Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

canim aynen bizde uc yildir boyle alistim ama cocukta olunca daha zor ya oda ilgi istiyor aman ya bir cocuk daha yada is baslicam CADIARZU

kız yurt dışındada çalışmak çok zorr çok erken kalkıyolarrr eniştemm erkencikten gidiyoo gerçi tatilleride ii oluyoo noel tatiliniz var şimdii uzunn ohh

ay benim pc diz üstü değil normal belim kopuyo sandalyede yabanı seyreden varmı ben BAYILIYOMMMMMMMMMM nördeğimmmmmmmmm

kız yurt dışındada çalışmak çok zorr çok erken kalkıyolarrr eniştemm erkencikten gidiyoo gerçi tatilleride ii oluyoo noel tatiliniz var şimdii uzunn ohh

ay evet cnm burda is erken basliyor ben alistim uc yildir yatiyorum sabahlari,evet tatil var haftaya baslicak iki haftalik,kiz alirsin ehliyeti turkiye daha kolay diyorlarkaydirigubbakcemile3

kiz seda nerdesin ne siagarsi anne adayina yakismiyor hamile olunca icmeyi dusunuyormusun kiz

:kedi:yok cicim hamileyken içmedim bıraktım şimdi içiorum az ama gnde altı tane bazen sekiz oluyo sohbet ve arkadaş varsa yanımda fora sıgaralarrdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…