bugun kocama ne action yapsam diye dusunuyorum.hehehehe sositososito
ewt kesn gelir buraya çünkü biz istanbul içi deiliz büyükçekmecedeyiz yani dahada yakınız sizeehihoyyythihoyyyt
heede limi ne adam alırmı para ondan kız 20000 ii para bzde katılsakmı ama ben o kadar sabırlı olamam döcverm birileriniiklava:
evett bidenemm bekleeee ay tam gezme havası ama benim bey hala iştee geç gelicekmişş yaaa üfffff aradım şimdi diyom gel gezelimmmmmmmmm nasıl gelim diyoo işimi bırakimm :çok üzgünüm:
hep böle geçmi çıkıo canım kndi işi olmasının kötü tarafı sanırım dimi bırakamıo
aynen hayatımmm sanayıdeye bidee havalarda soğuk gidiyo işler oluyoo geç gelıyo heppp :gitme: ama napalım iş olsundaa ödemelerrr birsürü ay sonu gelıyo geneee çok çalışması lazımm
öle ttlım kış geldi ödemeler faturalar iki katı arttı wallaa((dediğin gibi iş olsunda yetrki işsizlik kadar kötü bişey yokk
aynen hayatım sağlığı yerinde olsundaa çalışsın geç gelsin hastalandı sıyırcaktım kafayı vallaa o hastacık olmassınn :çok üzgünüm: nerde kız bu milletttt dilanda yok geneee
bahçeşehirdede yağıyomuş kar ordan arkdşımla görüşüyorumdaa seda sizde yokmu kız bak bakalım camdan
slm kizlar ben geldim amaaaaaaaaaaa herkes burda dilan haric kusum dilos nerelerdesin ya kizkar bagimlilk yaptiniz varya canavari yatirdim biraz once esim de gelmedi bakim dedim bizim kizlara
slm kizlar ben geldim amaaaaaaaaaaa herkes burda dilan haric kusum dilos nerelerdesin ya kizkar bagimlilk yaptiniz varya canavari yatirdim biraz once esim de gelmedi bakim dedim bizim kizlara
war war olmazmıı cicimm başlamış demin çay koyarken baktık çok güzell ama daha sulu kar şeklnde öle lapa lapa deill.brden sokak hayvanları geldi aklıma çok üzüldüm üşüolardır şimdii bi tane köpeğm var bnmde sokakta sokak köpei zaten üzülüorum garibana napıo acaba şimdii senağlama
kizlar bende kansizlik var bu gebe kalmama engel olurmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?