Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

basaklar ozellikle iliskilerinde zorluk yasiyor cunku olaylari kafalarina cok takalrar kurdalarlar ve unutamazlar..

dilancım ya doktor senn prolaktinine yksekmi dedii yaa ee benm ozamann baya bi yksekk 46 en son ilaç aldım düştü illaki aşılamamı olcakk çok üzüldüm şimdi senn adınada kndi adımada morelim bozuldu yaa bıktım bu prolaktndenn walla bezdirdi beni nerden sardı benii kafamçokkarıştı

kısssssssssssssss ben bencil değilimmmmmmmmmmmmm :dilcikar:

hemende taş atama :dilcikar:

ama titizlik konusuna gelince ödün vermem bazen hastalık gibi geliyo bana bile ama olsun ben seviyom delikafadulden

bende düşükten sonra ölçtürdüm şüpelenmiştim ama birşey çıkmadı

skorrrrrrrrrrrr hoşgeldin bacımmm
kaç gündür konuşamıyoz doğru düzgünnn

evet bana yapılanı hiç unutmammmm ve ufacık şeyleri bile takarımm özellikle bu aralar bunalımları oynuyorummm

kısssssssssssssss ben bencil değilimmmmmmmmmmmmm :dilcikar:

hemende taş atama :dilcikar:

ama titizlik konusuna gelince ödün vermem bazen hastalık gibi geliyo bana bile ama olsun ben seviyom delikafadulden

abooo hastalik derecesindemisin wish aneyyyyyykafamçokkarıştı

canım bndede bi illet var prolaktn bi düşüo bi ykselio kafaya takmamk en güzeli stres ykseltio bu hormonu ama gel görki ben tam bi stres topuyum ...kafalarımız ne zaman rahatlarsa ozaman melekler gelicek canım bunlar bahane allah büyük sakin olalim üzülmeyelim:Saruboceq::Saruboceq:

evet bana yapılanı hiç unutmammmm ve ufacık şeyleri bile takarımm özellikle bu aralar bunalımları oynuyorummm

evet ya bende oyleyim ufacik seyleri kafama takarim neden bana bunu dediler neden boyle yaptilar diye...

hosbulduk canim is yapmaktan nete gircek firsat kalmadi malum yarin yolculuk bekle bizi türkiyeeeeeeeeeee geliyorum bacim vatanima

DİLAN--------->14ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
BİRSEN------>15ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
SEDA------>16 ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU [COLOR="Red"okundu[/COLOR][/SIZE][/FONT]
SEMRA------>17ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU [FONT="Arial Black"]okundu

ARZU---->18 ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
NİLGÜL------->19ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
ŞULE-------->20ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
FATMA-------->21 ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
AYŞE------>22ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH :Saruboceq: :Saruboceq:

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
!!!!tubiloshh------->9aralık REGL OLDU....... BEKLENMEYEN GÜNDEN 5GÜN SONRA.....
zeyneparzu------>16aralık ???
ALeNaM------>1ocak
nurtopu------>15 aralık
mestitosh----->4ocak

HAMİŞLERİMİZ :ecrin_bebek:

badegul------>hamiş bal cörekotu tarcın eşide keçiboynuzu pekmez ceviz fındık fıstık kullandı ve şimdi hamiş:)....[/QUOTE]

ya bu hafta nerdeyse hergun beraber olduk esimle...gebelik icin birgun arayla bekliyemiyoruzda...yeni evliyiz adam durmuyorki yapacak birsey yok artik....hehehehehe :CüvCüv:

önceden daha beter hastalık dercesindeydi işten gelirdim yatmadna önce mutfakda bi çay kaşığı pis göreyim uyayzmazdım kalakr yıkar öle uyurdum o yorgunlukla bi de

ama şimdi o kadar değil delikafadulden

evet canımm ya bu illetler bizim sinirleri çok etkliliyo zaten tiroidin belirtilerindede var doktor ilk bunu sordu stres sinir varmı dedi
bende dedim tam üstüne bastın ayağını kaldırr
dediki stres yapmıycaksın eşimde dedi tam kişisine sölediniz her şeyi kafaya takar
doktor güldü o zaman bebeğinde geç gelir san a :sm_confused:

allah büyük yaaa biliyorum bi gün bende yaşıycam o duyguyu vakti saati gelecekk

aaaa canımmm ben seni karşılıyom biliyon süpürgeme atlıyom geliyom

ya bu hafta nerdeyse hergun beraber olduk esimle...gebelik icin birgun arayla bekliyemiyoruzda...yeni evliyiz adam durmuyorki yapacak birsey yok artik....

anammmmmm bende kocişi bulamıyommmm kaydirigubbakcemile3
ee yeni evlisin normaldirrrrrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…