KORKMA CNM HERŞEY OLACAGNA VARIR İNŞ POZİTİFTİR ...:Saruboceq:BİZEDEEE YAZZZZZya korkuyorum negatif çıkar diye eğer yarında adet olmazsam söz çarşamba sabah yapacam
ewet yenıyım ama bende sızlere katılmak ısterım
aynen canım benımkıde o manyaklardansırnaşık şeysadece maç olsa gam yemıycem yorumlarda var desene canım aynı kaderı paylaşıyoruzsırnaşık şeyhım anladım canm doru sölüosun erkekler ilgiyi severler....bnde ligtv sayesnde rahatım bnmki tam bi futbol manyağı açıo kanalını bnde yanındayım ama pc kucağımda öle arada bir laflaşıoruz napalım :asigim:
aynen canım benımkıde o manyaklardansırnaşık şeysadece maç olsa gam yemıycem yorumlarda var desene canım aynı kaderı paylaşıyoruzsırnaşık şey
aynen canım yaaa benımkı sıkı bjk lı varya beşiktaşın alt yapısını kurabılırm o derece oldum yanıııkader arkadaşım benm sabaha kadar yorum izlediği gnleri bilirim ..tam maç biti derim hop arkasından şansalla yorumlarr ben bile ezberledim o adamların isimlerini kafamçokkarıştı
napıyım diloşum hala bekliorum bnkiniakannehir
yaaa arastr arastr cnm cıktı asılama için iyi bir ye yok yok yok güvenemiorummm
ewet yenıyım ama bende sızlere katılmak ısterım
cnm kk daki yaptıranların bölümüne bakmadınmııı
h.b cnm neyapim canvarla ugasiyom pc kapatip duruyor bir turlu yazamadimsemrammmmmmmmmmmmm kuşummmmmmmmmmmmm napıyosunnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnnn
slm cnm hosbulduksemracmmm hsgeldnnnnopuyorumnanaktan
semracım canım hoşgeldınnnnnnn
semracım kız nerdesn sesin çıkmıoo
yaaa arastr arastr cnm cıktı asılama için iyi bir ye yok yok yok güvenemiorummm
canim kesin asilama yaptiracakmisin
ya ben gelince kimse kalmiyor nerdesiniz yaw azicik sohbet edek esim gelir birazdan cikarim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?