Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

canım ben aşılama yaptırmadım ki yumurtam oluşuyor ama 13mm geçmiyordu doktor ilk defa klomen verdi adetin 3.günü içmeye başladım 12.günü kontrole gittim 17mm ve 19 mm olmak üzere 2 yumurtam vardı doktor çatlatma iğnesi verdi ertesi gün vuruldum sonra ilişki iğneden 14-15 gün sonra adet olunurmuş benim bugüm iğneden sonra 17.gün bitti adetten bu yana 30 gün oldu ha bu arada kuzenimin 8 yıl çocuğu olmuyodu soğan kürü yaptı şimdi 5 aylık hamile ben bunu duyunca ilk defa bu ay soğan kürü yaptım eşimede keçi boynuzu kürü olduysa önce allahın sonra bunları etkisinden bence inşallah gülüm ya dediğin gibi hamişimdir hamiş olsamda sizi hiç bırakmam akrabanın hastanesi neresi burda adım başı özel hastane var bu arada çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

kıslar ben yumurtlama tarihimi tam bilmiyorum 31 güne bir adet oluyorum bu ayın dördünde adet oldum nezaman yumurtlama günüm yardım ederseniz sevinirim

anldmm cnmmmm sogankürünü nasıl uyguladn sen hangi gün basladın hangi gün bıraktın cnm çeşitçeşit yapılıor..kız kan verdgn yeri arasana ordan al sonucunu cnm telefonla vermiorlarmı cnm ayy cok heycanlndmkaydirigubbakcemile3 diyarbakırda SULTAN HASTANESİ CNM BENM KARDEŞİMDE ORDA SİTEDE ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNDA OKUYOR CNM HADİ HAYRLISI CNM ALLAH KUCAGNADA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ:Saruboceq:

pardon 21 araliga kadar calistim (
CNM SEN TAM YUMURTLAMA ZAMANLARINDA BİRLİKTE OLDUN TAMAM İŞTE BAKK ŞULEEEE KIZIORUM HAAAA KIZZ SEN COK KAFAYA TAKTIN DUR Bİ BİSMİLLAH ASKIM YAA ASK OLSN SANA YAAA DAHA İLK AYIN RAHİM SPERM GÖRCEK DUR BAKALIM CNM TAMAM BUGUNDE CALIŞ BİGÜN ARA VER SONRADA CALIS DAHA NE YAPICAN ASKM TAKMA AMA COK TAKIORSUN BAK BEN Bİ BEBEĞİMİ KAYBETTM VE EŞİM ASKER OLCAK HEMEN İSTİORUM AMA SENİN KADAR TAKMIORUM ASKM BEN 14AY BEKLDM TEDAVİ GÖRDM OLMADI TATİLE GİTTİM HAMİLE KALMISIM ASKM LÜTFEN TAKMAA
kıslar ben yumurtlama tarihimi tam bilmiyorum 31 güne bir adet oluyorum bu ayın dördünde adet oldum nezaman yumurtlama günüm yardım ederseniz sevinirim

CANIM BEN HESAPLARMM ŞİMDİİ EŞİM GELCK AMA HEMEN BAKICAM SENİN YUMURTLAMANA CNM SAYFANIN BASINDAKİ SİTEYE BAKTINMI SEN ORDA YAZIOR HEPSİ TOPİĞİN BASINDA AMA DUR BEN EŞİM GELENE KADAR BAKİİM GELİRSE PAT DİE KAÇARIMMMkaydirigubbakcemile3 YEMEK HAZIRLICAM CNM AMA CIKARSAMDA GELDİĞİMDE HEMEN YAZARM OK

gözümle görmek iistiyorum o yüzden aramadım soğan kürü adetin 7.günü başladım 15 gün yaptım bir orta boy beyaz soğanın ince kabuklarını soy dörde böl 2 bardak kaynayan klorsuz suya at 5 dk kaynat sonra söndür kapağını aç ılımasını bekle sabah akşam iç sabah ayrı akşam ayrı yapacan ve ılık içecen valla üşenmedim yaptım çokta faydasını gördüm

CNMM BAKTIM 16 17 18 19 20 21 ARASI YUMURTLUORSUN HAMİLE KALIRSAN AYIN 26SINDA YERLEŞİCEK AYIN 31İNDE KANDA 2OCAKTATA İDRARDA ÖĞRENEBİLİRSİNNNŞeniz

tamam canım çok saol

CNMM BAKTIM 16 17 18 19 20 21 ARASI YUMURTLUORSUN HAMİLE KALIRSAN AYIN 26SINDA YERLEŞİCEK AYIN 31İNDE KANDA 2OCAKTATA İDRARDA ÖĞRENEBİLİRSİNNNŞeniz

yarın son günüm ozaman bugünü boş geçirmiyeyim ben ama geç yumurtlama olur diyede bırakmıyayım çalışmaları cevap için teşekkürler canım

ANLDM CNM BENDE DENİCEM BEN CIKIORUM CNM KONUSURUZ YİNEE ÖPTMopuyorumnanaktan
gec yumurtlama nadirmi oluyor peki ??
OLUYOR CNM SEN BÖLE TAKRSAN AY SONU COK ÜZÜLÜRSN ALLAH KORUSUN HADİ BEN KAÇTM BİTANEM opuyorumnanaktan BEN HAMİLE KALDIGIM AY GEÇ YUMURTLAMSM CNM
tamam canım çok saol

BİŞİİİ DİİLLLL opuyorumnanaktan İİ AKŞSAMLAR CNMM

yarın son günüm ozaman bugünü boş geçirmiyeyim ben ama geç yumurtlama olur diyede bırakmıyayım çalışmaları cevap için teşekkürler canım

BİŞİİ DİİL CNM EVET SEN CALIS CALISMDAN ÖNCE EŞİN SOGUK BİR DUS ALSIN SERT Bİ TÜRK KAHVESİ İÇSİN 2SAAT ÖNCDEN EEE MALUM SON GÜNN AMA SEN CALISMALARI KESME YİNEDEyerimseniben ÖPTM CNMMM YİNE GELL BYBYopuyorumnanaktan

CANIM SENİN YUMURTLAMAN GEÇMİŞ SON GÜN DEĞİL BUGUN EN SON 21İMİŞ CNM AMA OLSUN SEN YİNEDE KAÇIRMA BUGUN AYIN 23Ü SENİN EN SON 21İDİ AMA BUGUNDE OLABLR SON GÜN BELKİİ UCUNDAN YAAKALRSINNN İNŞŞŞŞŞ CNMM ALLAH HEPİMZE HAYRLI SAGLIKLI EVLAT NASİP ETSİNN:Saruboceq: HADİ BUSEFER CIKTIMM BENNNkaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

canım ama benim kasığımda çok kötü ağrı var bide belim ağrıyo.bu ay klomen kullandım acaaba yumurtlamamı geciktirmişmidir.çalışmalarımı düzenli yapmaya çalıştım ama yınede ben her ihtimale karsı devam edim bırakmıyayım

anldm canm sen catlma iğnesi kullandnmı bugunde calıs sen cnm yarın ara ver ertesi günü hadi inş klomen kullandgnda catlama iğnesi vuruluosn ya tam aksi yumurtlama erkne oluor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…