Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

hmm anladım dilancım ii bakalım senn zaten yksek deil demiştim sanaa stres yapmasan eyer kndilinden bile düşer ilacagerek kalmazz
EVET HAYATIM İNŞALLAH DÜŞER SENİNDE BENMDE BU SORUNU YASAYAN HERKSİN DÜŞER İNŞALLAAH DÜŞER:Saruboceq: ASKIM BEN CIKIORUM SENİ ÇOKKK ÖPÜORUMMMMopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende seni seviyorum canim opuyorumnanaktan ben kaciyorum simdi kocam gelicek calismalara basliycaz :CüvCüv:
iyi geceler herkese canlarim hihoyyyt
ALENAAAAA PASO CALISIORSUNNNN klava:KIZ BIRAK SPERMLER TOPARLANSIN CNM YAAA HERÜN NEDEN YÜKLENİORSUN OKADR 2GÜNDE BİRE DÜÜR :roflol: :roflol:ÖLDÜN ARTIKK CALIS CALIS BİRAZ DİNLENNNN sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
slm.özür dileim ama sizde beni aşahılıyıcı bir şekilde sıfatlandırıp şikayet etmişsin elif ablaya.

ÖNEMLİ DEĞİL HERNEYSE BEN KİMSEYLE ARAMDA SORUN OLSUN İSTEMEM SENİ ASAĞILAMAK DİİLDİ AMACIM BENİM....YANLIŞ KONUSTUN KENDİNİ BİR BAYAN GİİBİ TANITMAYI BAŞARMALISIN CNM Kİİ YANLIŞ ANLASILMA BİZ BURDA HERTÜRLÜ KONUYU KONUSUORUZ HERKESTEN MSN İSTEME BELLİ KİŞİLERDEN İSTE ZİYARETÇİ MSJLARINDA HEP HERKSETEN MSN İSTEMİŞSİN VE YAZI SEKLİN TUHAF GELDİ OKADAR SÜPHELENMEK HAKKIM OLSUN BIRAK.....CADIARZU HAK VERMELİSİN BİZ BURDA ARKADASLIK KURLUK MSNDE KONUSMAMIZ BİLE DOĞAL AMA SEN HİÇ MUHABBETİN OLMAYAN HERKSETEN MSN İSTİYORSUN MSN OLAYI ZAMNLA OLCAK BİŞE...BİZLE HERŞEYİ PAYLASMAN İÇİN TOPİĞİME DAVET ETTİM SENİ AMA SEN...HERNEYSE ARAMIZDA SORUN OLMASIN..KİMSEYLE İSTEMEM vereliniortak

Dılancım benım kocıŞte sollendı bana gece sohbet edıyorum adam tabı dıyokı sen nerden bılıyorsun karŞındakı belkı erkek bende dedım bayan olup olmadıĞını anlıyoruz bayanların sohbetı anlaŞılıyor erkek de olma ıhtımalı olabılr dıkkat gerekır

benim 1 oglum var canim 21 aylik eylulde 2.bebegim icimde öldü 13 haftalikken kürtajla alindi .kismetse subat,mart gibi tekrar düsünüyoruz.:ecrin_bebek:
ALLAH BAGSILASIN CANIM BENİM COK GEÇMİŞ OLSUN COK ÜZÜLDÜM BENDE BEBEĞİMİ KAYBETTİM....9HAFTAIK OLMASI GEREKİRKEN 7HAFTALIKTI KALP ATISI YOKTU ALLAH KİMSYE YASATMASIN:gitme: İNŞ.HAYRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP ETSİN RABBİM HEPİMİZE:Saruboceq:
İyİ geceler canım İnŞ. Bu sefer olur
CANIMMMM KUŞUM İNŞ..... :Saruboceq:
iyi geceler kizlar

canım kim kız buuu sölesene ne bedduası etti sanna
BİŞE YOK HAYATIM.....ARKADSN DEĞİŞK YORUM VE YAZILARINDAN SONRA BEN HUYLANIP MODERATÖR ELİ ABLAYA Bİ İLGİLENMESİNİ İSTEDİM ARKDSTA BANA ZİYARETÇİ MSJINDA BİŞELER YAZMIS BOSVERİN KIZLAR...GEÇTİ...
bu ne dilancığım anlaamdım

BOŞVER ARZUMM BİŞE YOK CANLARIM BENİM YAAAAAA:1hug:

erkek olsda eline ne geçcek onu anlamıorum sapık dolu memleket yaaa...kötükedihüso

EVET CANIM HUYLANMAM COK NORMALDİ KONUSMALARI SEDADA BİLİOR SEDACIM BİRGECE ARKDS TOPİĞE GELDİ YA O ARKDS BİTANEM CNMM COK ÖPÜORUM BENN CIKIORUMMMopuyorumnanaktan HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞ:Saruboceq: BİTANEM SİZLERDEN TEKRRAR ÖZÜR DİLERİM COK İHAML ETTİM YARIN RAPOR CIKARTICAM COK İŞİM VAR KIZLAR BENİ ANALYIN KUSURA BAKMYN CANLAR...:kedi:
grşş dilancımm inşş..iigecelrr ttlım öptüm senii opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan CANIM BENİMM İGCELER:1hug: SZİİİ SEVİORUMMMMM :asigim:

sizide anlıyorum.ama nebilem burdada rahat özgürce konuşalabildiğini sanmıyordum.yinede teşkr edrim.hoşça ve dostça kalın.demokrasi güzeldir her ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…