nie korkuosun canım ben normal doğumla bebeğimi kaybetim sadece yarım sat sancı çektim ve suni sancıdı sonra bebişim gittikten sonra btün ağrım yok oldu ama(((((((tabi sonrası içim yandıı acının en büyüyü onu kaybetmekti osancı hiçbişeydi :gitme:[/QUOT
oncelikle basin sag olsun canim....senin hic hamile kalmadigini saniyordum...bebek kaybetmek cok zor allah sabir versin sizlere
beş aylıktıı ttlımm çok zor geçtim o gnlerii alah bi daha yaşatmasınn..melek annesi oldum ben bi tane oğlum var teyzesi bu dnyada olmasada((((((((((((bizi grdüne eminimmm:gitme:
canım allah bir daha ki meleğini kucağına almayı nasip etsin inş. Diğer meleğinde seni cennete alır ,inş.
nie korkuosun canım ben normal doğumla bebeğimi kaybetim sadece yarım sat sancı çektim ve suni sancıdı sonra bebişim gittikten sonra btün ağrım yok oldu ama(((((((tabi sonrası içim yandıı acının en büyüyü onu kaybetmekti osancı hiçbişeydi :gitme:
Geçen ay adet timde 2 gün önce çok ağrım olmuştu nedense belki üşütmüştüm
saol alenacım şimdi deliliğe vurdum kndimi napım çok üzülüorum hep ağlıorum ama o geri gelmioo(((((((((
he kızlar bu arada bndede kasıntılar var nie olur daha reglime çok var dokuz günn filann
kızlar canlarım ben izninizle çıkıyorum uykum geldi yarın erken kalkıcaz.... hadi öptüm sizi yarın ancak akşam girebilirim. iyi geceler....
canım benim sen de bendensin desene melek annaleri.... neyse güzel günler bizi bekliyor kızlar eminim bundan....
ne kaşıntısı enfeksiyonmu var bende kaşıntı vardı doktor krem verdi mantar olursun ilerlerse dedi 1 hafta kullandım geçti
kızz yok kaşıntı deil oda varda kasıntı dedim kasılma yanii :)))))))))))
Benİm doktora gÖrÜnmem gerek belkİde dÜŞÜkten sonra adetlerİm dÜzenİnİ kaybettİ sanırım
ha canım ben hamileyken ilkte çok kasılıyordum ama tabi sen umutlanma sende ilk hamileliğini yaşamışsın inş. önemli birşey değildir
yok kız bu ay umut yok bndee içime öle doğuyo bu ay kırmızı kartt:::::::::::::)heralde regli yaklaşıo ondandırr yada ayaklarım dn çok üşüdü misarfirlikte sanırım ondan oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?