AYDA ÖLE OLDU TEST YAPTIM ARKASINDAN GELDİ mafoldumben
şimdi sakin ol canım stres yapıp reglinide kaçırma sakin sakin dur bakaım sabah neler olcak zaten regli önccesi akıntı olmaz kuruluk olurr......
HAKLISIN BELKİDE PSİKOLOJİK GERİ KAÇTI BU ADET AYYY DELİ OLUCAM GELSİN UYUYAMIYORUM BİLE SİNİR OLDUM KAÇ GÜNDÜR ERKEN GELSİN İSTİYORUM BÖLE 1 GÜN GECİKSE BÜTÜN UMUTLARIM AYAKLANIYOR GEÇEN AYDA ÖLE OLDU TEST YAPTIM ARKASINDAN GELDİ mafoldumben
ben hep kuru sayılırım 2 gündür biraz beyaz akıntı geliyordu sonra bugün az renklendi şimdi yine yok
ben bebek cok istiyorum ama dogumdan cok korkuyorum....
yok canım snde taktın pkoya he kısım bu kadar takıntı yapmaa sende öle bişiy yoktorrklava:
ben bebek cok istiyorum ama dogumdan cok korkuyorum....
walla canım bilmiorumki nedir bu keşke yardım edeblsem sana beklemekten başka yapıcak bişey yok ttlımm haırlısı olsun inşş hamişsindirr:cüvcüv:şutarafagitti
nie korkuosun canım ben normal doğumla bebeğimi kaybetim sadece yarım sat sancı çektim ve suni sancıdı sonra bebişim gittikten sonra btün ağrım yok oldu ama(((((((tabi sonrası içim yandıı acının en büyüyü onu kaybetmekti osancı hiçbişeydi :gitme:
yaaa kızlar zor biliyorum ama kafamızdan bir süreliğine atalım bu bebiş işini düşünmeyelim yani. ne biliyim çalışıyorsanız işle ilgilenin, ev hanımıysanız kendinize bir uğraş bulun.psikolojimiz bozulacak valla bu gidişle ay hastalandım mı ay bu niye gecikti memişler ağrıyor hamilemiyim acaba......vs. kafayı yiycez artık valla....
kaç aylıktı canım
zeyneparzu canım senin önceki adetlerinde böyle sinyal verirmiydi. Yani hafiften önce akıntı sonra normal kanama şeklinde mi olurdu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?