Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

selam kizlar ben yumurtlama donemimde yumurtlama testi yapmistim positif cikiyordu ve aradan 1 hafta gecti bugun tekrar yumurtlama testi yaptim ve negatif gosterdi acaba hamile kalamadimmi bu ay ???

yok canım yumurtlama zamanız geeçmiş oyzden negatifdir sonuç

selam kizlar ben yumurtlama donemimde yumurtlama testi yapmistim positif cikiyordu ve aradan 1 hafta gecti bugun tekrar yumurtlama testi yaptim ve negatif gosterdi acaba hamile kalamadimmi bu ay ???

bazen yanlış çıkabiliyomuş o testler hamıle kaldıgında da yumurtlama testinde pozitifmi çıkması lazım ki benim pek bilgyok bu konuda bu arada sen hangi markayı kullanıyosun bende yeni sipariş verdim hiç denemedim ama daha

arkadaşlar ilaçla adeti geleni var mı aranızda ben yumutluyomuyom onu bilmiyorum bilen varsa cvp yazsın bu şekilde yumutlama oluyomu

ben ingilteredeyim canim burdaki marka tommys

ama herkes hamile kaldiginda yumurtlama testinde positif cikmali diyor (

ttlım ya herkesde öle olöuşta sendede aynı sonucu vercek die bi kaide yok herkesn bnyesi farkldır ayrıca testlerde yzdeyüz bi sonuç vermioki zaten şimdiden hamile kalıp kalmadığın belli olmazz bekle bakalım az kalmış regline allahtan hayırlısı inşş:)):Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…