Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

selam kıslarrr bnede geldimmmm

gülcezim sende mi katıldın tesbihimizeee
opuyorumnanaktan
rabbim kabul eder inşlhh

naber diloşş nasılsın bakalım bugün kaydirigubbakcemile5
hoşgeldnnn askımm iyiyim bitanem sen nasılsınnnn
ya bu arada nilgün için okunmamış galiba okundu diye yazmıyorda

cnm okunduda liste güncellenmedi kusum ben şimdi not ederim oraya

inşallah tatlım eşin içinde bebişiniz içinde dua edicem tabi biraz isimlerinizi sizleri tanıyana kadar zor olucak ama her gün listeye bakmak kaydirigubbakcemil
dilan canım inşallah hayırlısıyla kazasız belasız sağ salim askerliğini yapar ve hayırlısıyla gelir eşin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
bende iiyiimm kuşum ne olsun işte aynı bildiğin gibi opuyorumnanaktan

bi cigara tüttürüp geliyom ben

kısssssssss anammmmmmmmm burdada herkes cigara içiyo canınıza ve bebişinize yazık kızlar ya genede siz bilirsiniz sonuçta kendinizi ve bebişinizi kendi elinizle siz zehirliyosunuz benden fark etmez yani olan size oluyo yerimseniben

keremgülcüm sen ne zamandır bebek istiosunn anlatsanaa tanıyalım senide ttlımm opuyorumnanaktan

canm bzde daha bebek yok hamiş olunca inş bırakıcaz okadarda acımasız deilizz lmaz:

sedoşumm naberrrr yavrimmm a.s.

ben iyiyim canımcımm seni sormalı canın sıkılıyomuşşş
bişiler ör kısss valla insan kafa boşaltıyo resmennn :hulya::hulya:

gülcezim bizim kereta bi gelsin duyduğum an daha içmiycemmm :lepi:

ayy cnmm benimmmopuyorumnanaktan saoll allah razı olsn cnmmm benmm rabbm hayrlı saglıklı evlat nasip etsn hepimizeee:Saruboceq:askerlerimizede yardm etsn rabbm korusun rabbim onlarıturkbayragi
oofff diloş canım sıkılıo yaaaa napımmm senceekaydirigubbakcemile3

bakk banaaaa yan yatıp düz uzanıorummmmmsende öle yapp:roflol::roflol: yadaaa calısss kaydirigubbakcemile2

kıslar haberlerde izledimdee
urfada adamınn 3 çocuğu birden ölmüşş ölüm sebepleride belli değilmişş
malum girpten şüpheleniyolarr
yaaaa ne kadar zorrr allah sabır versin
allah 3 evlat vermiş üçünü birden almışş
hemde daha çok kçüklerr mafoldumben

canm bzde daha bebek yok hamiş olunca inş bırakıcaz okadarda acımasız deilizz lmaz:

tatlım bebek yok ama inşallah olucak hayırlısıyla siz sigarayı bırakır bırakmaz içinizdeki etkisi zehiri hemen biticek mi canım siz bilirsiniz
bu arada 11 aylık evliyim
11 aydır bebek istiyorum
23 yaşındayım
bu kadar tatlım sizler gibi meleğimi bekliyorum inşallaH hayırlısıyla en kısa zamanda gelir meleklerimiz

o geçen kış çok ördüm ev atkı doldu başka bişeyde yapammıorumzatenn:)))))))))terapi gibi gelmişti bana aalıcam yine banyoya ufak bi halı örcem kalın ip ve şiş leeCADIARZUçok hamaratım ççoookkkkaydirigubbakcemile2

:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sedoşum bende pek bilmiyom ama öğreniyomm

bende sakallı ipten paspas örüyorumm ipim bitti yarıda kaldıı
onu alana kadar yiğenime yelek başladımm şimcikkkk

ayy bende mi çok hamaratımm neeeeee :roflol:

bebk oluştuğu anda bırakmak bile yeterli canım ben biliorum doktoru beş taneye izin verio filan saçma sapan şeyler neyse zaten tek tük içmeyle paket bitiemek aynı şey deill bide bu varr ......11 aydır denediniz olmadı anladığım kadarıyla nedeni ne ttlım bi sorun varmı yoksa nedensizmi bnde altı aydır deniorum kısmet ttlım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…