Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

canım benim allah razı olsun inşallah bende en kısa zamanda haberlerinizi alıp mutluluğunuzu sizinle paylaşırım

ooy kuzum benim inş:Saruboceq: rabbiim kucagınada almayı nasip etsin inş:Saruboceq: meleğin geldiiiiiiii hihoyyyt :CüvCüv: cok seevndm vallaaa cnm benm yaaaaa :1hug: :1hug: 9ay boyuncaaaa sana saglıkkkk dilerimmmm cnmmm benmmmm:asigim:

umutsuz ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

umutsuz ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

canım benimde 7 aralık yumurtlama günümdü 23 aralık kan testi yaptım çıktı ovulasyon testine bakıpta moralibi bozma inşallah meleğin gelmiştir sabır

yok kuzum onla alakası yokki...yumurtlaman bitmiş demek oluor askmm ben öle biliorum cnm öle düşünme inş hamilesndr sonucta yumurtlama gününü tespit ettn ayrca sende pko olsa öle çizgileri göremzdn tatlım rahat olŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…