Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

umutsuz sanada gecmis olsun canim insallah yakin zamanda bebegin gelir.Allah hepimizin evlatlarini bagislasin benimkinide.
SAOL CNM BENİM AMİN:Saruboceq:
kiz dilos cnm sinirlenme iyi geceler kendine iyi bak opt
:1hug::1hug: İGECLER BİTANEM YAZMDAN CIKAMIORUM BENİM CIKMAM ZATEN YARIM SAAT:roflol: :roflol: :roflol: opuyorumnanaktan BYBY
erkek olsda eline ne geçcek onu anlamıorum sapık dolu memleket yaaa...kötükedihüso

:1hug: :1hug: :1hug: :asigim: CANIMMMMMMMMSINNNNN NANNNNN :sm_cool: :sm_cool: :1hug: SİZİ SEVİORUMMMMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bybyyyy

canım umutsuzuuuuum rabbim gönlüne göre versiiiiin..
ne mutlu sana kaç kişiye vesile oluyosuuun..rabbim emeğini boşa çevirmesiin.seni seviyorum can dostum..iyi geceleeer size

sizide anlıyorum.ama nebilem burdada rahat özgürce konuşalabildiğini sanmıyordum.yinede teşkr edrim.hoşça ve dostça kalın.demokrasi güzeldir her ne olursa olsun.
rahat ol sen cnm biz hep dostca ve hoşcayızz :roflol: :roflol: :enbuyukkk:
hee dilancım tamam şimdi hatırladımm doru yaaaa :)))

:roflol: :roflol: :roflol:
LOVESAMMMMMMMM GELMİŞŞŞŞŞŞ HAMİŞİMMMM BENİMMMMM :1hug: NASILSINNNN ANNNEEECİİİKKK

canım umutsuzuuuuum rabbim gönlüne göre versiiiiin..
ne mutlu sana kaç kişiye vesile oluyosuuun..rabbim emeğini boşa çevirmesiin.seni seviyorum can dostum..iyi geceleeer size

:1hug: OYY BENİM KUZUMM YAA CANIM DOSTUMM ALLAH BEBEĞİNİİ YİĞENLERİMİİİ KUCAGNA AMAYI NASİP ETSİN ARNAVUTUMM BENİM AMİN ASKIMM İNŞALLAH CNM BENİM...AMİN BİTANEM...BENDE SENİ ÇOK ÇOK SEVİORUM CANDOSTUM:1hug: CANIMSINNNNN:1hug:

LOVESA BENİM KK DAN İLK ARKDSM KIZLAR KENDİSİYLE BULUŞUP GÖRÜŞTÜK RESMİMİZ BİLE VAR...:1hug:HANİ SİZE DEMİŞTİM YA COK SEVDGİMİN BİR ARKDSM HAMİLE OOOO OOO İŞTEEE :teytey: :teytey: :içelim:

:roflol: :roflol: :roflol:
LOVESAMMMMMMMM GELMİŞŞŞŞŞŞ HAMİŞİMMMM BENİMMMMM :1hug: NASILSINNNN ANNNEEECİİİKKK

:1hug: GELMEMMİİİİ topiğin maşallaah yıkılıyo ne güzel dostluklar kurulmuuş..çok mutlu oldum görünceee..
iyiim güzelim beniiiiim iyi çok şüküüür:Saruboceq: sen nasılsıın tam çıkarken yakaladım galiba seniii..
tutmiyim tatlım seniiiii sana iyi geceleeer DUALARIMDASIIIIIN AŞKIIIM.YÜZÜN KADAAAR BAHTINDA GÜZEL OLSUUN CANIM KARDEŞİM.SEN ÇOK ÖZELSİİN DİLERİM KIYMETİNİ BİLSİNLEEEEEER

:1hug: :asigim: :1hug: :asigim: :1hug: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YAPMAA UTANIRIIM BAAAAAAK:kedi: bideneeem benim...
AMİN amin amiiiiiiiin güzel dualarınaaa..rabbim sanada tez vakkiteee burda hepinizee isteyen herkezee bu günün yüzü suyu hürmetineee en kısa zamandda rabbim meleklerinizi karnınıza kondursuuuuun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım allah razı olsun güzel dileklerin için amin teyzoşuu amiiin ..gelirsin artık yaza yardımaaa:teytey::1hug:.
bende snei çok seviyoruuuuum benim küçük kızkardeşiiiiiiiimopuyorumnanaktan:1hug:..
sende benim can dostuuumsuun ..

CNMM BENİM ARNAVVUTUM SENİ ÇOK SEVİORUM İNANKİ SENDE BENİM İÇİN ÇOKK ÇOKK DEĞERLİSİN KUZUMM BENM..SENİN MUTLULUGUN BENİM MUTULUGM CANIMSIN SAOL BİTANEM BİLİORUM BİLMEZMİYİM ASKIM DUANDAYIM HİSSEDİORUM ALLAH YİĞNELERİME SAGLIK NASİP ETSİN :Saruboceq: SAOL ASKMMM COK İİ COK ÜZEL ARKDSLARIMIZ VAR BİTANEM ARADA GEL ASKIM SENİ OK SEVİORUM:asigim: BENDE CIKIORDUM BİTANEM KENDİNE VE YİĞENLERİME İYİ BAKKK ÖPÜORUMMM HEPİNİİZİİ KIZ İKİZ OLCAKLAR BAK GÖR HABİRE YİĞENLERİMEE DİORUM :1rolleyes: kaydirigubbakcemile2 HAYRLISI OLSUNN ASKIMMM ÖPÜORUM SİZİİİİ BEBİŞERLE KARDEŞİMMMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :asigim: :asigim:

sana ve arkadaşlarına iyi geceeleeer..dilerim herşey gönlünüzce olsuuun...dilerim dualarınız kabul olur...
allaha emanet ol kuşum kaçtım been..kociş çağırıyo geç oldu tatlıııım.yarın görüşürüüüz aşkitom

oo eski dostlar yanyana gelmişş ..canım allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşş.darısi bizim başımızaaopuyorumnanaktan

:1hug: :1hug: :1hug: OYYY GELMEMMİ TEYZESİİ YER ONLARI YERRRRR :asigim::asigim: SENDE BENİM CANDOSTUM KARDEŞİMSİN ASKIMMMMMMM AMİN BİTANEMMMM İNŞALLLAAH ARNAVUTUM İNŞ :Saruboceq: :Saruboceq: GÜZEL HABER VERİRİM SİZE...SENİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİORUMMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :teytey: :teytey: :teytey: AYYYYYYYYY ARNAVUTUM HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ALLAHIM KORUSUN SİZİİİİİİİİİİ HAMİLE YAAAA HAAAAAAMİLEE OOOOOOOO :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :1hug:SENİ SEVİORUMMM :asigim: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

--------------------------------------------------------------------------------

DıLAN--------->14ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
BıRSEN------>15ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
SEDA------>16 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU [COLOR="Red"okundu[/COLOR]
SEMRA------>17ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
ARZU---->18 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
NıLGÜL------->19ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
ŞULE-------->20ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
FATMA-------->21 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
AYŞE------>22ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU

ALLAH KABUL ETSıN ıNŞALLAH

BEKLENMEYEN ADET TARıHLERıMıZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
!!!!tubiloshh------->9aralık REGL OLDU....... BEKLENMEYEN GÜNDEN 5GÜN SONRA.....
zeyneparzu------>16aralık ???
ALeNaM------>1ocak
nurtopu------>15 aralık
mestitosh----->4ocak

kızlar bu sayfayı sürekli gncelleyelim sonra grilerde kalıo aramayalım dilan uraşıo yazıkk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…