Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

cnm denk gelemıyorus uzun suredır bu dualar neyın nesı?

diloşum canım sen nasılsın ne var ne yok....
iyiyimm canım cizelge yapıodumda..sen nasılsınnn
[ı]cnm denk gelemıyorus uzun suredır bu dualar neyın nesı?[/ı]

cnm tesbih cekirouz ya hergn birine orda yazan dualr okunuor cnm bugun nilgle okunucak sende bugunden basla okumaya istersen benden nilgle kadar oku herkese senide eklylm olurmu

iyiyimm canım cizelge yapıodumda..sen nasılsınnn

cnm tesbih cekirouz ya hergn birine orda yazan dualr okunuor cnm bugun nilgle okunucak sende bugunden basla okumaya istersen benden nilgle kadar oku herkese senide eklylm olurmu

olur cnm benım olur hergun bır kısımı okuyo yoksa ısımleremı okunuyo namazımın arkasından okurum

olur cnm benım olur hergun bır kısımı okuyo yoksa ısımleremı okunuyo namazımın arkasından okurum

evet cnm hergün bikişiye okuduk ben yani dilan birsen pembe patik...mseda seda...semra066 semra...zeyneparzu arzu...bugunde nılgulecrın nılgul ....isimler bunlar sen bugunden basla senide ekliim listeye cnmm adın neydi haytm

evet cnm hergün bikişiye okuduk ben yani dilan birsen pembe patik...mseda seda...semra066 semra...zeyneparzu arzu...bugunde nılgulecrın nılgul ....isimler bunlar sen bugunden basla senide ekliim listeye cnmm adın neydi haytm

tuğba cnm benım ismim

peki niyet falan edıyomusunuz ne yapmam gerekıo

CNM HERKESE OKURKEN HAYRILI SAGLIKLI EVLAT DİLİORUZ AMA BANA OKURKEN HEM BEBEK İÇİN BİRDE BENİM EŞİM ASKER OLACAKTA..HAYIRLI GÜZEL BİYERDE YAPMASI İÇİNDE İLAVE ETTİRDİM ARKADSLARA SAG SALİM YAPIP GELSİN DİYE OKUDULAR CNM turkbayragi

DıLAN--------->14ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
BıRSEN------>15ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
SEDA------>16 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
SEMRA------>17ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
ARZU---->18 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
NıLGÜL------->19ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
ŞULE-------->20ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
FATMA-------->21 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
AYŞE------>22ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
TUGBA----->23 ARALIK10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU

ALLAH KABUL ETSıN ıNŞALLAH :Saruboceq: :Saruboceq:

BEKLENMEYEN ADET TARıHLERıMıZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
ALeNaM------>1ocak
nurtopu------>15 aralık
mestitosh----->4ocak

HAMıŞLERıMıZ
:ecrin_bebek:badegül
:ecrin_bebek:zeyneparzu

tamam cnm yatsı namazındn sonra baslarım bende bugun işyerınde yapamam sımdı zırtpırt bırılerı gelıo gıdıyo

SAĞOL CANIM DARISI BAŞINIZA GELDİ İNŞ. SAĞLIKLI SIHATLI KUCAĞIMADA GELİR İNŞ:Saruboceq:

merhaba zeynepcigim yeni gordum senin adina cok sevindim kiz hadi hayirlisiyla kucana almak nassip olur ins.kendini yorma cnm cift cizgiyse soluk olsada hamissindir demek odaha cok yeni oldugu icin silik cikmistir hasi darisi bekleyenlerin basina opuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance: ama sen halay falan cekme okzemuszemus

İNŞ. CANIM AMİN DARISI TÜM İSTEYENLERE:teytey::teytey::teytey:

zeynep gerçekleştimi kızzzzzzzzzzzzzz test yaptınmı geene

sorma patikcim test almıştım annemden gelirken elimde çantam vardı annemden birşeyler almıştım içindeydi evde boşaltım ama testi ne yaptım hatırlamıyorum aradım bulamadım çöpemi attım yalnışlıkla yarın sabah yapacaktım ama yok bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…