evetttt cnm bu sabah gördüm bendee heya denk gelemıyozz hepimizin çok işleri var fabrikaları yönetiyoz demi:roflol:
opuyorumnanaktan bende cnmm kız senin beebgnn var diimii allah baglsn cnmm 2.yimi düşüorsnvereliniortak
bende memnun oldum a.s.
benm yazılrmn altında cıkıorya sekil zemuszemusdlan kızzz ne çizelgesiymiş buu anlamadım
askm asar diil ama burdan yazıp anltılcak bişi diilll görsel olrk yapman lazım bakıp yapmlsn cnmhımmm uzun işş yane benii aşarrr sağol cnmmm
merhaba benim yumurtlamadan sonra 15.günümde bitti darısı yarına ama 4 gündür sanki adet olacam kasık ağrım bir artıyor hıh şimdi kanama başlayacak diyorum sonra sancı geçiyor anlamadım bu işiCADIARZU
adiledemir geçmiş olsun cnmm
ooooooooooo heerkez burdaaa maşallah maşallahh..naber canlarımm
hg sedacım bızler iyiyiz sen nasılsınşakkıdıooooooooooo heerkez burdaaa maşallah maşallahh..naber canlarımm
hg sedacım bızler iyiyiz sen nasılsınşakkıdı
sedaaaaa hoşgeldinn kızzzzz gezentiiiiiiiiiiiiii şeyyyy
kızlar bu arzuuu nerede msniiiii olannn yokmuuu
hoşbuldukkkk aşkummm:lepi:naber patiğimmmm benmm:1hug:
canım aksam eşim gelıyo yemek falan derken pc nın başına gecınce kaşlar çatılıyor onla ilgilenmek zorunda kalıyorum bende uyuyunca bende gırebılıyorumbnde iiyim ttlım ne var ne yok seni göremioruz buralarda hiç nie gelmiosunn cicimmmopuyorumnanaktan
yok ttlım ya bnde merak etim inş kötü bişey yoktur herşey yolundaıdrr:Saruboceq:
umutsuzcum ben ıkıncıyı dusunuyorum...
gecen sene kurtaj oldum...o yuzden korkuyorum bende...
canım aksam eşim gelıyo yemek falan derken pc nın başına gecınce kaşlar çatılıyor onla ilgilenmek zorunda kalıyorum bende uyuyunca bende gırebılıyorum
ewet yenıyım ama bende sızlere katılmak ısterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?