selam kizlar ben yumurtlama donemimde yumurtlama testi yapmistim positif cikiyordu ve aradan 1 hafta gecti bugun tekrar yumurtlama testi yaptim ve negatif gosterdi acaba hamile kalamadimmi bu ay ???
slm kızlar nasılsınız
selam kizlar ben yumurtlama donemimde yumurtlama testi yapmistim positif cikiyordu ve aradan 1 hafta gecti bugun tekrar yumurtlama testi yaptim ve negatif gosterdi acaba hamile kalamadimmi bu ay ???
iiyiz ttlım sen nasılsınn:))
yok canım yumurtlama zamanız geeçmiş oyzden negatifdir sonuç
bende iiyim canım duaları yetiştirmeye çalışıyorum senle semrayı okudum bugün sıra arzuda
saol ttlım allah kabul etsin ben dualara ara verdim regli oldum(inş devam edicem hepiniz için..
bazen yanlış çıkabiliyomuş o testler hamıle kaldıgında da yumurtlama testinde pozitifmi çıkması lazım ki benim pek bilgyok bu konuda bu arada sen hangi markayı kullanıyosun bende yeni sipariş verdim hiç denemedim ama daha
ben ingilteredeyim canim burdaki marka tommys
ama herkes hamile kaldiginda yumurtlama testinde positif cikmali diyor(
arkadaşlar ilaçla adeti geleni var mı aranızda ben yumutluyomuyom onu bilmiyorum bilen varsa cvp yazsın bu şekilde yumutlama oluyomu
zaten bu ay umudum yoktu :hulya:
selaamm kızlarrrr
selaamm kızlarrrr
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan hoşbuldkkkkhoşgeldinnn ttlımmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
slm canım hoşgeldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?