selam :)))))))))
gecenin bu saatinde birilerini görmek güzel bir duyguymuş.4 gündür yalnızım evde.başlık dikkatimi çekti.muhabbette bayağı koyuymuş.
teşkr bu günlere şükür.sen nasılsın hamişlik için hayırlısıylan.perşembe akşamı dualarımız kabul olur inş.her ne evde isteniyosa versin mevlam.:)
teşkr bu günlere şükür.sen nasılsın hamişlik için hayırlısıylan.perşembe akşamı dualarımız kabul olur inş.her ne evde isteniyosa versin mevlam.:)
nie yanlızsın ttlım eşin çalışıomuu.ewt canım burda sohbet güzeldirr:))
canım eşim genelde şehir dışında oluyor şimdi kardenizde.kısmet olursa bende cumartei yanına gideceğim yumurtlama günlerime denk getirdik.bu ay olur nşallah
inşş canım allah tm bbek isteyenlere hayırlı sağlıklı evlarlar nazsip etsnn...sen kaç yıllık evlisin ttlım
inşallah canım.
iki yılllık evliyim tatlım.yeni evlendiğimde dış gebelik geçirdim tüplerimden biri alındı.sadece tek taraftan hamile kalma şansım var.şu an herşey normal aslında ama olmuyor işte.
peki sizler ne kadarlık evlisini görüyormusunuz?iz tedav
çok geçmiş olsun canım bir daha yaşamazsın uamarım.
evet haklısın kafayı taktıkça olmuyor.o zaman ilişki bile bir azap gibi gelir.herşeyi oluruna bırakısak olur tabiki.ne demişler pozitif düşünce pozitif eylem doğurur
GÜNAYDIN KISLAR İNŞ. İYİSİNİZ CUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLAR BEN 9 GİBİ ANNEME GİDECEĞİM TESTİMİ YAPTIM ÇOK NET BİR TEK ÇİZGİ AMA ÇOK DİKKATLİ BAKINCA GÖLGE GİBİ 1 ÇİZGİ DAHA VAR ÇOZ AZ BELİRGİN FAZLA UMUTLANMAK İSTEMİYORUM AMA İNŞ. KIRMISILARIM GELMEZSE PAZAR GÜNÜ 1 TEST DAHA YAPACAĞIM HALA GELMEDİLER kaydirigubbakcemile2KISLAR DUALARIM HEPİMİZE TÜM İSTEYENLERE İNŞ. HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI HAYIRLI GELİR MELELERİMİZ KUCAKLARIMIZA ALIRIZ İNŞ. ALLAH IN İZNİYLE HEPİNİZİkaydirigubbakcemile3HALA UMUTLA BAKLAMAKTEYİM KIRMISILAR GELMESİN:Saruboceq:
GÜNAYDIN KISLAR İNŞ. İYİSİNİZ CUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLAR BEN 9 GİBİ ANNEME GİDECEĞİM TESTİMİ YAPTIM ÇOK NET BİR TEK ÇİZGİ AMA ÇOK DİKKATLİ BAKINCA GÖLGE GİBİ 1 ÇİZGİ DAHA VAR ÇOZ AZ BELİRGİN FAZLA UMUTLANMAK İSTEMİYORUM AMA İNŞ. KIRMISILARIM GELMEZSE PAZAR GÜNÜ 1 TEST DAHA YAPACAĞIM HALA GELMEDİLER kaydirigubbakcemile2KISLAR DUALARIM HEPİMİZE TÜM İSTEYENLERE İNŞ. HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI HAYIRLI GELİR MELELERİMİZ KUCAKLARIMIZA ALIRIZ İNŞ. ALLAH IN İZNİYLE HEPİNİZİkaydirigubbakcemile3HALA UMUTLA BAKLAMAKTEYİM KIRMISILAR GELMESİN:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?