Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

hay ben seninnn eşine söle gelirken alsın yada bende varr yollim sanaa kuşum yeterki gerçek olsnnn bana lazım değil nasıl olsaaa inşş cnmmm inşş yarın net görürsünnn çift çizgiyi

hay ben seninnn eşine söle gelirken alsın yada bende varr yollim sanaa kuşum yeterki gerçek olsnnn bana lazım değil nasıl olsaaa inşş cnmmm inşş yarın net görürsünnn çift çizgiyi

AMİN CANIM . KIS EŞİM 8DE ÇIKIYOR ECZANE KAPALI OLUR PAZARTESİNE KALDI BENDE ÇIKMAK İSTEMİYOM ŞİMDİ ÇOK SOĞUK hihoyyyt

Yarın net Çıkarmıkı pazartesımı yapcam bu Çızgıgıyı saĞlayan hormon tek hamılelıkte oluyormuŞ galıba yanılma Şansı yok sanırım deĞılmıcadıarzu

hadi hayırlısıı inşallah hamilesindir.. Ay valla ben olsam kar kış ne olursa ılsun çıkar ne yapar eder eczane bulur alır yaparım bekleyemezdim pazartesiye kadar...

zeynep sendemi burdasın kızz yeni anne napıosunn okudum şimdi yazdıklarını bnce sen hamilesinn başka bi açıklaması yok bunun şekerr inşş alahın izniyle:Saruboceq:

hoşbulduk canımcımmmm

ama şimcik çıkmam lazım annemle dayımlara gidiyoruzz
inşlhh gece görüşürüzzzz
bensiz fazla kaynatmayınn heeeeeyerimseniben

hadi hayırlısıı inşallah hamilesindir.. Ay valla ben olsam kar kış ne olursa ılsun çıkar ne yapar eder eczane bulur alır yaparım bekleyemezdim pazartesiye kadar...

SAĞOL CANIM İNŞ.AMA İLK TESTİM SİLİK ÇIKTI İKİNCİ İÇİN ZAMAN LAZIM HERGÜN TEST YAPMAMNIN ANLAMI YOK Kİopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…