Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

bu arad zeynepcim nasıl duruyosun hayret ediyorum yaaaaaa
git bi kan testi yaptırrr bakalım mercimeğimiz ne kadarlık opuyorumnanaktan

zeynep sendemi burdasın kızz yeni anne napıosunn okudum şimdi yazdıklarını bnce sen hamilesinn başka bi açıklaması yok bunun şekerr inşş alahın izniyle:Saruboceq:

AMİN CANIM BENİMDE ŞÜPEM YOK ARTIK İNŞ. HAMİLEYİM SON BİR TEST YAPIP ÇİFT ÇİZGİYİ BELİRGİN GÖREYİM BİDE KOCİŞ GÖZÜYLE GÖRSÜNDE İNANSINÇok üzgünüm çoook:teytey:

seda ne yemek yapıyon kuşum ben yapmadım bgnn arkdşa gitmiştimmm orda yedikk evede geç geldim cnmda istemıyo yemek yapmakk eşim gelincede bişiler uydururummm bakalım

beklemek bile güzel ttlım yaa zemuszemuskeşke bnde öle olsamda beklesem nolcakk gnler hemen geçio sende rahat ol artık hayırlısıyla bebişimiz gelioo annesine bıcırıkkkk:ecrin_bebek:

seda ne yemek yapıyon kuşum ben yapmadım bgnn arkdşa gitmiştimmm orda yedikk evede geç geldim cnmda istemıyo yemek yapmakk eşim gelincede bişiler uydururummm bakalım

mantarsote tavuklu çorba tel şehriyeli birde pilav sütlaçta yaptım ama ii olduna pek emin deilim ikinci deneyişim(((((((sanırım biraz sulu olduuu yaaaCADIARZU

amin ttlım inşş .kızlar ben yemek işine geri döniyim pilavıda yapımda btsn şu çle milette gelir bi sate kadar anca masa hazırlarım:)))))))))))öptm cnlarmm kucamann

mantarsote tavuklu çorba tel şehriyeli birde pilav sütlaçta yaptım ama ii olduna pek emin deilim ikinci deneyişim(((((((sanırım biraz sulu olduuu yaaaCADIARZU

oo iiimiş menüüü afiyet olsun cnmm iii olmştur cnm yaa netten baksana tarifini ben ordan yapıyom pirinç unyla nişasta koydum geçen bidahakine daha ii olur cnmm

oo iiimiş menüüü afiyet olsun cnmm iii olmştur cnm yaa netten baksana tarifini ben ordan yapıyom pirinç unyla nişasta koydum geçen bidahakine daha ii olur cnmm

ne bilim canım soğusunda anlaşılırr ....artık bi dahakine bakarım neten doru dzgn bulamadım sulu filan yapmışlar hep süt su karışımı bnde öle kafadan hesapladım yaptım ....neyse grşşş cnlarımmzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

slm kizlar nasilsiniz yine kimse yok, ya kizlar bir sey sorucam bugun akintim var ve uzuyor yani anlarsinizya ama benim yumurtlama donemi gecti ayin 24 de renkli gunum oluyor gec yumurtlamaami olur anlamadin bir sorum dedim ben bugun daha giremem siz cevap yazarsaniz sevinirim artik yarin okurum.sedam patikcim dilos zeynepcim aleyna ve diger arkadaslar hepinizin gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…