semram hoşgeldin cnmm ii etmişsinn dilann misafirlikteee nilgülle evcilik oynuyo onlarr eheheheheh biz varık bacımm daha ne istiyonn
ben girdim ya esim gelir simdi kesin gelsin ozledim ya aksama kadar is patikcigim seni cok iyi anliyorum
oy kıyamammmm içli kız seniii bizimde bahçede var iki taneee zeytın benimm bide beyaz var onu sefmıom pekk ehehehe yuvaları var amaaa
yerm o yavruları kıss ben çok seviorum hayvanlarıı çokk üzülüorum sokak hayvanlarınaa yazık amaa yaa üşüolarrr sizinkilern yuvası varmıı bahçede açıkta deiller dimi.
hoşgeldinnnnn ii yaptın canım benmkide maç yorumlarını izlio gene ve gene bıktım artık...ben rahatım ananlıcamm ohhhh :lepi::lepi:
kızlar orada biri varmı bişi sorcam
cnm hbulduk valla yakaladim kac gundur ras gelemedik al su ehliyeti artik hee zemuszemus sordum dadece hala hala oynuyor dilan nilgulle.
hos bulduk cnm aman mac yorumunu neyapcaklarsa hic sevemem maca bak yeter degilmi yorumu neeeeeee benim ki gelir birazdan gerci saat daha onbucuk
patikim yazdını şimdi anladım yuva demişinn :))))))))))
kız bi alabilsem inş alırım direksiyon derslerine gidiyorum 2 gündür hafta başıda 3 gün çok yoğun olucam gündüz direksiyon dersi gecede tekrar dersi yapıcaklarmış onlarada gidicem kismetse bi aksilik olmaz inşallahda
evet kuşum aynı benimkide iştee zor oluyo ama napim alıştım artık 5 yıl olcakk sağlığı yerinde bide iş olsun ben sabır etçemm bazen sıyırcak gibi oluyom ama psikolojim bozuluyo bayaa sonra gene topralıyom
delüşşşşşşümmmmmmmmm benimm Şeniz
ay kizlar ben dua okuyorum ya okurken bazilarini 10 dan fazla okumusum ay haberiniz olsun yani biraz fazla gitmisim helal edin hakkinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?