zeynep sendemi burdasın kızz yeni anne napıosunn okudum şimdi yazdıklarını bnce sen hamilesinn başka bi açıklaması yok bunun şekerr inşş alahın izniyle:Saruboceq:
sedacım hoşbuldukk ama çıkıyorum şimdi gece görüşürüz kuşummm opuyorumnanaktan
AMİN CANIM BENİMDE ŞÜPEM YOK ARTIK İNŞ. HAMİLEYİM SON BİR TEST YAPIP ÇİFT ÇİZGİYİ BELİRGİN GÖREYİM BİDE KOCİŞ GÖZÜYLE GÖRSÜNDE İNANSINÇok üzgünüm çoook:teytey:
seda ne yemek yapıyon kuşum ben yapmadım bgnn arkdşa gitmiştimmm orda yedikk evede geç geldim cnmda istemıyo yemek yapmakk eşim gelincede bişiler uydururummm bakalım
SEDACIM SEN NASILSIN CANIM opuyorumnanaktan
beklemek bile güzel ttlım yaa zemuszemuskeşke bnde öle olsamda beklesem nolcakk gnler hemen geçio sende rahat ol artık hayırlısıyla bebişimiz gelioo annesine bıcırıkkkk:ecrin_bebek:
amin ttlım inşş .kızlar ben yemek işine geri döniyim pilavıda yapımda btsn şu çle milette gelir bi sate kadar anca masa hazırlarım:)))))))))))öptm cnlarmm kucamann
mantarsote tavuklu çorba tel şehriyeli birde pilav sütlaçta yaptım ama ii olduna pek emin deilim ikinci deneyişim(((((((sanırım biraz sulu olduuu yaaaCADIARZU
zeynepcim sen nekadardir ugrasiyorsun bebek icin??
oo iiimiş menüüü afiyet olsun cnmm iii olmştur cnm yaa netten baksana tarifini ben ordan yapıyom pirinç unyla nişasta koydum geçen bidahakine daha ii olur cnmm
BENDE DENEYİM KISLAE SÜTLAÇ ÇEKTİ CANIM-tatlicadiarzu-
anamm bu kız hamile walllaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?