Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ben girdim ya esim gelir simdi kesin gelsin ozledim ya aksama kadar is patikcigim seni cok iyi anliyorum

evet kuşum aynı benimkide iştee zor oluyo ama napim alıştım artık 5 yıl olcakk sağlığı yerinde bide iş olsun ben sabır etçemm bazen sıyırcak gibi oluyom ama psikolojim bozuluyo bayaa sonra gene topralıyom

oy kıyamammmm içli kız seniii bizimde bahçede var iki taneee zeytın benimm bide beyaz var onu sefmıom pekk ehehehe yuvaları var amaaa

yerm o yavruları kıss ben çok seviorum hayvanlarıı çokk üzülüorum sokak hayvanlarınaa yazık amaa yaa üşüolarrr sizinkilern yuvası varmıı bahçede açıkta deiller dimi.

yerm o yavruları kıss ben çok seviorum hayvanlarıı çokk üzülüorum sokak hayvanlarınaa yazık amaa yaa üşüolarrr sizinkilern yuvası varmıı bahçede açıkta deiller dimi.

ehehe ben kesinlikle dokunamam hayvanlara uzaktann severimm ama içerde bakmaya karşıyımm var cnm yuvaları varr

hoşgeldinnnnn ii yaptın canım benmkide maç yorumlarını izlio gene ve gene bıktım artık...ben rahatım ananlıcamm ohhhh :lepi::lepi:

hos bulduk cnm aman mac yorumunu neyapcaklarsa hic sevemem maca bak yeter degilmi yorumu neeeeeee benim ki gelir birazdan gerci saat daha onbucuk

cnm hbulduk valla yakaladim kac gundur ras gelemedik al su ehliyeti artik hee zemuszemus sordum dadece hala hala oynuyor dilan nilgulle.

kız bi alabilsem inş alırım direksiyon derslerine gidiyorum 2 gündür hafta başıda 3 gün çok yoğun olucam gündüz direksiyon dersi gecede tekrar dersi yapıcaklarmış onlarada gidicem kismetse bi aksilik olmaz inşallahda

alırsın ttlım hiç korkmaaa çok kolay olcak bak görürsünn :dance:

canim aynen bizde uc yildir boyle alistim ama cocukta olunca daha zor ya oda ilgi istiyor aman ya bir cocuk daha yada is baslicam CADIARZU

ay kizlar ben dua okuyorum ya okurken bazilarini 10 dan fazla okumusum ay haberiniz olsun yani biraz fazla gitmisim helal edin hakkinizi

ben seyrettirmem valla maç falan hiç sevmem kumanda bendedir zaten hepp onun eline pek geçmez evde olsadaa kurtları izliyodu eskiden diğer odada recevier bozuldu yaptırmadkda daha şimdi onu bile izleyemıyo narinn çıkıyo o zamandaa benim dırdırımı çekmektense açıyo aşkımm zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…