Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

evet cnm fırsat olmadı bende dilan haytm memnun oldmmvereliniortak opuyorumnanaktan patiğim ben sana burdan anlatmamla olmazki askm çizgeleri incelemen lazım dün link attım ordan bak cok uzunnnn

evet cnm fırsat olmadı bende dilan haytm memnun oldmmvereliniortak opuyorumnanaktan patiğim ben sana burdan anlatmamla olmazki askm çizgeleri incelemen lazım dün link attım ordan bak cok uzunnnn

vereliniortak
bende memnun oldum a.s.

bugun benım işim çoktu...oğlan öksuruyordu uykusunda 3 gundur..son 2 gundurde uykusunda oksurup kusuyor...artık gıttı dr.a
surup verdı bol bol...

merhaba benim yumurtlamadan sonra 15.günümde bitti darısı yarına ama 4 gündür sanki adet olacam kasık ağrım bir artıyor hıh şimdi kanama başlayacak diyorum sonra sancı geçiyor anlamadım bu işiCADIARZU

evetttt cnm bu sabah gördüm bendee heya denk gelemıyozz hepimizin çok işleri var fabrikaları yönetiyoz demi:roflol:

ay hiç sorma...sankı demi... delikafadulden
ben sanırım hafta sonu tasınıyorum kıslar...benım koca gıttı 4 gundur baska melmekette çalısmaya başladı...

geçmiş olsun canım bebegını ALLAH analı babalı buyutmek nasıp etsın işlh bızede dua et canım bızde o duyguyu tadalım

haydı inşallah bebişin gelmıstır senın kollarına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…