Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

selam kızlar ben geldim bi mutfaktym bi burdaaaa dayanamdm geldmm sedoşum üzülme bitanem...hayrlısı buymussss bak seni güldirriimmm bennn kaydirigubbakcemile2 çalısmadın çalısmdn işte bak hastalandn:roflol: hadii güllllll

:roflol::roflol:walla kız doru sölosun ama bu ay seni bile geçicem görürsünn :sm_cool::sm_cool:

kızlar ya benmkinin pcde iş var gidiorum istemedenn gelicem ama dilancım msnde ol tamam boşver bi diziyi bak arkadaşın çok üzgünnakannehirhadi öptüm canlarımm mcukmcuk

:roflol::roflol:walla kız doru sölosun ama bu ay seni bile geçicem görürsünn :sm_cool::sm_cool:
hahahahha haa şöleeee şimdi boşverrrrr bak işte biz gülüoruzzzz herşeye şükür askımmmopuyorumnanaktan geç kızzz alenamıda geçççççkaydirigubbakcemile3
kızlar ya benmkinin pcde iş var gidiorum istemedenn gelicem ama dilancım msnde ol tamam boşver bi diziyi bak arkadaşın çok üzgünnakannehirhadi öptüm canlarımm mcukmcuk
tamam askmmm öpüorumm bitanem ben bu akşm giricem zaten bitanem kıyamam sanaaaaaaopuyorumnanaktan
dilannn hoşgedinnnnn kuşum

hşbuldkkk cnmm naber askım

ıyıyım cnm sen nasılsın napıyımiş yerındeyım hala cıkamyı beklıyorum bır uykum var anlatamam ama eve gıdınce ısyapmaya baslıyorumgecıo:))) bu

ayy cnm nekdr zorr iş ev yemekkkk cok zor valla alllah yardmcın olsn cnmmmm bende birr barbunyaaa bir mercimek corbasıı yaptımmmm zemuszemus gelinnn kızlar bana yemegeeekaydirigubbakcemile3

bugün doktora gittim ultrasonla baktı yumurtaların çatlamış gitmiş izleri duruyor güzel dedi bide rahimde kalınlaşma var gebe olabilirsin dedi kan tahlili verdim okul çıkışı yetişemedim yarın sabah alacam dananın kuyruğu yarın kopacak hayırlısı rabbimden

hamilesnn cnmmm sennnn çatlamışşşş rahimde kalınlasmaa varrr adet olmadn hamilesnnnnnnn cnmm ay cok sevdnm bak görr dedi dersin hadi ilk kutlyan ben olayım cnmm cok sevndmmm yaaa allah kucagna almayı nasip etsnnnn cnmmm baya geçti adetein dimi senin zemuszemus zemuszemus darısı bize artıkkk hamilesinde bizi unutma vallaaalmaz: kızz sen batmanda nerde yaptırdın asılama bizim akrabmzn hastanesi varda orda

ya arkadaslar ben yumurtlama gunumu hesaplamistim 18 araliga kadar calismam gerekiyordu ben 22 araliga kadar calistim bukadar yeterlimi ( gec yumurtlama olursa araligin kacina kadar calismam gerek....1 ocak adet zamanim ve 31 gunde bi adet goruyorum...en son 1 aralikta adet gormustum

24 26 arasıda calıs günasırı ama 24ü ve 26sı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…