SLM KIZLAR İNŞ. İYİSİNİZ BEN ÇOK KÖTÜYÜM DAHA HYENİ TOPARLANIYORUM PAZAR GÜNÜ AĞRILI BİR ŞEKİLDE ADET OLDUM SANKİ DÜŞÜK YAPTIM CUMA DOKTORA GİDECEĞİM İNŞ. SONRA GÖRÜŞÜRÜZ :gitme:
SLM KIZLAR İNŞ. İYİSİNİZ BEN ÇOK KÖTÜYÜM DAHA HYENİ TOPARLANIYORUM PAZAR GÜNÜ AĞRILI BİR ŞEKİLDE ADET OLDUM SANKİ DÜŞÜK YAPTIM CUMA DOKTORA GİDECEĞİM İNŞ. SONRA GÖRÜŞÜRÜZ :gitme:
semracım naber ttlımm
1.gün nilgül
2.gün birsen ve şule
3.gün seda fatma semra
4.gün arzu ben ve gül
kızlar okuduklarım rabbım kabul eylesın dualarımızı
ben cikiyorum cnm biraz islerim var belkide bir bu hafta giremem hic yarin annemlere gidicem pazara kadar orada kalicam,hepiniz kendinize iyi bakin.
canım benm merak ettik bzde senii allahtan haırlısı ttlım reglin bitince bi test yaptır bakalım ne çıkacak deyerlerin eyer düşükseki sanmıorum herşey beli olur seen çok stres yaptın ttlım nolur yapma böle allah bilir zamanın bak bende bugn regli oldum iki üç gün öncesi bnde anlamadım bişeyy hakımızda hayırlısı inşş..bnmde morelim bozuk ağlayasım var sürekli sinirlerim iice bozuldu kafamdan atamıorum bebek düşüncesini(
1.gün nilgül
2.gün birsen ve şule
3.gün seda fatma semra
4.gün arzu ben ve gül
kızlar okuduklarım rabbım kabul eylesın dualarımızı
okudugun icin cok saol canim....allah dualarimizi kabul etsin insallah
şekerkız allah kabul etsinn cnmmm çok sağoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?