Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

teşkr bu günlere şükür.sen nasılsın hamişlik için hayırlısıylan.perşembe akşamı dualarımız kabul olur inş.her ne evde isteniyosa versin mevlam.:)

canım eşim genelde şehir dışında oluyor şimdi kardenizde.kısmet olursa bende cumartei yanına gideceğim yumurtlama günlerime denk getirdik.bu ay olur nşallah

inşş canım allah tm bbek isteyenlere hayırlı sağlıklı evlarlar nazsip etsnn...sen kaç yıllık evlisin ttlım

inşş canım allah tm bbek isteyenlere hayırlı sağlıklı evlarlar nazsip etsnn...sen kaç yıllık evlisin ttlım

inşallah canım.
iki yılllık evliyim tatlım.yeni evlendiğimde dış gebelik geçirdim tüplerimden biri alındı.sadece tek taraftan hamile kalma şansım var.şu an herşey normal aslında ama olmuyor işte.
peki sizler ne kadarlık evlisini görüyormusunuz?iz tedav

bnmde şubatta iki yıl olcak ttlım bnde geçen yıl bi hamileleik geçirdim beş aylık olmuştu oğlum malesefki kaybettim kanama sonucu :::::::((((((((((daha snra stresten ve hormonlarımın deişmesnden dolayı prolaktnim ykseldi psikolojm bozuldu vsss altı ay tedavi grdmm sinirlerm daha yeni yerine geldi şimdi iiyyim prolktinim geçen ay ilaçla düştü altı aydır bebek istioruz ama olmadı henüz hayırlısı diorum meleğm beklemediğim bi anda gelmişti bnce yne öle olcak kafaya taktıkça olmuyo olmuyoo:ecrin_bebek:

çok geçmiş olsun canım bir daha yaşamazsın uamarım.
evet haklısın kafayı taktıkça olmuyor.o zaman ilişki bile bir azap gibi gelir.herşeyi oluruna bırakısak olur tabiki.ne demişler pozitif düşünce pozitif eylem doğurur

ewt canım aynen dediğin gibi pozitif düşünmeye çalışıorum herşey güzel olcak allahın izniyle:Saruboceq:ttlım saat çok geç oldu yarın inş gelirsen bu topiğe bolbol sohbet ederizz:)))))))))iigeceler herşey gnlncce olur inşşopuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KISLAR İNŞ. İYİSİNİZ CUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLAR BEN 9 GİBİ ANNEME GİDECEĞİM TESTİMİ YAPTIM ÇOK NET BİR TEK ÇİZGİ AMA ÇOK DİKKATLİ BAKINCA GÖLGE GİBİ 1 ÇİZGİ DAHA VAR ÇOZ AZ BELİRGİN FAZLA UMUTLANMAK İSTEMİYORUM AMA İNŞ. KIRMISILARIM GELMEZSE PAZAR GÜNÜ 1 TEST DAHA YAPACAĞIM HALA GELMEDİLER kaydirigubbakcemile2KISLAR DUALARIM HEPİMİZE TÜM İSTEYENLERE İNŞ. HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI HAYIRLI GELİR MELELERİMİZ KUCAKLARIMIZA ALIRIZ İNŞ. ALLAH IN İZNİYLE HEPİNİZİkaydirigubbakcemile3HALA UMUTLA BAKLAMAKTEYİM KIRMISILAR GELMESİN:Saruboceq:

günaydınn cnmm kız inş hamilesindir hayırlısı bakalım SEMRA ARZU ikinizinde duasını okudum kızlar allahım kabul etsinnn :Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalım canım hala krmızılar gelmedyse var bi iş bundaa:CüvCüv:inş ttlım güzel haberlerle dnrsn bi kan testi yaptırsanmı ne nasıl olr çıkar onda:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…