selamm kızlar evet askımmmmm msndeyimm kızlar bugun pazar ya pek giremdm nasılsınzz kerengülcüm nasılsın cnmmmm yazılaranları okiim biii ben
arkadaşlar adetime birkaç gün kaldı yumurtlamadan 1 hafta sonra göğüs ağrılarım başladı hafif kasık ağrısı gaz şimdi ise adetime 4 gün var kasık ağrılarım arttı göğüs ağrım aynı hassas gaza bide kabızlık eklendi 22-3 gündürde çok acıkyorum açlığa gelemiyorum acaba hamile kalmış olabilir miyim arkadaşlar umuta çok ihtiyacım var 1 haftadı herşeye ağlıyorum
cnm hoşgeldin nilgl sürekli senden bahsediordu ben nilgülün eşinin yiğenin karısıyım vereliniortak topiğimizee hoşgeldinnnn buyrunnnnnnnnn nilgül birazdan gelicek söledm senin geldiğini gelicem birazdan beklesn dedi.cnm asılamanın tutmamasına cok üzüldüm inan:1no2: ama allahtan umutkesilmez inşallah gerek kalmadan bir asılmaya daha hamile kalırsın :Saruboceq: güzel dileklerin için saol cnm benim amin inş.... :Saruboceq: opuyorumnanaktanSLM nılgul ya seni arıyordum msjını okudum ve topiğe girmeyi başardım sonunda.mrb arkadaşlar.Allah dualarınızı kabul etsin.:Saruboceq: nılgul bizde bu ay kendi halimize bırakıldık bakalım ne olacak?ama ocakta 2. aşılamaya start vereceğiz.keşke diyorum keşke Rabbim bu ay versede gerek kalmasa.senağlam.. topikteki tüm anneleri kutluyorum Allah kucaklarına almayı nasip etsin...:Saruboceq:biz ve bizim gibi bekleyenlerede en kısa zamanda anneliği hayırlı kılsın Rabbim:Saruboceq:
iyiyim canım çok şükür ne olsun sıkıcı bi hafta sonu eşim çalışıyo mafoldumben
selam cnm umrm hamiilesndir böyle aclık kabızlık aglama olurmuydu daha öncedenCADIARZU allaa allaa hamileliğin bütün belirtilerini yasıorsun cokta umutlanma ama inşallah hamilesndir cnm meleğin seninledir:Saruboceq: opuyorumnanaktan
merhaba cnm cevabın için tşk ben hayatım boyunca kasık ağrısı yaşamadım 10 gündür kasık ağrılarım var ve benim adete 1 hafta kala göğüslerim ağırır ilk defa 2 hafta öncesinden başladı daha doğrusu yumurtlama günümden 1 hafta sonra kasık ağrısı ,bel ağrısı ve göğüs ağrısı başladı sonra bunlara gaz kabızlık sinirlilik ağlama çabuk acıkma eklendi daha önce sadece adete 1 hafta kala göğsüm ağırıdı inşallah meleğim gelmiştir öyle çok istiyorum kiiiiiii
:1hug: cnmm benim inşallah meleğin seninledir cnm benim:Saruboceq: ama belrtilerin hamile gibi duruorCADIARZU inşallah öledir adetine nekdr var 4günmü demiştin bi test yap salı günü yada yarın cıkar yani..
valla canım adetlerim çocuk düşüncesinsen sonra strese bağlı düzensizleşti 30-35 gün arası değişiyo ama bu ay çatatma iğnesi vuruldum vurulalı yarın 15 gün olacak bugün adetimin 27.günü bilemiyorum ne zaman test yapayım adet olmassam 32.gün perşembe günü kan testi yaptırayım diyorum idrarda çıkmaz sanki ama onuda yapmak istiyorum negatif görmekten korkuyorum ahım var hele bir hamiş olayım her ay idrar testi yapacam doğuma kadar çift çizgiyi görüp hep mutlu olacam koleksiyon yapacam yani
umutsuz beni de listeye yazarmısın canım beklenmiyen adet tarihim 9 ocak
tamam cnm ekliorum hemennn
aaaa sen bu ay catlama iğnesimii vuruldun inş cnm yaaaa kızz belkivardır bişeler bence sen yarın bi kanda baktır cıkar kesinnnn kız iğneden 14gün sonra testte sonuc alırsın zaten iğneden 15gün sonra adet olman lazım anammm belki hamilesndr hadi inşşş:Saruboceq: sen yarndan itibaren koleksiyona baslayerimseniben
:1hug: nedemek cnm ask olsunnn Şenizellerine sağlık canım senide yordum ama :1hug:
valla heyecanlandırdın beni ne bileyim 2 gün daha bekleyim diyorum çünkü 2-3 gündür adet olacakmışım gibi ara ara kasık ağrım oluyor korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?