Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

şimdi sakin ol canım stres yapıp reglinide kaçırma sakin sakin dur bakaım sabah neler olcak zaten regli önccesi akıntı olmaz kuruluk olurr......

HAKLISIN BELKİDE PSİKOLOJİK GERİ KAÇTI BU ADET AYYY DELİ OLUCAM GELSİN UYUYAMIYORUM BİLE SİNİR OLDUM KAÇ GÜNDÜR ERKEN GELSİN İSTİYORUM BÖLE 1 GÜN GECİKSE BÜTÜN UMUTLARIM AYAKLANIYOR GEÇEN AYDA ÖLE OLDU TEST YAPTIM ARKASINDAN GELDİ mafoldumben

canım regli günün gelene kadar sayma bile ben bu ay saydım kızlar sordular burdan diee...umursamaa ve o umursamadığım gnle hep gnnde oldum yoksa bi gn atıodu

bebegin gelir uzulme canim tek ilacimiz zaman.....

BİR AYDA 2 YIKIM OLCAK GELMEDİ UMUTLANDIM YİNE GELDİ DİYE ÜZÜLMÜŞTÜM ŞİMDİ YİNE GELECEK İYİCE KÖTÜ OLCAKmafoldumben

ben hep kuru sayılırım 2 gündür biraz beyaz akıntı geliyordu sonra bugün az renklendi şimdi yine yok

walla canım bilmiorumki nedir bu keşke yardım edeblsem sana beklemekten başka yapıcak bişey yok ttlımm haırlısı olsun inşş hamişsindirr:CüvCüv:şutarafagitti

yaaa kızlar zor biliyorum ama kafamızdan bir süreliğine atalım bu bebiş işini düşünmeyelim yani. ne biliyim çalışıyorsanız işle ilgilenin, ev hanımıysanız kendinize bir uğraş bulun.psikolojimiz bozulacak valla bu gidişle ay hastalandım mı ay bu niye gecikti memişler ağrıyor hamilemiyim acaba......vs. kafayı yiycez artık valla....

ben bebek cok istiyorum ama dogumdan cok korkuyorum....

nie korkuosun canım ben normal doğumla bebeğimi kaybetim sadece yarım sat sancı çektim ve suni sancıdı sonra bebişim gittikten sonra btün ağrım yok oldu ama (((((((tabi sonrası içim yandıı acının en büyüyü onu kaybetmekti osancı hiçbişeydi :gitme:

walla canım bilmiorumki nedir bu keşke yardım edeblsem sana beklemekten başka yapıcak bişey yok ttlımm haırlısı olsun inşş hamişsindirr:cüvcüv:şutarafagitti

inş. Canım neyse hayılısı rabbim ne zaman isterse öyle biz isteyince olmuyor her şeyin zamanı var bende çok kaptırdım iyice pskolojimi dengesizleştirdim

zeyneparzu canım senin önceki adetlerinde böyle sinyal verirmiydi. yani hafiften önce akıntı sonra normal kanama şeklinde mi olurdu???

kaç aylıktı canım

bncede cnım burda gnlik şeylerden bahsedelim neler yaptık ne yedik ne yemek pişirdik regli hamişlik konuşmayalım fazla abartmayalım yanii kafamız dailsın biraz olurmuu ...böle daha kötü olcazz sadece büyük bi sorunumuz olursa paylaşalım ne dersinizz kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…