Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

sabah belki yaparım canım kırmısılar gece gelmezse yarın ayın 18 i 16 sında olmam lazımdı normalde gecikme olmaz dı ama düşükten sonra bilmiyorum bu 5 adetim 24 günde olurken 27 güne çıktı belki bu ay 30 güne çıkar bilmiyorum

yarin sabah testini yap bence.....

Sabah saatınde yapılınca daha ıyı sonuÇ verıyormuŞ galıba dÜŞÜnÜyorum ama ılk bebeĞımde 3 gÜn geÇe yapmıŞtım ÇıkmamıŞtı 7 gÜn geÇınce tekrar yaptım Çıktı varsa bıle Çıkmayabılır

kıslar ben geldimmm
kendimi ii hissetmiyorumm sabahtan beri yemek yemmeiştim
şimdi az bişi makarna yedim dokundu galiba
başım dönüyo akannehirkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3
kıss doktor nerden çıktı bende dedim acaba eşim dktra gidicekti onu mu unutmadı kaydirigubbakcemile3

kıs eğer normal zamanda yumoşalr olmuş ve döllenmişse yarına kesin çıkar yok eğer
geç yumoşladıysan yerleşmesi kanda çıkması reglden sonra idrada çıkması 4 5 gün alabiliyomuşşş

ama kanda hemen çıkarr ayy inşlhh hadi bakalım

cümleyi anormal kurduysam affolaa zira normal değilim çift görmeye başladımmm
anammmm evdede tekim allah korusun bişi mişi olur kalakalırım ölece :bbo:

ALLAH KORUSUN CANIM BEN İLK GEBELİĞİMDE KESE ZOR GÖRÜNMÜŞTÜ SANIRIM GEÇ YUMURLUYORUM GIDAKKKKK kaydirigubbakcemile3

kızlarr ben geldim:)))aysencm neyn var ttlım üştnmüü noldu geçmiş oldun ttlım...zeynebmm semracmm sizler napıosunuzz..patkle dilan gelmiş gitmişşşş

canım eşim doktora girmiş ama testleri yaptıraamdı sağlık ocağındanda ayrıyetten sevk alması gerekiyomuş.....
doktor sormuş hiç gebelik oldumu düşük felan o da yok demiş
eşimde tiroid vardı düştü bende bu arada bi baktırim dedim demiş
doktorda çookkk iyi yapmışsın demiş spermiyogram ve yumurtalıklar ultrsayon çekilcekmiş
demiş ki biliyosun 4 günden ne az ne çok olacak perhiz zamanı demiş
kaydirigubbakcemile3

tabi bu arada benim reglmn 10 günüydü bari yumoşlama günü geçmesin dedik pztsi veya salı gidecek
ama benim bugün 13 gün ama yapsada olurmuş yanii kocayı gördüğümüüz yok 3 gündür
yani bu ayda fos çıktı benimm
ayyyyyyyyy çok uuzn anlattımmm daha beter başım döndü :bbo:

GEÇMİŞ OLSUN CANIM YORMA KENDİNİ HAYIRLISI OLSUN İNŞ. HERŞEY DOĞALDIR VE DOĞAL OLARAK GELİR BEBŞİNİZ :CüvCüv:

ayy canım sabahtan beri bişi yemedim şimdi az bişi makarna yedim üstüme ağırlık çöktü midem bi tuhaf oldu başım döndü bi tansiyonumu ölçim bakim kesin düşmüştür :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…