ehliyet kursuna cnm
slm kızlarrrrr
slm kızlarrrrr
canım ben buralardayım.dun gece sen cıkarken ben gırdım canım denk gelemıyoruz şekerimmmmnilgülllllll nerdesin bakiiimmmmmmmmmmmmmm sesin çıkmıyoo
oh maşşallha...zormu derslerin :1ninca:..
şimdilikkk iiyidee ctesi günü dananın kuyruğu kopucak o zaman belli olck iimi kötümü cnm
canım ben buralardayım.dun gece sen cıkarken ben gırdım canım denk gelemıyoruz şekerimmmm
evet cnm fırsat olmadı bende dilan haytm memnun oldmmvereliniortak opuyorumnanaktan patiğim ben sana burdan anlatmamla olmazki askm çizgeleri incelemen lazım dün link attım ordan bak cok uzunnnn
evet cnm fırsat olmadı bende dilan haytm memnun oldmmvereliniortak opuyorumnanaktan patiğim ben sana burdan anlatmamla olmazki askm çizgeleri incelemen lazım dün link attım ordan bak cok uzunnnn
evetttt cnm bu sabah gördüm bendee heya denk gelemıyozz hepimizin çok işleri var fabrikaları yönetiyoz demi:roflol:
merhaba benim yumurtlamadan sonra 15.günümde bitti darısı yarına ama 4 gündür sanki adet olacam kasık ağrım bir artıyor hıh şimdi kanama başlayacak diyorum sonra sancı geçiyor anlamadım bu işiCADIARZU
geçmiş olsun canım bebegını allah analı babalı buyutmek nasıp etsın işlh bızede dua et canım bızde o duyguyu tadalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?