EVET HAYATIM İNŞALLAH DÜŞER SENİNDE BENMDE BU SORUNU YASAYAN HERKSİN DÜŞER İNŞALLAAH DÜŞER:Saruboceq: ASKIM BEN CIKIORUM SENİ ÇOKKK ÖPÜORUMMMMopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanhmm anladım dilancım ii bakalım senn zaten yksek deil demiştim sanaa stres yapmasan eyer kndilinden bile düşer ilacagerek kalmazz
ALENAAAAA PASO CALISIORSUNNNNbende seni seviyorum canim opuyorumnanaktan ben kaciyorum simdi kocam gelicek calismalara basliycaz :CüvCüv:
iyi geceler herkese canlarim hihoyyyt
slm.özür dileim ama sizde beni aşahılıyıcı bir şekilde sıfatlandırıp şikayet etmişsin elif ablaya.
semracım gelmişş hoşgelmiş naber canm :)))))))))
HoŞgeldİn semra canım
Kıslar ben Çıkıyorum sabah kahvaltıya anneme geÇeceĞİm yolum bİraz uzak erken kalkıp yatmam bana lÜtfen dua edİn gelemsİn kırmısılar
allah bağışlasın ttlım....egemi oğlunun adı:))
hg bulduk kizlar nasil gidiyor bir bakim dedim kim var diye hepiniz burdasiniz masallah
ALLAH BAGSILASIN CANIM BENİM COK GEÇMİŞ OLSUN COK ÜZÜLDÜM BENDE BEBEĞİMİ KAYBETTİM....9HAFTAIK OLMASI GEREKİRKEN 7HAFTALIKTI KALP ATISI YOKTU ALLAH KİMSYE YASATMASIN:gitme: İNŞ.HAYRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP ETSİN RABBİM HEPİMİZE:Saruboceq:benim 1 oglum var canim 21 aylik eylulde 2.bebegim icimde öldü 13 haftalikken kürtajla alindi .kismetse subat,mart gibi tekrar düsünüyoruz.:ecrin_bebek:
CANIMMMM KUŞUM İNŞ..... :Saruboceq:İyİ geceler canım İnŞ. Bu sefer olur
iyi geceler kizlar
BİŞE YOK HAYATIM.....ARKADSN DEĞİŞK YORUM VE YAZILARINDAN SONRA BEN HUYLANIP MODERATÖR ELİ ABLAYA Bİ İLGİLENMESİNİ İSTEDİM ARKDSTA BANA ZİYARETÇİ MSJINDA BİŞELER YAZMIS BOSVERİN KIZLAR...GEÇTİ...canım kim kız buuu sölesene ne bedduası etti sanna
bu ne dilancığım anlaamdım
yeni arkadaslar gelmis hos geldiniz kizlar,zeynepcim daha test yapmadinmi
Dİlancım benİm kocİŞte sollendİ bana gece sohbet edİyorum adam tabİ dİyokİ sen nerden bİlİyorsun karŞındakİ belkİ erkek bende dedİm bayan olup olmadıĞını anlıyoruz bayanların sohbetİ anlaŞılıyor erkek de olma İhtİmalİ olabİlr dİkkat gerekİr
EVET CANIM HUYLANMAM COK NORMALDİ KONUSMALARI SEDADA BİLİOR SEDACIM BİRGECE ARKDS TOPİĞE GELDİ YA O ARKDS BİTANEM CNMM COK ÖPÜORUM BENN CIKIORUMMMopuyorumnanaktan HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞ:Saruboceq: BİTANEM SİZLERDEN TEKRRAR ÖZÜR DİLERİM COK İHAML ETTİM YARIN RAPOR CIKARTICAM COK İŞİM VAR KIZLAR BENİ ANALYIN KUSURA BAKMYN CANLAR...:kedi:Dİlancım benİm kocİŞte sollendİ bana gece sohbet edİyorum adam tabİ dİyokİ sen nerden bİlİyorsun karŞındakİ belkİ erkek bende dedİm bayan olup olmadıĞını anlıyoruz bayanların sohbetİ anlaŞılıyor erkek de olma İhtİmalİ olabİlr dİkkat gerekİr
grşş dilancımm inşş..iigecelrr ttlım öptüm senii opuyorumnanaktan
YOK CANIM SABAH YAPICAM YAZARIM YARIN YOKUM SABAH YAZAR ÇIKARIM SONUCU DUA EDİN BANA :Saruboceq:
erkek olsda eline ne geçcek onu anlamıorum sapık dolu memleket yaaa...kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?