umutsuzz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah beta değerim 202 çıktı
yok kuzum onla alakası yokki...yumurtlaman bitmiş demek oluor askmm ben öle biliorum cnm öle düşünme inş hamilesndr sonucta yumurtlama gününü tespit ettn ayrca sende pko olsa öle çizgileri göremzdn tatlım rahat olŞeniz
ama hamile kadinlarin ovulasyon testide genellikle positif cikiyor((
ama hamile kadinlarin ovulasyon testide genellikle positif cikiyor((
canım prospektüsünde yazıo kocaman bu bir gebelik testi deildir bu amaçla kullanmayın yanlış sonuç alırsınızzz:roflol::roflol:
patikcimm naber ttlımmm napıosun:))
iiiim cnm napimmm devam işte sende durumlar nasıl
Slm fıstıklar nbrsınız
ttlım neden yumurtlama olmuyo tam olarak sorun neydi((
tebrikler ttlım allah sağsağlım kucağına alamayı nasip etsnn inşş:Saruboceq:
hasankey sana bi sorunm olcak ttlım ben yarın doktora gidiourum ve kndi istegmle tyumurta takibi yaptırmak istiorum reglinin üçüncü günü gidioliomuş sanırım senn bilgin vardır bununla ilgili eyer öyleyse yarına rendevu aldım gitmem lazımdeilse reglimin bitmesini beklemek istiorum....[/QUOTE
canım ben hamilelekten önce gitmiştim yumurtalarıma baktı 1 tane 13mm vardı küçük kalmış sana bir ilaç verecem adet olunca 3.gün içmeye başlayacaksın 5 gün sonra bitecek ondan 5 gün sonra yani adetin 12.günü gel dedi bende 12.gün gittim 17mm ve 19 mm olmak üzere 2 yumurtam vardı 13.gün vurulmak üzere çatlatma iğnesi verdi ilişkiye gireceğim günleri söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?