Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ewt kesn gelir buraya çünkü biz istanbul içi deiliz büyükçekmecedeyiz yani dahada yakınız sizeehihoyyythihoyyyt

evett bidenemm bekleeee ay tam gezme havası ama benim bey hala iştee geç gelicekmişş yaaa üfffff aradım şimdi diyom gel gezelimmmmmmmmm nasıl gelim diyoo işimi bırakimm :çok üzgünüm:

evett bidenemm bekleeee ay tam gezme havası ama benim bey hala iştee geç gelicekmişş yaaa üfffff aradım şimdi diyom gel gezelimmmmmmmmm nasıl gelim diyoo işimi bırakimm :çok üzgünüm:

hep böle geçmi çıkıo canım kndi işi olmasının kötü tarafı sanırım dimi bırakamıo

hep böle geçmi çıkıo canım kndi işi olmasının kötü tarafı sanırım dimi bırakamıo

aynen hayatımmm sanayıdeye bidee havalarda soğuk gidiyo işler oluyoo geç gelıyo heppp :gitme: ama napalım iş olsundaa ödemelerrr birsürü ay sonu gelıyo geneee çok çalışması lazımm

aynen hayatımmm sanayıdeye bidee havalarda soğuk gidiyo işler oluyoo geç gelıyo heppp :gitme: ama napalım iş olsundaa ödemelerrr birsürü ay sonu gelıyo geneee çok çalışması lazımm

öle ttlım kış geldi ödemeler faturalar iki katı arttı wallaa((dediğin gibi iş olsunda yetrki işsizlik kadar kötü bişey yokk

öle ttlım kış geldi ödemeler faturalar iki katı arttı wallaa((dediğin gibi iş olsunda yetrki işsizlik kadar kötü bişey yokk

aynen hayatım sağlığı yerinde olsundaa çalışsın geç gelsin hastalandı sıyırcaktım kafayı vallaa o hastacık olmassınn :çok üzgünüm: nerde kız bu milletttt dilanda yok geneee

aynen hayatım sağlığı yerinde olsundaa çalışsın geç gelsin hastalandı sıyırcaktım kafayı vallaa o hastacık olmassınn :çok üzgünüm: nerde kız bu milletttt dilanda yok geneee

walla kızlar bizi boşadı heralde:))dilan nilgülle beraber sanırım oyzden giremiolarr zeynepte çıkmış ne zaman gitti o yaa

slm kizlar ben geldim amaaaaaaaaaaa herkes burda dilan haric kusum dilos nerelerdesin ya kizkar bagimlilk yaptiniz varya canavari yatirdim biraz once esim de gelmedi bakim dedim bizim kizlara

bahçeşehirdede yağıyomuş kar ordan arkdşımla görüşüyorumdaa seda sizde yokmu kız bak bakalım camdan

war war olmazmıı cicimm başlamış demin çay koyarken baktık çok güzell ama daha sulu kar şeklnde öle lapa lapa deill.brden sokak hayvanları geldi aklıma çok üzüldüm üşüolardır şimdii bi tane köpeğm var bnmde sokakta sokak köpei zaten üzülüorum garibana napıo acaba şimdii senağlama

slm kizlar ben geldim amaaaaaaaaaaa herkes burda dilan haric kusum dilos nerelerdesin ya kizkar bagimlilk yaptiniz varya canavari yatirdim biraz once esim de gelmedi bakim dedim bizim kizlara

semram hoşgeldin cnmm ii etmişsinn dilann misafirlikteee nilgülle evcilik oynuyo onlarr eheheheheh biz varık bacımm daha ne istiyonn

hoşgeldinnnnn ii yaptın canım benmkide maç yorumlarını izlio gene ve gene bıktım artık...ben rahatım ananlıcamm ohhhh :lepi::lepi:

oy kıyamammmm içli kız seniii bizimde bahçede var iki taneee zeytın benimm bide beyaz var onu sefmıom pekk ehehehe yuvaları var amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…