Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

tatlım bişey sorucam yukarıdaki listede ki arkadaşların özel bi nedeni mi var dua okuyan arkadaşların yoksa istiyen mi okuyo eğeristeyen okuyorsa bende okumak isterim de biraz açıklarmısın

hergn bi arkadaşımız için dua edioruz canım hayırlı evlatlar nasip etsn allahım die istersen katılabilirsin tabi yazan duaları 10 kez okucaksın ttlım başka bi nedeni yokkk :lepi:

tamam cnmmcm kendi ismini söle ekliim birde sen listenin basından baslayrak suleye kadar dua etmelisin kusum

tmm canım adım gül yanlız anlamadığım bişey var nasıl yani ben bu gün başlıycam neden önceki günler için okuycam anlamadım da ya okurum sorun değil de sadece anlamadığım için soruyorum :uhm:

tmm canım anladım ben listenin başından başlayıp şuleye kadar okuycam yarın şule için mi okunu yo birde hergün bir kişi için okuyoruz demi hiç ara vermeden
çok soru soruyorum ama kusura bakmayın kızlar yanlış yapmamak için

cnm seni şimdi listeye ekleyince saana sıra gelnce herks sana okuyacak cnm listedekler yani seninde onlara okuman lazım anldnmı kusummm sen dilan yani ben sora birsen sonra seda sonra arzu sonra semra sonra nilgül sonra yani bugunde sulede sıra suleye okucak sen herkse okuycacksn herks sana kusum anldnmı

DıLAN--------->14ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
BıRSEN------>15ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
SEDA------>16 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
SEMRA------>17ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
ARZU---->18 ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
NıLGÜL------->19ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
ŞULE-------->20ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
AYŞE------>22ARALIK 10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
TUGBA----->23 ARALIK10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
GÜL------>24 ARALIK10FATıHA 10ıHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLı 10BARıK 10ETTıHıYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU

ALLAH KABUL ETSıN ıNŞALLAH :Saruboceq: :Saruboceq:

BEKLENMEYEN ADET TARıHLERıMıZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
ALeNaM------>1ocak
mestitosh----->4ocak
kerem34gul------>9ocak

HAMıŞLERıMıZ
:ecrin_bebek:badegül
:ecrin_bebek:zeyneparzu

Son düzenleme:

tmm tatlım inşllah okumaya başlıycam hergün okuduktan sonra haber veririm ama çok güzel bi paylaşım canım ellerinize dilinize sağlık

selam kıslarrr bnede geldimmmm

gülcezim sende mi katıldın tesbihimizeee
opuyorumnanaktan
rabbim kabul eder inşlhh

naber diloşş nasılsın bakalım bugün kaydirigubbakcemile5

selam kıslarrr bnede geldimmmm

gülcezim sende mi katıldın tesbihimizeee
opuyorumnanaktan
rabbim kabul eder inşlhh

naber diloşş nasılsın bakalım bugün kaydirigubbakcemile5

evet tatlım çok güzel bi paylaşım ya bu gün farkettim inşallah artık devam edicez birbirimize dua etmeye inşallah rabbim dualarımızı kabul eder:Saruboceq:

inşlhhh datlummm rabbim vesile ederrr inşlhh bu duaları

kıss benim aklıma gelmemişş hee yoksam sana sölerdim bacım :hulya:

tmm tatlım inşllah okumaya başlıycam hergün okuduktan sonra haber veririm ama çok güzel bi paylaşım canım ellerinize dilinize sağlık

:1hug: SAOL CNM EVET COK GÜZEL OLDU...HEPBERABER ELELE VERDK HERR OKUDUGUN KİŞİNİN İSMİNİ VEREREK BİTİR DUAYI CNM HAYRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP RABBİM DİYEREK BİTİRİRSİN CNM DİLAN BENİM BANA DUAYI OKUDUGUNDA HEM BEBEK HEMDE EŞİM ASKERE GİDECEK ONUN İYİ BİR YERDE HAYRLI BİRYERDE YAPMASINI SAGSALİM GİDİP GELMESİNİDE DİLERMİSİN DUANIN SONUNDA HEM BEBEK HEMDE ASKERLİK YANİ CNM SAOL ŞİMDİDEN BİZ HERGÜN BİRİNE OKUYORUZ CNM BNM:Saruboceq: RABBİM KABUL ETSİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…