tatlım bişey sorucam yukarıdaki listede ki arkadaşların özel bi nedeni mi var dua okuyan arkadaşların yoksa istiyen mi okuyo eğeristeyen okuyorsa bende okumak isterim de biraz açıklarmısın
hergn bi arkadaşımız için dua edioruz canım hayırlı evlatlar nasip etsn allahım die istersen katılabilirsin tabi yazan duaları 10 kez okucaksın ttlım başka bi nedeni yokkk :lepi:
umutsuz canım benide dua listesine eklermisin bende katılmak istiyorum
huhuu kmse yokmidirrr:))))))))
burdayımmmmmmmmkaydirigubbakcemile2
hehehehhe delii kızz napiimmm ölee oturuormm sen napıosn caymı verdn kocana nesırnaşık şey sırnaşık şey
tamam cnmmcm kendi ismini söle ekliim birde sen listenin basından baslayrak suleye kadar dua etmelisin kusum
tmm canım anladım ben listenin başından başlayıp şuleye kadar okuycam yarın şule için mi okunu yo birde hergün bir kişi için okuyoruz demi hiç ara vermeden
çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kızlar yanlış yapmamak için
cnm seni şimdi listeye ekleyince saana sıra gelnce herks sana okuyacak cnm listedekler yani seninde onlara okuman lazım anldnmı kusummm sen dilan yani ben sora birsen sonra seda sonra arzu sonra semra sonra nilgül sonra yani bugunde sulede sıra suleye okucak sen herkse okuycacksn herks sana kusum anldnmı
selam kıslarrr bnede geldimmmm
gülcezim sende mi katıldın tesbihimizeee
opuyorumnanaktan
rabbim kabul eder inşlhh
naber diloşş nasılsın bakalım bugün kaydirigubbakcemile5
tmm tatlım inşllah okumaya başlıycam hergün okuduktan sonra haber veririm ama çok güzel bi paylaşım canım ellerinize dilinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?