SAOL CNM BENİM AMİN:Saruboceq:umutsuz sanada gecmis olsun canim insallah yakin zamanda bebegin gelir.Allah hepimizin evlatlarini bagislasin benimkinide.
:1hug::1hug: İGECLER BİTANEM YAZMDAN CIKAMIORUM BENİM CIKMAM ZATEN YARIM SAAT:roflol: :roflol: :roflol: opuyorumnanaktan BYBYkiz dilos cnm sinirlenme iyi geceler kendine iyi bak opt
erkek olsda eline ne geçcek onu anlamıorum sapık dolu memleket yaaa...kötükedihüso
erkek olsda eline ne geçcek onu anlamıorum sapık dolu memleket yaaa...kötükedihüso
KISLAR ÖPÜYORUM SİZİ VE ÇIKIYORUM ALLAH A EMANET OLUN opuyorumnanaktan
rahat ol sen cnm biz hep dostca ve hoşcayızz :roflol: :roflol: :enbuyukkk:sizide anlıyorum.ama nebilem burdada rahat özgürce konuşalabildiğini sanmıyordum.yinede teşkr edrim.hoşça ve dostça kalın.demokrasi güzeldir her ne olursa olsun.
hee dilancım tamam şimdi hatırladımm doru yaaaa :)))
sedacim cnm ben cikiyorum yarin gorusuruz optzemuszemus
canım umutsuzuuuuum rabbim gönlüne göre versiiiiin..
ne mutlu sana kaç kişiye vesile oluyosuuun..rabbim emeğini boşa çevirmesiin.seni seviyorum can dostum..iyi geceleeer size
:roflol: :roflol: :roflol:
LOVESAMMMMMMMM GELMİŞŞŞŞŞŞ HAMİŞİMMMM BENİMMMMM :1hug: NASILSINNNN ANNNEEECİİİKKK
:1hug: OYY BENİM KUZUMM YAA CANIM DOSTUMM ALLAH BEBEĞİNİİ YİĞENLERİMİİİ KUCAGNA AMAYI NASİP ETSİN ARNAVUTUMM BENİM AMİN ASKIMM İNŞALLAH CNM BENİM...AMİN BİTANEM...BENDE SENİ ÇOK ÇOK SEVİORUM CANDOSTUM:1hug: CANIMSINNNNN:1hug:
LOVESA BENİM KK DAN İLK ARKDSM KIZLAR KENDİSİYLE BULUŞUP GÖRÜŞTÜK RESMİMİZ BİLE VAR...:1hug:HANİ SİZE DEMİŞTİM YA COK SEVDGİMİN BİR ARKDSM HAMİLE OOOO OOO İŞTEEE :teytey: :teytey: :içelim:
:1hug: GELMEMMİİİİ topiğin maşallaah yıkılıyo ne güzel dostluklar kurulmuuş..çok mutlu oldum görünceee..
iyiim güzelim beniiiiim iyi çok şüküüür:Saruboceq: sen nasılsıın tam çıkarken yakaladım galiba seniii..
tutmiyim tatlım seniiiii sana iyi geceleeer DUALARIMDASIIIIIN AŞKIIIM.YÜZÜN KADAAAR BAHTINDA GÜZEL OLSUUN CANIM KARDEŞİM.SEN ÇOK ÖZELSİİN DİLERİM KIYMETİNİ BİLSİNLEEEEEER
:1hug: :asigim: :1hug: :asigim: :1hug: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YAPMAA UTANIRIIM BAAAAAAK:kedi: bideneeem benim...
AMİN amin amiiiiiiiin güzel dualarınaaa..rabbim sanada tez vakkiteee burda hepinizee isteyen herkezee bu günün yüzü suyu hürmetineee en kısa zamandda rabbim meleklerinizi karnınıza kondursuuuuun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım allah razı olsun güzel dileklerin için amin teyzoşuu amiiin ..gelirsin artık yaza yardımaaa:teytey::1hug:.
bende snei çok seviyoruuuuum benim küçük kızkardeşiiiiiiiimopuyorumnanaktan:1hug:..
sende benim can dostuuumsuun ..
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?