hoşgeldnnn askımm iyiyim bitanem sen nasılsınnnnselam kıslarrr bnede geldimmmm
gülcezim sende mi katıldın tesbihimizeee
opuyorumnanaktan
rabbim kabul eder inşlhh
naber diloşş nasılsın bakalım bugün kaydirigubbakcemile5
ya bu arada nilgün için okunmamış galiba okundu diye yazmıyorda
anammmm nasıl gök gürlüyooo yaaaaa
ayyyy nasıl yağıyoo yaaa inşlhh bi yerleri sel basmazzz :Saruboceq:
:1hug: SAOL CNM EVET COK GÜZEL OLDU...HEPBERABER ELELE VERDK HERR OKUDUGUN KıŞıNıN ıSMıNı VEREREK BıTıR DUAYI CNM HAYRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASıP RABBıM DıYEREK BıTıRıRSıN CNM DıLAN BENıM BANA DUAYI OKUDUGUNDA HEM BEBEK HEMDE EŞıM ASKERE GıDECEK ONUN ıYı BıR YERDE HAYRLI BıRYERDE YAPMASINI SAGSALıM GıDıP GELMESıNıDE DıLERMıSıN DUANIN SONUNDA HEM BEBEK HEMDE ASKERLıK YANı CNM SAOL ŞıMDıDEN BıZ HERGÜN BıRıNE OKUYORUZ CNM BNM:Saruboceq: RABBıM KABUL ETSıN...
anammmm nasıl gök gürlüyooo yaaaaa
ayyyy nasıl yağıyoo yaaa inşlhh bi yerleri sel basmazzz :Saruboceq:
bende iiyiimm kuşum ne olsun işte aynı bildiğin gibi opuyorumnanaktan
bi cigara tüttürüp geliyom ben
bende iiyiimm kuşum ne olsun işte aynı bildiğin gibi opuyorumnanaktan
bi cigara tüttürüp geliyom ben
kısssssssss anammmmmmmmm burdada herkes cigara içiyo canınıza ve bebişinize yazık kızlar ya genede siz bilirsiniz sonuçta kendinizi ve bebişinizi kendi elinizle siz zehirliyosunuz benden fark etmez yani olan size oluyo yerimseniben
ayy cnmm benimmmopuyorumnanaktan saoll allah razı olsn cnmmm benmm rabbm hayrlı saglıklı evlat nasip etsn hepimizeee:Saruboceq:askerlerimizede yardm etsn rabbm korusun rabbim onlarıturkbayragiinşallah tatlım eşin içinde bebişiniz içinde dua edicem tabi biraz isimlerinizi sizleri tanıyana kadar zor olucak ama her gün listeye bakmak kaydirigubbakcemil
dilan canım inşallah hayırlısıyla kazasız belasız sağ salim askerliğini yapar ve hayırlısıyla gelir inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
oofff diloş canım sıkılıo yaaaa napımmm senceekaydirigubbakcemile3
canm bzde daha bebek yok hamiş olunca inş bırakıcaz okadarda acımasız deilizzlmaz:
sedoşumm naberrrr yavrimmm a.s.
ben iyiyim canımcımm seni sormalı canın sıkılıyomuşşş
bişiler ör kısss valla insan kafa boşaltıyo resmennn :hulya::hulya:
gülcezim bizim kereta bi gelsin duyduğum an daha içmiycemmm :lepi:
ayy cnmm benimmmopuyorumnanaktan saoll allah razı olsn cnmmm benmm rabbm hayrlı saglıklı evlat nasip etsn hepimizeee:Saruboceq:askerlerimizede yardm etsn rabbm korusun rabbim onlarıturkbayragi
amin tatlım amin seni çok ii anlıyorum hatta benim eşimin mesleği asker
inşallah bize teselli bebişlerimiz gelir
o geçen kış çok ördüm ev atkı doldu başka bişeyde yapammıorumzatenn:)))))))))terapi gibi gelmişti bana aalıcam yine banyoya ufak bi halı örcem kalın ip ve şiş leeCADIARZUçok hamaratım ççoookkkkaydirigubbakcemile2
tatlım bebek yok ama inşallah olucak hayırlısıyla siz sigarayı bırakır bırakmaz içinizdeki etkisi zehiri hemen biticek mi canım siz bilirsiniz
bu arada 11 aylık evliyim
11 aydır bebek istiyorum
23 yaşındayım
bu kadar tatlım sizler gibi meleğimi bekliyorum inşallaH hayırlısıyla en kısa zamanda gelir meleklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?