Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

saol canım benide listeye eklediğin için bende yetişmeye çalışıyorum size dilanla birsene okudum dün rahatsızdım okuyamadım ama bugün açıgımı kapatıcam inş.

allh kabul etsin cnm yetişirsin merak etmeee geçmiş olsun şimdi iyimisinnn.cnm akşam rüyamda tepsi tepsi baklava gördümm misafir gelmiş onlara hazırlıyorum bide ölmüş bi teyzeyi gördümm ona sarılıp ağlıyorummm bize gelmişş kadınn rüyadan anlarsan bi yorum yapsana kuşum

hayırlara gitsin canım rüyan pek anlamam yorumdan ama baklava güzel tatlı bişey misafirde bereket demek ölmüş birinide rüyada görürsen dua istiyo senden derler canım güzel rüya görmüşsün yanı hayra yoralım hayır olsun tatlım.Dün bağırsaklarımı bozmuşum ayaklarım çok üşür benim o yüzden sık sık olur bende bi türlü ısıtamıyorum ayaklarımı napsam olmuyo bugün iyiyim ama sen nasılsın görüşmeyeli sınav yaklaştı heyecan varmı?[/QUOTE]

sağol cnm inşşş hayırlara vesile olur rüyam ay bende hiç ısıtamam ayaklarımı hep buz gibidirlerrr eşim dışardan gelirr işteen onunkiler sıcacık benimkiler evde dururken buzgibiler dalga geçiyo oda benle napim bende cnm çalışıyorummm hepp heyacan olmazmı var tabii inşş bi kerette veririmde rahatlarım sonra gelsin direksiyon sınavı heyacanı bende heyacan bitmez cnmm :lepi:

sağol cnm inşşş hayırlara vesile olur rüyam ay bende hiç ısıtamam ayaklarımı hep buz gibidirlerrr eşim dışardan gelirr işteen onunkiler sıcacık benimkiler evde dururken buzgibiler dalga geçiyo oda benle napim bende cnm çalışıyorummm hepp heyacan olmazmı var tabii inşş bi kerette veririmde rahatlarım sonra gelsin direksiyon sınavı heyacanı bende heyacan bitmez cnmm :lepi:[/QUOTE]

derslere gittiysen kesin geçersin çünkü derslere gitmek yeterli oluyo canım evet direksiyon sınavı daha heycanlı oluyo aman heycanlar bitmesin hiç yoksa bu hayat nasıl geçer canım:)

derslere gittiysen kesin geçersin çünkü derslere gitmek yeterli oluyo canım evet direksiyon sınavı daha heycanlı oluyo aman heycanlar bitmesin hiç yoksa bu hayat nasıl geçer canım:)[/QUOTE]

gittim cnm gitmezmiyimmm hiç birisini kaçırmadımmm başladığımdan beri dış dünyayla bağlantım kesildiii valla haklısın cnmmm heyacan oldukça insan daha çok tutunuyo yaşamaaa

gittim cnm gitmezmiyimmm hiç birisini kaçırmadımmm başladığımdan beri dış dünyayla bağlantım kesildiii valla haklısın cnmmm heyacan oldukça insan daha çok tutunuyo yaşamaaa

o zaman hiç sitres yapma bende sadece derslere gittim yüksek notlarla geçmiştim hep görümcemde gircek sınava ama o okula gittiği için gidemedi hiç derslere şimdi tutuştu napcam diye dedim testleri çöz yeterli konu çalışma artık bakalım napcak.Off bende heycan verici bişeyler yapmak istiyorum ya çok monotonlaştı hayatım ev iş ev iş çok sıkıldım artık

sanada g,naydın cnm nasılsın

ıyıyım cnm da bbıanda aklıma nerden geldıyse ovulasyon testı geldı ve yaptım edtım hıc sekmez ve 4 gunum kaldı ovulasyon testınde posıtıf bıras sılıkama posıtıf acaba yenıdenmı yumurtluyorumanlamdım ben.yada gecenlerde bı topıkte okumuştumovulasyon testı posıtıf cıkıp hamışolanlar acaba oyle olabılırmıkı
?

evet bende okumuştum öle bi yazıı adetine yakın yapınca 2 çizgi çıkınca hamiş olabilme ihtimali varmışşş inşş öledirr geç yumurtlamada olabilrrrr

[QUOTE=pembe_patik;10642325]evet bende okumuştum öle bi yazıı adetine yakın yapınca 2 çizgi çıkınca hamiş olabilme ihtimali varmışşş inşş öledirr geç yumurtlamada olabilrrrr[/QUOTE]

inşallah hamışımdır cnm ya

o zaman hiç sitres yapma bende sadece derslere gittim yüksek notlarla geçmiştim hep görümcemde gircek sınava ama o okula gittiği için gidemedi hiç derslere şimdi tutuştu napcam diye dedim testleri çöz yeterli konu çalışma artık bakalım napcak.Off bende heycan verici bişeyler yapmak istiyorum ya çok monotonlaştı hayatım ev iş ev iş çok sıkıldım artık[/QUOTE]

görümcene söle sadece netten çıkmış soruları çözsün ben paso onları çözüyorummm ve gene onlardan seçme yapıp çıkıcakmışş akşam deneme testi yaptı hoca çıkmış sorulardı 2 yanşışım çıktı trafiktenn konu çalışmasın artık test çözsünn kızz hamile kalda hayatın değişsinnnn en çok istediğin bu dimiii benimmm bu valla biran önce hamiş kalmakk

neyse fıstıklar ben gider dersee kendinize çok iii bakınnnn bol hamişlii günlerrrr :Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: opuyorumnanaktan

görümcene söle sadece netten çıkmış soruları çözsün ben paso onları çözüyorummm ve gene onlardan seçme yapıp çıkıcakmışş akşam deneme testi yaptı hoca çıkmış sorulardı 2 yanşışım çıktı trafiktenn konu çalışmasın artık test çözsünn kızz hamile kalda hayatın değişsinnnn en çok istediğin bu dimiii benimmm bu valla biran önce hamiş kalmakk[/QUOTE

ii oldu sölediğin canım söliyimde onları çözsün bari.Evet canım heralde hamile kalamadıgım için bu sıkıntı aslında çok kafama takmadıgımı düşünüyodum ama içten içe sıkılıyorum demek rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş hepimizin gönlüne göre versin.hadi sana ii dersler canım

umutsuz paylaşımın için teşekkürler..opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan rica ederimm cnmmmmŞeniz
saol canım benide listeye eklediğin için bende yetişmeye çalışıyorum size dilanla birsene okudum dün rahatsızdım okuyamadım ama bugün açıgımı kapatıcam inş.

bişii diil bitanemmm Şeniz allah kabuletsin cnmmmmŞeniz

anldm canm sen catlma iğnesi kullandnmı bugunde calıs sen cnm yarın ara ver ertesi günü hadi inş klomen kullandgnda catlama iğnesi vuruluosn ya tam aksi yumurtlama erkne oluor...

canım şimdi doktordan geldim bu ayda yumurtlama olmamıs iki aydır sadece klomen kullanıyodum önümüzdeki ay iğnelere başlanacakmıs mafoldumben mafoldumben mafoldumben

selam kizlar ben yumurtlama donemimde yumurtlama testi yapmistim positif cikiyordu ve aradan 1 hafta gecti bugun tekrar yumurtlama testi yaptim ve negatif gosterdi acaba hamile kalamadimmi bu ay ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…