gunaydııınn
saol canım benide listeye eklediğin için bende yetişmeye çalışıyorum size dilanla birsene okudum dün rahatsızdım okuyamadım ama bugün açıgımı kapatıcam inş.
allh kabul etsin cnm yetişirsin merak etmeee geçmiş olsun şimdi iyimisinnn.cnm akşam rüyamda tepsi tepsi baklava gördümm misafir gelmiş onlara hazırlıyorum bide ölmüş bi teyzeyi gördümm ona sarılıp ağlıyorummm bize gelmişş kadınn rüyadan anlarsan bi yorum yapsana kuşum[/QUO
hayırlara gitsin canım rüyan pek anlamam yorumdan ama baklava güzel tatlı bişey misafirde bereket demek ölmüş birinide rüyada görürsen dua istiyo senden derler canım güzel rüya görmüşsün yanı hayra yoralım hayır olsun tatlım.Dün bağırsaklarımı bozmuşum ayaklarım çok üşür benim o yüzden sık sık olur bende bi türlü ısıtamıyorum ayaklarımı napsam olmuyo bugün iyiyim ama sen nasılsın görüşmeyeli sınav yaklaştı heyecan varmı?
hayırlara gitsin canım rüyan pek anlamam yorumdan ama baklava güzel tatlı bişey misafirde bereket demek ölmüş birinide rüyada görürsen dua istiyo senden derler canım güzel rüya görmüşsün yanı hayra yoralım hayır olsun tatlım.Dün bağırsaklarımı bozmuşum ayaklarım çok üşür benim o yüzden sık sık olur bende bi türlü ısıtamıyorum ayaklarımı napsam olmuyo bugün iyiyim ama sen nasılsın görüşmeyeli sınav yaklaştı heyecan varmı?
sanada g,naydın cnm nasılsın
ıyıyım cnm da bbıanda aklıma nerden geldıyse ovulasyon testı geldı ve yaptım edtım hıc sekmez ve 4 gunum kaldı ovulasyon testınde posıtıf bıras sılıkama posıtıf acaba yenıdenmı yumurtluyorumanlamdım ben.yada gecenlerde bı topıkte okumuştumovulasyon testı posıtıf cıkıp hamışolanlar acaba oyle olabılırmıkı?
o zaman hiç sitres yapma bende sadece derslere gittim yüksek notlarla geçmiştim hep görümcemde gircek sınava ama o okula gittiği için gidemedi hiç derslere şimdi tutuştu napcam diye dedim testleri çöz yeterli konu çalışma artık bakalım napcak.Off bende heycan verici bişeyler yapmak istiyorum ya çok monotonlaştı hayatım ev iş ev iş çok sıkıldım artık
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan rica ederimm cnmmmmŞenizumutsuz paylaşımın için teşekkürler..opuyorumnanaktan
saol canım benide listeye eklediğin için bende yetişmeye çalışıyorum size dilanla birsene okudum dün rahatsızdım okuyamadım ama bugün açıgımı kapatıcam inş.
anldm canm sen catlma iğnesi kullandnmı bugunde calıs sen cnm yarın ara ver ertesi günü hadi inş klomen kullandgnda catlama iğnesi vuruluosn ya tam aksi yumurtlama erkne oluor...
canım şimdi doktordan geldim bu ayda yumurtlama olmamıs iki aydır sadece klomen kullanıyodum önümüzdeki ay iğnelere başlanacakmıs mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?