kızlar ben geldim regli olmuş bi şekildeemafoldumben
oyyy kıyamammmm olsun kızzz bidahaki ayaaa geldiğne şükür et cnmm gelmemesi çok büyük dertt en azından düzensizlik diye sorunun yok öle moral ver kendine
selam kızlar ben geldim bi mutfaktym bi burdaaaa dayanamdm geldmm sedoşum üzülme bitanem...hayrlısı buymussss bak seni güldirriimmm bennn kaydirigubbakcemile2 çalısmadın çalısmdn işte bak hastalandn:roflol: hadii güllllll
ewt zaten tek ii tarafı bu ttlım:))sen napıosun canım gene tam gaz devamı dersleree maşallahh
sekrkızzz nasılsınn cnm napıosnn kızzzzz
hahahahha haa şöleeee şimdi boşverrrrr bak işte biz gülüoruzzzz herşeye şükür askımmmopuyorumnanaktan geç kızzz alenamıda geçççççkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:walla kız doru sölosun ama bu ay seni bile geçicem görürsünn :sm_cool::sm_cool:
tamam askmmm öpüorumm bitanem ben bu akşm giricem zaten bitanem kıyamam sanaaaaaaopuyorumnanaktankızlar ya benmkinin pcde iş var gidiorum istemedenn gelicem ama dilancım msnde ol tamam boşver bi diziyi bak arkadaşın çok üzgünnakannehirhadi öptüm canlarımm mcukmcuk
dilannn hoşgedinnnnn kuşum
ıyıyım cnm sen nasılsın napıyımiş yerındeyım hala cıkamyı beklıyorum bır uykum var anlatamam ama eve gıdınce ısyapmaya baslıyorumgecıo:))) bu
umutsuzzzzz ne yapıyorsun ben halen adet olmadım
bugün doktora gittim ultrasonla baktı yumurtaların çatlamış gitmiş izleri duruyor güzel dedi bide rahimde kalınlaşma var gebe olabilirsin dedi kan tahlili verdim okul çıkışı yetişemedim yarın sabah alacam dananın kuyruğu yarın kopacak hayırlısı rabbimden
ya arkadaslar ben yumurtlama gunumu hesaplamistim 18 araliga kadar calismam gerekiyordu ben 22 araliga kadar calistim bukadar yeterlimi( gec yumurtlama olursa araligin kacina kadar calismam gerek....1 ocak adet zamanim ve 31 gunde bi adet goruyorum...en son 1 aralikta adet gormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?