Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

SEDOŞ HEYECANLANDIRMA GELİR BELLİ OLMAZ Bİ BAKMIŞIM SONRA OTUR AĞLA:1no2:

allahım inşş senin yüzünü gldürür ttlım inşş bizede morel olursun kızz ne güzel olurr bakk hamiş olup bizi terk etmek yok hee burda yola devam etcezz şimdiden anlaşalımopuyorumnanaktan

anldm hayatımm..ooff ya neden cıkmıorrrkifisfisfis cnm takma kafaanaa sen haaytm benm doktorum maltepe üni.eğitim ve arstrma hastanesi
dilancımmmm inşşşşş dediğin gibidir inş. meleğim gelmiştir opuyorumnanaktan
inşşş haytm kızz hamileysen ne sabhı ne seyi kalk yappppp hadiii kalkkk 1test alırsın yine askım kalk rahtla delii ben olsam cokktan yaprdm ne alak ben ilk gebeliğimi askşam yaptımda örendm bebek çişm secer haytm cıkarr kalk yap var yada yokfisfisfis rahtlrsn kalk yappp hadiiiii :smiley-cool: :teytey: :teytey: belki hamilsnn kalk hadiiiiiiii bak kalkmazsan kızarımmmm :jeyyar:
kızz sen daha bekliomusun anammm gelmedimiiiiiiiiii....hamişmisin kızz yoksaaa hadi hayırlısııı inşşş:Saruboceq::Saruboceq:

kalkıor ve yapıor imdi sen nasılsın askmmm naniknanik

allahım inşş senin yüzünü gldürür ttlım inşş bizede morel olursun kızz ne güzel olurr bakk hamiş olup bizi terk etmek yok hee burda yola devam etcezz şimdiden anlaşalımopuyorumnanaktan

inş. Canım herkes hamiş olana kadar devam hatta kucağına alana kadar inş.

aaaaaaaaaaa kmler gelmiş bak bakk kız sen neresinn bakimmm insan msnye girer bi bakar arkadaşım napıo die merak eder dimii lmaz:

Dilancım sabahı beklicem bu gecede geçsin zaten ilk bebişte 3 gün geçince çıkmamıştı 7 gün geçince çıkmıştı bu ay hamiş olmayı çok istiyorum kıslar özellikle bu ay inş.

umutsuz hoşgeldin canım ayyy yoksa sen burdamıydın yaaa iyi değilimmm :bbo::bbo:
opuyorumnanaktan şimdi geldm askımmmmmsositososito
aaaaaaaaaaa kmler gelmiş bak bakk kız sen neresinn bakimmm insan msnye girer bi bakar arkadaşım napıo die merak eder dimii lmaz:
kuzummm misafrm var yazdm ya buraya askım yazdklarımı okumdnzmıı askm tedaviye baslıcaz falaln yazdm hep aklmdasınız kuzummm cıkıcam yinee nilgldeyim askmmmdoktorlarlaa belaya kaldkkk :roflol: :roflol:
Dilancım sabahı beklicem bu gecede geçsin zaten ilk bebişte 3 gün geçince çıkmamıştı 7 gün geçince çıkmıştı bu ay hamiş olmayı çok istiyorum kıslar özellikle bu ay inş.

haytm tamam sen blirsin ama yapsan cok ii olur askm inş allah gönlne göre versn inş hepimizinnnn:Saruboceq:
sedammmm adet ve dua listemizi bi güncellesek yaaaa:1ninca::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…